- Konu Yazar
Günler öncesinden dün yani 24 ekim cumartesi günü yeğenimle beraber şehrimizin enfes çam ormanlarıyla kaplı olan mesire yeri çamlıcada akşam sucuk yemeğe kararlaştırdık.Vakit tamam olunca motosikletimle yeğenimi çalışıtığı yerden alıp tansaşa alışveriş yapmak üzere geldim.Gayet medenice alışveriş merkezi önünde bulunan otoparka motorumu park edip alışverişimizi yaptık,çıkıyordukki benim motorun yanına (nasıl becermişse) bi skoda pickup sıfıra sıfır yanaşmış,sürücü inmiş fakat sağ tarafta oturan şahıs motosikletimden dolayı kapıyı açıp inemiyor,ve açık olan camdan sürücüye şu motoru çekte ineyim diye nara atıyor
sürücü ise nasıl çekeyim elin motorunu diyerek çekimser kalıyor
Bense o anda gayet nazik biçimde olaya müdahele ederek -tamam geldim çekeyim kardeşim motoru- deyip elimi debriyaj manetine atmıştımki sağda oturan annesi müstesna şahısın
.... dumun yerinde araba gibi çekmişsin bunu buraya demesiyle konu artık motosiklet ve camiasına hakarete girince bende doğal olarak savunmaya geçtim ve -afedersin birader nereye koyacaktım motoru? die sordum ve -otopark lan burası koyamassın buraya cevabını aldıktan sonra -ee bununda plakası var bundada ruhsat var bunu kullanmak içinde ehliyet gerekiyor senin arabandan farkı neki bunun otoparka koyamıyorum diye sorunca-al motorunuda s..... tir git şuradan die kovulduk
ale: efendiliği son ana kadar muhafaza etmeyi prensip haline getirdiğim için motoru hafifçe sağa çektim ve lavuğun inmesine müsade ettim,kaskımı taktım ve montumu giydim ve mafya babası kılıklı bağrı kıllı abimizden motoruma binebilmek için çekilmesini(çünkü arabadan indi fakat bu sefer motorumun sol tarafıyla arabası arasında duruyor ve ben motora soldan binerim
)rica ettim ve tekrar-nie çekiliyorum lan al motorunu s....tir git cevabını alınca içimden lahavle okuyarak sağdan debriyajı sıkarak motora binmeden geri çekiyordum fakat (dünyaya gelmesinde kesin birden fazla erkeğin katkısı olduğuna inandığım) abimizin kaskıma eliyle tık tık tık diye vurarak- geri vitesi yokmu lan bunun şerefsiz demesi üzerine motoru ayakçığına terk ederek abimize doğru yürüyüp yeni aldığım LS2 TARGET kaskımla kafayı gömerek artık filmi kopardım
abimizin yüzünden fışkıran kanı kaskımın camından elimle silerken gördümki yeğenim yaklaşık 2 litre pet şişe boyutunda olan bi odunla sürücüye abimize dalmış pozisyonda
yeğeni kenara çekip haksızlık olmasın diye kaskımdan sürücüye abiyede tattırdım bi miktar
sürücü abimizde yere uzandı o sırada acı bi fren sesi eşiliğnde bi eski kasa doğan yanaştı marketin önüne ve içlerinden(arkadaşlarıymış) ellerinde bira şişeleriyle 5 kişi indi ben ilk önüme gelene kafayı gömdüm gene fakat karnıma aldığım tekme darbesiyle nefessiz kalıp yere düştüğümü hatırlıyorum sonrasındada yerde (5 kişiden) afiyetle bi ton tekme yedik
ale: ve polis geldi.SONUÇ: Yeğenim veben Aldığımız darbe(yediğimiz dayak)
ale: neticesinde 3 gün iş göremez raporu
ale: kasktan tatma şansına nail olan abilerde 10 gün iş göremez raporu (iki abinin burnu bi abinin ise ön iki dişi kırılmış) karşılıklı şikayetçi ve davacıyız.P.tesi savcılığa gidip ifade vericez sonrasıda mahkeme olur sanırım.LAKİN EN ÖNEMLİSİ MOTOSİKLETİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEDİM YA HAKKIMI SAVUNDUM YA BU BANA YETTİ arkadaşlar.Biraz uzun oldu fakat paylaşmak istedim sağlıcakla kalın.:rendeer: