Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

34 fb'mi :pr::pr:

plakadan kaybetti alma o motoru yaramaz o sana:p

allah kaza bela vermesin inşallah yuzunu güldürecek bi alettir

Adam dediki Babama hacı abi Ahdettim 3ümüzde İzmirliyiz Ama ben melekettaşım olduğunuzz için 450 tl indirdim Ahdım var 500 tl indirmem dedi Babamda bu gece 9 da arıcam yaparız birşeyler dedi aslanım benim :mrgreen: inş 500 tl indiricem bende Kız gibi motor yav

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eveeet Arkadaşlar bugün saat 1 de motoru Gördüm Repsol Polis arkadaş 1986 doğumlu ufak tefek bişey kendisi mobese trafikte çalışıyor motoru 20 dakika boyunca her ama heryerini inceledim 1 tane mi diyim adetmi diyim çizik yok. lokal boya vs.vs aklınıza gelebilicek hiçbirşey yok sağolsun arkadaş motoru yıkatmış disklere baktım dediğiniz gibi yarışta kullanıldımı izleri varmı vs.vs diye baktınmı içine sindimi kardeş dedi motorun sesini dinlersem sinicek dedim çalıştırdım ses tok geliyor canavar gibi sinyallere farlara debriyaş koluna ayaklıklara frenlere hepsine baktım kornaya kadar. hepsi çalışıyor bir tur atabilirmiyim dedim tabi dedi bindim tek başıma 87 çizdim olduğum yerde yürüründe bir problem yok herşey okeyse gelin benim büroma çıkalım dedi okey dedim bide baktım bagajdan sürüsüyle kağıt çıakrıyor yukarı çıktık ve 1000 bakımı kağıdı 2000 4000 bakımı hepsini honda servis kağıtlı gösterdi 0 aldığı fiyatı faturasu kullanım klavuzu orjinal anahtarı yan yattığı için değiştirilen granajı faturalı hepsi değiştirilen vastrol power racing yağları repsol yağı bütün hepsi faturalı ilk defa böyle bir düzenli fatura sistemi gördüm hondanın kullanım klavuzu türkçe ingilizce ve japonca 3 tane 200-300 sayfalık kitaplardı herşey burda hazır dedi tamam dedim yarın inşaallah alıcam bu arada kilometrede 4800 yazmıştı 3800 müş :) yanlış yazmışım orayı diyor bende baktım gerçekten 3800 motoru bi önceki gün honda servisine sordurttum km değişeni vs.vs hepsi orjinal ve doğru dediler içim rahat bir şekilde alıcam inşallah birşey olursa gel kardeş yerim yurdum belli diyor tamam Üstad dedim resimlerini çekebilirsem pzartesi akşamı olmadı Salı kesin çekicem Arkadaşlar. Kaskı sigorta ruhsat o gün yapılcak Plakamda cix 34 fb :) Hepinizle Tanışmak dileğiyle :rendeer:

vay be polise bak sen demekki adam ufak tefekmiş ama yağız delikanlıymış iyi de indirim yapmış bee,o kadar belgeyi sana gösterdi ha valla o polise helal olsun keşke motoru bana satsaydı:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 PM ----------

sen yat kalk o polise dua et 3800 km de terrrrrrtemiz bi motoru bu fiyata bulamazsın,demek gariban polisin harbiden paraya ihtiyacı varmış demek ne diyim heelaal ooolsuuunn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

şu ilana bi de ben bakiim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

belgeleri de saklamış tekrar helal olsun

valla çok şaşırdım ondan bu kadar çok yazıyorum

vay be polise bak sen demekki adam ufak tefekmiş ama yağız delikanlıymış iyi de indirim yapmış bee,o kadar belgeyi sana gösterdi ha valla o polise helal olsun keşke motoru bana satsaydı:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 PM ----------

sen yat kalk o polise dua et 3800 km de terrrrrrtemiz bi motoru bu fiyata bulamazsın,demek gariban polisin harbiden paraya ihtiyacı varmış demek ne diyim heelaal ooolsuuunn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

şu ilana bi de ben bakiim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

belgeleri de saklamış tekrar helal olsun

valla çok şaşırdım ondan bu kadar çok yazıyorum

du senin şaşkınlığını gidereyim:cherry:. gerçekten temiz moto arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

ilana baktım. 2009 nisan trafiğe çıkışlı repsol. temiz. nisan ayında repsollerin sıfırı bir kaç bayi de 4500 e kadar düşmüştü.2007 model olduğu için. ama 2009 trafiğe çıkışlı tabi.

benim düşüncem. önümüz kış adam 4500-5000 lira arası aldığı motoru zaten maksimum kışa girdiğimiz için 4000 e satar. zaten ilan da yazmış ruhsatı mutlaka verilecek diye. 4000 den yukarı satamaz. 3500 e de iyi inmiş

500lira uygun almış güzel olmuş

cok iyi almışsın hayırlı olsun :)

Allah Rağzı olsun annem ile Babamada okuttum yorumlarınızı İkiside Güldüler Çok sevindiler. Sağolun arkadaşlar Bu sayfaların değerini ilerki yazılarda anlıcam aranıza katılma tarihi olarak vs.vs :rendeer::cat::bounce::wiinkk: Allah kaza bela Vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - [email protected]
2- H@S@N - Hasan Ali DEMİRCİ -motorizelik sona erdi haojin le işe gelip gidiyorum sadece.:(
3- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - [email protected]
4- bytiger - Yakında İnşallah
5- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
6- 2pac - Siyah - Murat KURT
7- clone - Bu Yaz İnşallah
8- extrasyon - Repsol - İsmail - [email protected]
9- praetorian - Repsol - Özgür DUYGU - [email protected]
10- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - [email protected]
11- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - [email protected]
12- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - [email protected]
13- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - [email protected]
14- murat68 - Repsol
15- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - [email protected]
16- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - [email protected]
17- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - [email protected]
18- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - [email protected]
19- impostor - (?) - (?) - [email protected]
20- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - [email protected]
21- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - [email protected]
22- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - [email protected]
23- sefir67 - (?) - (?) - [email protected]
24- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - [email protected]
25- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - [email protected]
26- TESS - Kırmızı - (?) - [email protected]
27- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
28- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - [email protected]
29- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
30- CBR125RCI - Şuayip AKERİK - [email protected]
31- daj_mc_really - (?) - Oğuzhan GÖÇERİ - [email protected]
32- Girdap_R1 - (?) - Girdap BEKTAŞ - [email protected]
33- Carlitoturco - (?) - (?) - [email protected]
34- maumserseri17 - (?) - Burak AVCI - [email protected]
35- onur87 - Siyah - Onur AKCA - [email protected]
36- leventsakici - Siyah - Levent Sakıcı - [email protected]
37- Carcharoth - Mavi - Okan - [email protected]
38- CbR_BaTu - Siyah - Batuhan KARA - [email protected]
39- Musti_CBR125R - Kırmızı Siyah - Mustafa - [email protected]
40- ARCHANGEL - Repsol - Fatih - [email protected]
41- ufuk3535 - Repsol - Ufuk YILDIRIM - [email protected]
42- DOĞUKAN 55 - Kırmızı - Hamza - [email protected]
43- starsailor - Siyah - Damla SÜMER - [email protected]
44- hasanv3589 - Siyah - Hasan VATANSEVER - [email protected]
45- sametcakar - Kırmızı - Samet ÇAKAR - [email protected]
46- destinyofrock - Repsol - Kader BİLGİ - [email protected]
47- mithrelios - Kırmızı Mavi - Bilgi Can KÖKSAL - [email protected]
48- tncyilmaz - Kırmızı Siyah - Tuncay YILMAZ - [email protected]
49- fırtına_87 - Kırmızı -Yunus Fatih Keskin - [email protected]
50- Cihan_34_ist - Repsol - Cihan Atıcı-B Rh (+) [email protected]

cihan hayırlısı olsun dostumgüle güle kullanırsın umarım...bu arada memurdan bu denli düzenli evrak tutumu kimseyi şaşırtmamalı adam düzene işinden alışmış muhakkak...

garajımın çatısını da kışa elverişli hale getirerek bir güzel silikonladım prefabrik bir garaj oldu ama motorum içerde rahat uyucak:mrgreen:

arkadaşlar bende cbr 125 almak istiyorum ama param 2.ile 2buçuk civarı temiz forumdan bi arkadaşın motoru varsa almayı düşünüyorum

Az önce Yakacık Meslek Lisesi'nden Kurfalı'ya doğru giden bir repsol gördüm acaba buraya üye mi:mrgreen:

beylerrrr 0 cbr lere ne olduu :D
güzelim motoru 3400e verdım şimdi 4000den aşağı yok

iyi ettin sattığına İlhancım. biraz aşağı sattın ama olsun. zaten 4000 e satabilirdin maksimum. 4000 veya 4500 lira yazıp aylarca satamayanlar da var.
belki 500 lira yukarısına satardın ama o kadar da kafana takmaya değmez. mis gibi hyo aldın güle güle kullan.

ilanlara bakıyorum bazıları 1 senedir satamıyor:cherry:

iyi ettin sattığına İlhancım. biraz aşağı sattın ama olsun. zaten 4000 e satabilirdin maksimum. 4000 veya 4500 lira yazıp aylarca satamayanlar da var.
belki 500 lira yukarısına satardın ama o kadar da kafana takmaya değmez. mis gibi hyo aldın güle güle kullan.

ilanlara bakıyorum bazıları 1 senedir satamıyor:cherry:

yaa Hyo uğruna banada sattınrcanız bu cıbırı:queen:

hyo alcagna git bence bi 600luk al dostum. :)

bu arada haftasonu motoru 23bin bakımına sokucam iridyum buji ve yağını deiştrcem :)

hyo alcagna git bence bi 600luk al dostum. :)

bu arada haftasonu motoru 23bin bakımına sokucam iridyum buji ve yağını deiştrcem :)

dynerr amma çok geziyorsun sen motorla yaa ne zaman 23000 km oldu ben 4 ayda sadece 2500 km yapmışım denize filan gidiyordum şimdilerde bir yada iki gün binebiliyorum bende bi servis bakımı yaptırayım mı 6500kmde şuan en son 4000lerde bakım oldu:silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar