Aranızda bilgisayardan anlayan varmı abiler

Benim bilgisayarın intenete girildiği zaman video ve muziklerden ses gelmiyor.Normalde media playerden geliyo ama interneten ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz.:silent::silent:

flash player ını güncelleştir olmazsa google amcaya yaz bir sürü sonuç çıkarırı sana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm arkadaslar benim size bi sorum olacaktı
bu yenı msn nasıl yuklenıyor , okadar yukledım bır turlu olmuyor msn plusmu ne karın ağrısıysa bununla basım belada
YARDIMLARINIZ beklıyorum F1 F1:silent:

msnimi yükleyemedin yoksa plus eklentisinimi

msnle ilgili en iyi yardım alabileceğin site www.msxlabs.com mavi karanlık sloganı var antihack işleriyle uğraşıyorlar gayet başarılı ve temiz bir site :cat:

Arkadaşlar bence sormadan direk google amcaya yazın sorunu, çünkü yüzlerce sonuç geliyor biri olmazsa diğerinde kesin bir sonuca ulaşıyorsunuz. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ses kartını yanlış yüklemişsin..Büyük ihtimal hd ses kartı var xp yamasını yüklememişsin.. :cat:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
videoyu açtığın zaman sağ tıkla flash player menüsü gelecek ordan ayarlar de açılan menülerde gez bendede çıkmıyor ses o şekilde menülerde gezerken ses çıkmaya başlıyor :D

Benim bilgisayarın intenete girildiği zaman video ve muziklerden ses gelmiyor.Normalde media playerden geliyo ama interneten ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz.:silent::silent:

en güzeli temizinden bi format at , driverlarını yeniden tanıt , gerekli eklentilerini kur , yoluna devam et :wiinkk::wiinkk: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar