Yunus olacak memurlar neden iki kişi motosiklete biniyorlar biri bana açıklayabilir mi ?
valla benım motorumda koltuk sayısı ıkı yazıyo muayneyıde daha yaptıralı bır ay bıle olmadı yanı artcıyla bınmek bana serbest :queen::queen:
İlhan diye bir arkadaşın hyo ruhsatında 5 kişi yazıyodu :queen:
Adam minibüscülüğe başlasa yeridir:queen:
Ruhsatda ne yazıyordu?Ne dediler?
Ruhsatta bır yazıyosakacı seyler bakalım bızı ne zaman cevırıcekler
Ben varken çevirecekler seni::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink
sen burdamısın benımı takıp edıyon gıt ceza yıcez bak :queen::queen:
avrupa'ya uymak ruhsatla degil mentalite ile olur.. bunu daha anlayamadi guzel yurdumun enteresan kafa yapili insani...
motorun ruhsatini altin yaldizli yapsan ne olacak? madem avrupa'ya uyacaksin; onlarin ruhsatini taklit edecegine, motora ve motorcuya gosterdigi saygiyi, trafikte bizlerin diger araclarca ''fark edilmemizi'' hatta bizleri gectim yayalarin gecis ustunlugu uygulamasini taklit etsene??
Az önceki mesajımda ruhsatımda 1 kişi yazdığı için ateş püskürmüştüm. Buradaki düzeltme mesajlarını vs okuduktan sonra iş benim için biraz daha karıştı.
Ruhsatında bir kişi yazanlar ruhsata bir kez daha baksınlar. Zira benim ruhsatımda 1 kişi yazarken, yolcu taşıma kutusu onaylı.
Yani polis 1 kişilik motora 2 kişi binmişsiniz dediğinde bu işaret ile yırtarım sanırım![]()
Şu anda 2 farklı tür ruhsat var. Eskilerinde "istihap haddi" yazıyor ki bunun 1 olması lazım, yenilerde "koltuk sayısı" yazmakta. İşte bu 2 olmalı. Muhtemelen arkadaşınınki eski ruhsatlardan. Tüv istasyonları çok sıkı, uygulamalar adamına göre değişmez.