reinanın önünde taksiye yapıştım

çok geçmş olsun o saatlerde oralarda bek bulunmamak lazım bence çünkü alkollü ziyanlar o saatlerde pek fazla bulunuyorlar

Tahir'cim;

Demek buraya üyesin de ben bilmiyorum :) uLen ne adamsın yahu :)

Tekrar geçmiş olsun; aman cok dikkat et canım :) Görüşelim sık sık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artçına ve sana büyük geçmiş olsun,,
taksicilerden hep korkmak lazım ne zaman ne yapcakları hic belli olmuyor...
mala hasar gelsin düzelir, düzeltilirde...... cana gelmesin telafisi olmuyor, acı büyük oluyor..

Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Şu motorculuk çok güzel zevkli iş de bu kazalar insanın canını çok sıkıyor. Hele de Türkiye gibi bir yerde Taksicisi, Minibüsçüsü, Belediye otobüsü gibi kaza yapma ihtimalini artıran unsurlar fazlasıyla varken... Yolların hali zaten belli...

Allah herkesi kazadan beladan korusun...

c@n

buyuk geçmiş olsun dostum artçına ve size bişey olması sevindirici motorunu en kısa zamanda bir yekili servise götür ve karşı tarafın trafik sigortası ile tutanak üzerinden yapılır ister vekaletli işlem yaptırırsın yani anlaşması varsa sen hiç bir işe karışmazsın eğer anlaşması yok ise servisin sigorta firması ile cebinden ödersin sonra senin hesap numarana para ödenir

Yaklaşık 14 ay önceki olay için benden de bi geçmiş olsun :p

cok büyük gecmıs olsun...:rendeer:

::156:: arkadaşlar 12-13 saat önce bu sabah 04:30 sularında reinanın ortaköy iskametinde 25 metre sonra taksi aniden U dönüşü yaptı ::eviiil:: hemde inanılmaz bir hızla bizide sol tarafına yapıştırdı muhtelif yerlerimde (benim ) eziklerden ah vah dierek yazıyorum ::stretche artçım (canımın içi :)) sapasağlam ön amortisörlerim hafiften eğildi bide

ama her zamanki gibi kefeni Yırttım aranızdayım ::cheeeeer

trafik sigortası için karşı tarafın sigortası başak sigortaya hasar ihbarında bulundum,trafik sigortasıyla tecribesi olan arkadaşlar varsa trafik sigortasından hasrın ödenmesini sağlamam mümnkünmü elimde kaza tespit tutanağı var karşılıklı yaptığımız taksiyle servise götürsem önce ben mi ödüyorum bide hangi servise gitsem daha ekonomik yamaha mt-03 için

TÜM ARKADAŞLAR MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU OLAN NOKTALARDA TAKSİLERE ÇOK DİKKAT EDİN MÜŞTERİ ALMAK İÇİN ÇOK ANİ MANEVRALAR YAPABİLİYORLAR MALASEF CANIM TÜRKİYEMİN SAGISIZ TRAFİĞİ

Evraklarınla herhangi bi yamaha servisine gidersen bilir kişi gelip zabıt tutacak karşı tarafın expertisi gelip hasarı onaylayacak ortalama 3 5 günde hallolur yanlız paranı cebinden ödeyeceksin sigorta hesabına 1 hafta 15 gün içinde paranı heabına yollar geçmiş olsun kardeşim.

Evraklarınla herhangi bi yamaha servisine gidersen bilir kişi gelip zabıt tutacak karşı tarafın expertisi gelip hasarı onaylayacak ortalama 3 5 günde hallolur yanlız paranı cebinden ödeyeceksin sigorta hesabına 1 hafta 15 gün içinde paranı heabına yollar geçmiş olsun kardeşim.

Sadece başlığı okuyup Yorum yazıyorsunuz Tarihe baktınızmı? Sonradan yapılan yorumlara ? İlginç... :wiinkk:14 ay geçmiş!

Benim takıldığım nokta ne biliyor musunuz ? Şüphesiz ki hatasız kul olmaz. Aynı olay benimde başıma geldi sol şeritte seyrederken sağda müşteri gördü ve ÇAT diye sağa kırdı, yani bir insan evladı(!) ya arkamda bırakın motoru "araç" var mı ? Tehlike arz eden bir durum olur mu? Kaza yapar mıyım ? gibi soruları sorar. Sonuçta 15 mt ilerde sağa dikkatli yanaşsan yine alacaksın o müşteriyi olmadı tak geriye yavaş yavaş geri git al birader.

Neyse hadi bunları geçelim. Böyle bir hata(!) yaptın, ben kornayla uyarınca el kol yapıp racon kesiyo, e sen benim canımla oynuyosun bırakda korna çalalım be kardeş :) (bide o racon abilerin yanına yanaşıp ne var gibilerinden göz kırpınca halleri çok komik oluyor açıkçası:)))) )

kardeşim geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
çoktan gecmiştir aylar gecmiş eser kalmamıstır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar