Netteki Siz Dışarıdaki Siz..Hangisi Siz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir çok foruma takılırım bu forumlardan onlarca arkadaş ekler çoğunuda yüzyüze görürüm ama bir hatta bir çok farkla nette bana heyt höyt diye kaba tarifi ile dayılanan bir çok kişi yüzyüze naber mustafa abi diyor bir çok yanımda gerçekten çok iyi uyum sağladığım kişiyi msnde tanıyamıyorum..Bir rahatlık kabalık ukalalık en son geçen hafta böyle bi kız vardı ukala tavırları vardı yüzyüze görüştüm kedi gibiydi.. Ve dışarıdan net ortamın düşünce ilişki kesin kavga ediyorum ..Niye netteki siz siz değilmisiniz.?

sanal alemin yalan işleri biraderim.
beni görsen tıpkı aynıyım, paso sağ kolum havada gezerim zati :p

Motosikleti
Hornet
abi bi söz vardır ya hani:)

kızlar cips gibidir uzaktan çıtır çıtır yakınına bi gidersin bildiğin patates ...

Çoğu insan bunun gibidir:cat:

Aslında hepimizde biraz var bu sanal dediğimiz ortam biraz farklı herkes birbiriyle hiç görüşmicek gibi konuşabiliyor ne biliyim klavye delikanlıları çıkabiliyor ortaya veya kendini oldğundan yüksek yerlerde gösteren..Ben yüzyüze bile görüştüğüm insanlara bu konuda güvenemezken. sanal ortamdakilerinde mantıklı gelenlerine inanmak geliyor içimden..
Ya insan ilk tanıştığı biriyle bile kafasında acaba derken sanal ortamda nasıl güven sağlasın ..

Hep aynı hiç değişmem sadece kız ayarlarken daha rahat konusup espiri yapıyorum:cat:

Nette insanlara pek pirim vermem, yüz yüzeyken kişiliğe göre çayla başlar yemek kalacak yer vs.

ona klavye delikanlısı diyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 PM ----------

abi bi söz vardır ya hani:)

kızlar cips gibidir uzaktan çıtır çıtır yakınına bi gidersin bildiğin patates ...

Çoğu insan bunun gibidir:cat:

Aslında hepimizde biraz var bu sanal dediğimiz ortam biraz farklı herkes birbiriyle hiç görüşmicek gibi konuşabiliyor ne biliyim klavye delikanlıları çıkabiliyor ortaya veya kendini oldğundan yüksek yerlerde gösteren..Ben yüzyüze bile görüştüğüm insanlara bu konuda güvenemezken. sanal ortamdakilerinde mantıklı gelenlerine inanmak geliyor içimden..
Ya insan ilk tanıştığı biriyle bile kafasında acaba derken sanal ortamda nasıl güven sağlasın ..

:queen::queen::queen::queen::queen:

İnşallah bi gün çay kahve içeriz Musti :) Ama genelde kolpa oluyor klavye delikanlıları çok doğru bir tabir.Naylon delikanlıda deniliyor.Netle işim dolayısıyla çok haşır neşir olduğumdan biraz tecrübeliyim ama forum olayında sıfırım ilk forum sitem neredeyse MT :p

İnşallah bi gün çay kahve içeriz Musti :) Ama genelde kolpa oluyor klavye delikanlıları çok doğru bir tabir.Naylon delikanlıda deniliyor.Netle işim dolayısıyla çok haşır neşir olduğumdan biraz tecrübeliyim ama forum olayında sıfırım ilk forum sitem neredeyse MT :p

Keyifle.. :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
musti sen dışarda da bu kadar konuşkan mısın peki?
hani burda çok konu açıyorsun ya ondan sordum

Motosikleti
Hornet
En az iki katı.. :cherry:

Abi benimde eski sevgilim msn'de bi soruma paragrafla cewp veriyordu..Gerçek hayatta hiç sorma illallah eski olmasının sebebide buydu zaten.Eğer sende onun gibiysen tanışanların vay haline :mrgreen:
mt'den bir kaç kişiyi tanıyorum sadece oda fuardan..Geldiğimde Eğer etkinlik olursa katılanlarla tanışmayı çok istiyorum:)Musti abi senlede tanışırız inş bigün bi yerde:)

Abi benimde eski sevgilim msn'de bi soruma paragrafla cewp veriyordu..Gerçek hayatta hiç sorma illallah eski olmasının sebebide buydu zaten.Eğer sende onun gibiysen tanışanların vay haline :mrgreen:
mt'den bir kaç kişiyi tanıyorum sadece oda fuardan..Geldiğimde Eğer etkinlik olursa katılanlarla tanışmayı çok istiyorum:)Musti abi senlede tanışırız inş bigün bi yerde:)

Ayıpsın buluşuruz misafirim ol hatta gel..:wiinkk:

içimizde aynı dışımızda,insan olan herkese kapımız soframız açık,adana mt yi herkes bilir hiç bozulmadık herkes candan birimizin sorunu hepimizin sorunu,birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu,nette farklı dışarda farklı olanlar naylon insanlardır,

Az önce birisi ile takıştım ona dışarıdaki yüzünü merak ediyorum demişti aynı demişti buluştuk alakası yoktu kedi gibiydi ve yine o kişi demin msnde haddini aştı sildirdim zorla kendimi..bu nette normal insan yok sanırım..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar