KLR 650 aldım...!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dun kendıme sevdıgım bır abımın kaskını satın almaya gıtmıstım fakat nasıl oldu ne oldu anlamadım motorunu da satı verdı ayak ustu.!
2005 model 10450km de kawasaki KLR 650.su an ıcın ınanılmaz performanslı geldı bana.dusuncelerınızı ve bu motor hakkındakı yorumlarınızı beklıyorum...bu arada banka kredısı ıle alınmıs bır motor toplam fıyatı 8700ytl ye patlıyor tamamı bıttıgınde.

hocam güle güle kazasız belasız binebilmeni temenni ederim. umarım her zaman yüzünde gülücükler açtırır :)

bu arada gerçekten çok uygun bir meblağ bu ayarda bi motosiklet için.. güle güle eskit :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 PM ----------

yahu hortlatmışsınız topiği.. ben de atladım sazan gibi.. oldu mu şimdi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 PM ----------

rahmetli akirayı da hatırladık.. allah rahmet eylesin tekrar.

Ah bu yeni üyeler :mrgreen: 3-5 yıllık konuları nereden bulur hortlatırsınız kardeşim :p Ve asfalt meleği gibi deneyimli bir arkadaşımız da hemen atlamış :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

kardeş hayırlı olsun kazasız belesız bin inşallah

son dönemde bu konu hortlatmalar moda oldu , illa forum önünde 1-2 kişinin kulağını çekmek gerekecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar