reinanın önünde taksiye yapıştım

::156:: arkadaşlar 12-13 saat önce bu sabah 04:30 sularında reinanın ortaköy iskametinde 25 metre sonra taksi aniden U dönüşü yaptı ::eviiil:: hemde inanılmaz bir hızla bizide sol tarafına yapıştırdı muhtelif yerlerimde (benim ) eziklerden ah vah dierek yazıyorum ::stretche artçım (canımın içi :)) sapasağlam ön amortisörlerim hafiften eğildi bide

ama her zamanki gibi kefeni Yırttım aranızdayım ::cheeeeer

trafik sigortası için karşı tarafın sigortası başak sigortaya hasar ihbarında bulundum,trafik sigortasıyla tecribesi olan arkadaşlar varsa trafik sigortasından hasrın ödenmesini sağlamam mümnkünmü elimde kaza tespit tutanağı var karşılıklı yaptığımız taksiyle servise götürsem önce ben mi ödüyorum bide hangi servise gitsem daha ekonomik yamaha mt-03 için

TÜM ARKADAŞLAR MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU OLAN NOKTALARDA TAKSİLERE ÇOK DİKKAT EDİN MÜŞTERİ ALMAK İÇİN ÇOK ANİ MANEVRALAR YAPABİLİYORLAR MALASEF CANIM TÜRKİYEMİN SAGISIZ TRAFİĞİ

Son düzenleme:
::156:: arkadaşlar 12-13 saat önce bu sabah 04:30 sularında reinanın ortaköy iskametinde 25 metre sonra taksi aniden U dönüşü yaptı ::eviiil:: hemde inanılmaz bir hızla bizide sol tarafına yapıştırdı muhtelif yerlerimde (benim ) eziklerden ah vah dierek yazıyorum ::stretche artçım sapasağlam ön amortisörlerim hafiften eğildi bide

ama her zamanki gibi kefeni Yırttım aranızdayım ::cheeeeer

trafik sigortası için karşı tarafın sigortası başak sigortaya hasar ihbarında bulundum,trafik sigortasıyla tecribesi olan arkadaşlar varsa trafik sigortasından hasrın ödenmesini sağlamam mümnkünmü elimde kaza tespit tutanağı var karşılıklı yaptığımız taksiyle servise götürsem önce ben mi ödüyorum bide hangi servise gitsem daha ekonomik yamaha mt-03 için

TÜM ARKADAŞLAR MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU OLAN NOKTALARDA TAKSİLERE ÇOK DİKKAT EDİN MÜŞTERİ ALMAK İÇİN ÇOK ANİ MANEVRALAR YAPABİLİYORLAR MALASEF CANIM TÜRKİYEMİN SAGISIZ TRAFİĞİ

Çok geçmiş olsun. Bende dün o saatlerde ordan geçtim, felaket kalabalıktı. Taksiciler cirit atıyor resmen :) Çok dikkatli gitmek lazım. Anlaşmalı servise gidersen cepten birşey ödemezsin, senin adına servis parayı alır.

ARkadaşım ; geçmiş olsun.. sana büyük bişi olmaması iyi sonucta :rendeer:

Evet Arkadaşlar Bu Oleyı Bizzat Gördüm çünkü Artçısıydım:)))

teşşekkür ederim

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşşekkür ederim :rendeer:

bana gecmişolsun diyen yokmu:( ama bende ordaydım tam arkasında oturuyodum:(

uçmaz olurmuyum öncünün sırtına yapıştım oda taksiyle benim aramda tost oldu:))

motorun ilk kaza testini yaptık :)

arkadaşlar motor diğer kazalarıma göre dizayn olarak tüm kazalarımdan daha zararsız atlattı kazayı bunun neden motorun sol tarafına düşmesine rağmen yere değen sadece ayak destekleri ve direksiyon denge topuzu ,
amortisörlerim eğilmeseydi nerdeyse hiç sorun yoktu diyebilirim

Büyük geçmiş olsun.MT-03 için de çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim:)

evet yaa ben arada kalan

sol baldırım felaket ezildi sol bileğim ağrıyo sağ omzumda arada kalmak zoorr::156::

ikinize de büyük geçmiş olsun,size birşey olmamış olması sevindirici,o birlikte doldurduğunuz tutanağı sigorta şirketi tramere gönderiyor,oradan gelen değerlendirmeye göre eğer suç sizdeyse sigorta hasarınızı karşılamaz,ama suçu bariz takside gösterecek şekilde bir kroki çizip açıklama yazmışsanız sorunsuz alırsınız ödemesini,eğer anlaşmalı serviste yaptırırsanız servis parasını direkt sigortadan alır,eğer servisin karşı tarafın sigortasıyla anlaşması yoksa parayı önce siz ödersiniz sonra aldığınız faturayı sigortaya vererek sigortadan alırsınız,umarım kroki çizerken taksinin arkasından geldiğinizi çizmeniz durumu aleyhinize çevirmez,çünkü genelde ne olursa olsun arkadan gelene suç verirler

Öncelikle geçmişolsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah beterinden saklasın inşallah.

Saat 03:30-04:00 gibi oralardan geçtim çırağanın önüne geldiğimde bir motosikletin bir arabaya girmiş olduğunu ve bir kişinin hareketsiz yerde yatmış olduğunu gördüm. Ambulans sesini duyunca durmadan devm ettim. Umarım o arkadaşın sağlık durumu iyidir.

evet dün gece o cadde üzerinde bayağı kaza olmuş inşallah sağlık durumları iyidir

tao son durumun nasıl? eziklerinle mutlumusun? :silent:
bak benim çenem morardı :pr:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun
sana önemli bir hasar bırakmamış olması sevindirici...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar