iki isteğimin ikiside kabul oldu...hemde peş peşe

merhaba arkadaşlar geçen pazar salıklı bir motor aldım başlığınıda açmıştım honda cbf 150.birincisi buydu ikincisi babamıda sonunda evlendirdim bugün nikah işlerini hallettim .kendim kuyumcuyu tezgahtarıyım yıllardan beri bu işi yapardım aynı zamandada kendi dükkanımızda vardı yani çekirdekten yetiştik.yanlız hiç aklıma gelmezdi babamı evlendirip yüzüklerinide ben satıp parmaklarına takacağım:)

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
babanız ikinci baharını yaşıyor artık ..hayırlı olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahahah i,yiymiş

merhaba arkadaşlar geçen pazar salıklı bir motor aldım başlığınıda açmıştım honda cbf 150.birincisi buydu ikincisi babamıda sonunda evlendirdim bugün nikah işlerini hallettim .kendim kuyumcuyu tezgahtarıyım yıllardan beri bu işi yapardım aynı zamandada kendi dükkanımızda vardı yani çekirdekten yetiştik.yanlız hiç aklıma gelmezdi babamı evlendirip yüzüklerinide ben satıp parmaklarına takacağım:)

Babana yüzüğü paraylamı sattın?? :mrgreen:

Motorun hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben olsam evlat kazığı atardım :p 3. ye evlenmesin diye :p:p:p

Mersin İl Temsilcisi
ee babana yüzüğü parayla sattıysan motoru büyütmeye karar verdin demektir...
allah mesut etsin :)

hocam ben şimdi elin yanında çalışıyorum gelişine verdim enfazla yapabileceğim buydu:)

Hayırlı ugurlu olsun. Kardeş benim için de bi istekde bulunurmusun "Aklımdaki motoru hayırlısı ile en kısa zamansa almamı istermisin."

Birde dikkat et Baban CBF150 nin anahtarını alıp balayına felan gitmeye kalkmasın. Bak sonra motorun tadına doyamadan ayrı kalırsın...

Gereksiz bir laf vardır allahtan başka bişey istesen olucamış:mrgreen:

Ne diyelim 2 kere hayırlı olsun:rendeer:

Hayırlı ugurlu olsun. Kardeş benim için de bi istekde bulunurmusun "Aklımdaki motoru hayırlısı ile en kısa zamansa almamı istermisin."

Birde dikkat et Baban CBF150 nin anahtarını alıp balayına felan gitmeye kalkmasın. Bak sonra motorun tadına doyamadan ayrı kalırsın...

zaten kendin için istediğinide müslüman kardeşlerin içinde istemezsen o dua pek hayırlı olmuyo.senin içinde isteriz nedemek. allah çok cömerttir,hepimiz biliyoruz.

balayı olayına gelince onun canı saolsun bitanede ona alırız zaten evvelinde bmw si vardı oniki buçukluk eski motorculardandır:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------

babaının başına çorap öryon ama gülme komşuna gelir başına.. bak söylemedi deme :bounce::queen::queen::queen:

ben zaten çorabıda giydim kazağıda montuda.evliyim birtanede oğlum var 1 yaşında:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------

Hayırlı olsun çifte düğün olayı yani:p

öylede denebilir.ya adamın ihtiyacı vardı yanıma alıyorum yok gelmem.birtane ev tuttum kendisine eşyalarını felen aldım gücüm yettiğince emekli kendisi çalışıyoda sana ihtiyacım yok diyo.aklım zaten onda kalıyodu doru dürüst yemek bile yiyemiyodum boğazıma kalıyodu resmen böylesi hayırlı oldu.kendi annemin daha haberi yok kendisi lazdır (pisko)şimdi kendisine söylesem babama sıkar valla:queen:

Senin için hangisi zor oldu Motosiklet almakmı babayı evlendirmekmi.:p
Bu arada motosikletin hayırlı olsun.Babanda inşallah mutlu olur.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar