2010 Phantom EG

Motor:750cc kapasitesi
Iki silindir
Hava soğutmalı
Kavrama ile "Sneezer Ulysses" yakıt pülverizatör gaz kontrolü
Şanzıman:4 vites
El Shift
El Debriyaj

Frenler:
Ön - Phantom's "Entegre Geciktirme" (ISR) sistemi Hız
Arka - Phantom's "Entegre Geciktirme" (ISR) sistemi Hız

Şasi:

Phantom orijinal çift elmas kare

Leafe ile Katı arka süspansiyon desteklenen Phantom "Bladraulic" çatal

Jantlar 21 "x 3.5"

2010phantomegb.jpg

2010phantomegc.jpg

2010phantomegd.jpg

2010phantomege.jpg

2010phantomegf.jpg

Kaynak / motocamia

Ekli dosyalar

• 2010phantomega.jpg
    2010phantomega.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 10,469
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu motorun amacı ne bakıyorum bakıyorum çözemedim
Yani kullanım yeri ne?
tipi ne SS ne cruiser ne scooter ne touring hiç bişey değil ne bu??:mrgreen:

Bu ne böyle.. :S İnsan bunu nası kullanır, nası sürer.. Bi kerem rahat olunmaz ki bunda..

gidonu kartal gidon yapıp,arka tekeri kalınlaştırırsanız bu sitede birçok arkadaşın uğraştığı bobber motosikleti elde edebilirsiniz.sanırım tek kullanım amacı bu.

gereksiz bi alet. sanki 1930 lu yıllardan kalma yarış motoru gibi. görsel açıdan tam bir rezalet. alanın aklına limon suyu sıkarım

Seleye bakar mısınız? Kesintisiz yolculuklarda tuvalet ihtiyacını gidermek için düşünülmüş olmalı :mrgreen:

Modifiyeli(sözde) mobiletler gibi olmuş hhahaha yandaki yazıda(phantom ) hani yazıyolar ya ;
şeytan, esrarengiz ,profesör aynı onlara benzemiş :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Norton u bilmeyenler, oldtimer-youngtimer lardan haberleri olmayanlar, günümüzdeki tasarımları ilahlaştırmaya devam etmişler, bir çok kişi de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi, yazık...

Ben şimdi oradaki Phantom yazısında bile Norton markasının tipografik özelliklerini kullanarak ne kadar ince detay çalışıldığını anlatsam bile vakit kaybı olacaktir,neyse...

Anlayana bu motor bir elmas değerinde özetle...

Norton u bilmeyenler, oldtimer-youngtimer lardan haberleri olmayanlar, günümüzdeki tasarımları ilahlaştırmaya devam etmişler, bir çok kişi de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi, yazık...

Ben şimdi oradaki Phantom yazısında bile Norton markasının tipografik özelliklerini kullanarak ne kadar ince detay çalışıldığını anlatsam bile vakit kaybı olacaktir,neyse...

Anlayana bu motor bir elmas değerinde özetle...

iyi güzel yazmışında Türkiyede gez bakalım ne olur , adama kıçıyla gülerler :queen::queen:

Bi taneniz anlamamis...Bunu yapan vatandas Turkiyedeki 2 zamanli cift silindir mobilet yapanlari hedef almis bunu satmak icin Turkiyeye...baksaniza bizim 2 silindir modifiye mobiletlere ozenme bir yapisi var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi güzel yazmışında Türkiyede gez bakalım ne olur , adama kıçıyla gülerler :queen::queen:

Türkiye ne yazık ki motosiklet kültürleri ve tarzları açısından ciddi anlamda geride...

Cahil cühela gülecek diye böyle bir motor almaktan vazgeçer miydim sanıyorsun?

Bu motor gereksiz yere sağı solu zımparalanıp ortaya saçma sapan bir şey çıkmasına rağmen ayıp olmasın diye "kardeş emeğine sağlık" denecek motorlardan değil.Üzerinde motosiklet tarihi var...

dehşet bir motor:) the world fastest indian filmindeki motoru anımsattı bana.

Türkiye ne yazık ki motosiklet kültürleri ve tarzları açısından ciddi anlamda geride...

Cahil cühela gülecek diye böyle bir motor almaktan vazgeçer miydim sanıyorsun?

Bu motor gereksiz yere sağı solu zımparalanıp ortaya saçma sapan bir şey çıkmasına rağmen ayıp olmasın diye "kardeş emeğine sağlık" denecek motorlardan değil.Üzerinde motosiklet tarihi var...

BreakerRuz ' a sonuna kadar katılıyorum..

dostum senin gibi kültürsüz olmayan, cahil olmayan, zevksiz ve bunun sonucunda saygısız olmayan, at gözlüklü bir yapıda olmayan ciddi türk motorsiklet tutkunlarını gördükçe, her gün sokakta ve yollarda yaşadığım mide bulantım azda olsa azalıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------

gereksiz bi alet. sanki 1930 lu yıllardan kalma yarış motoru gibi. görsel açıdan tam bir rezalet. alanın aklına limon suyu sıkarım

gereksiz bir alet? neye göre?...görsel açıdan "rezalet" şeklinde görüp dışlaman senin sorunun.. ayrıca böyle bir parçanın evimin salonunda, camekan içersinde boy göstermesini ben isterdim mesela...o limon suyunu yavaş sık, gözüne kaçmasın :rendeer:...

BreakerRuz ' a sonuna kadar katılıyorum..

dostum senin gibi kültürsüz olmayan, cahil olmayan, zevksiz ve bunun sonucunda saygısız olmayan, at gözlüklü bir yapıda olmayan ciddi türk motorsiklet tutkunlarını gördükçe, her gün sokakta ve yollarda yaşadığım mide bulantım azda olsa azalıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------

gereksiz bir alet? neye göre?...görsel açıdan "rezalet" şeklinde görüp dışlaman senin sorunun.. ayrıca böyle bir parçanın evimin salonunda, camekan içersinde boy göstermesini ben isterdim mesela...o limon suyunu yavaş sık, gözüne kaçmasın :rendeer:...

ben eleştiriyi motosiklet için yapmıştım. bazıları üzerine alınmış. 2010 yılında böyle bir motosiklet piyasaya sürmek hangi akıl karı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben eleştiriyi motosiklet için yapmıştım. bazıları üzerine alınmış. 2010 yılında böyle bir motosiklet piyasaya sürmek hangi akıl karı.

2010 yılında böyle bir motosikleti piyasa sürmenin neden akıl kârı olmadığını açıklar mısınız?

Cafe racer'lar,oldtimer'lar ile ne zamandan beri ilgilisiniz?
Bu motorlar hakkında ne tür bilgilere sahipsiniz?

açıkçası motor hakkında benimde pek bilgim yok ama en azından bakınca anlıyor insan adamlar bu motosikleti mahalle serserileri mobilet yerine kullansın die yapmadıkları kesin özel bi kitleye hitap ettiğide belli, bu işle ilgilenenlerin koleksiyoncuların alacağını düşünüyorum ne biliyim dediğim gibi çok bi bilgim yok ama en azından düşünüyorum böle olacağını... sözüm tüm dalga geçen arkadaşlara sadece sana özel değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar