Sadece 20 bin km. ve üzeri yol yapmış motorlardan görüş alalım.
- Marka ve model.
- Ne kadar zamanda, ne kadar yol yapıldı?
- Kullanım şartları. (Dağ, dere, tepe, asfalt, kapalı garaj vb.)
- Bu süre içinde kaç defa bakım dışı servise gidildi?
- Tamirat masrafları toplamda ne kadar oldu?
- Motor hakkında genel yorumlar.
Lütfen kullanıcısı olmayanlar yorum yapmasın. Sadece dinleyelim.
--------------------------------------------------------------------------------------
-Çelik wind hunter 150 - 2007 - mavi
-2 yılda 9.000 km
-kasabada kullanıldı ve ilçe.. (asfalt,toprak..vs..)
-Ne kadar tamire gittiğini hatırlamıyorum..
-Masraflar 300-400 TL geçmiştir..
-Motoru'mu dedem almıştı heves ettiğim için.. aldığımda 200 km deydi..koltuk poşeti bile duruyordu.. aldıktan sonra 4-5 ay hiç masrafsız sadece benzin koyarak bindim..bu süreden sonra yolda giderken egsozun kelepçeleri koptu tabi ben bunu geç farkedince egsoz bogazdan çatladı.. bu çatlak ömrümü yedi desem yeridir..

r: vida değiştir onu yap bunu yap.. hep ordan hava kaçırıyordu en son oldu ama bende motor zevki diye bişey kalmadı..ben 6.000 km deyken yeni motor aldığım için bu motoru satmadan dayımlara geri verdim şimdi onlar kullanıyor ve hala çalışıyor diye biliyorum..

tabi dayım komple elektrik tesisatını değiştirdi (fareler yemiş sadece stop ve parklar vardı:mrgreen

hayış gibi bişey varmış galiba içinde o değişmiş hava filtresi 2-3 defa değişmiş ön amasör patlakmış galiba o değişmiş şimdi hala gidiyor ve dayım kullanıyor..Arka lastiği değişti bittiği için gaz teli değişti..koltuğu kırık.. Benim farkettiklerim ve dayımın söyledikleri bunlar.. Motoru aldığımda yani 2 yıl önceki resimlerini isteyen olursa eklerim.. şimdi daha perişan halde..
Çinliden hayır gelmiyor gerçekten..(şimdikide çinli bildiğim kadarıyla ama onun kadar çürük değil)..:cat:
20.000 geçmedi ama paylaşmak istedim..