Hangi tür motosiklet almalıyım diyenler için...

Ne tür bir motor istediğinizi belirliyebilmek için sizin için bir tablo oluşturulmuş. aşağıdaki tabloyu indirdikten sonra sizler için , taşıdığı öneme göre aşağıdaki olasıklıklara 10 üzerinden puanlamanız istenmektedir. VP verilen puan hanesine yazmalısınız.
Tablo sizin için otomatik hesaplamalar yapıp sonucu gösterecektir.

PUAN VERECEĞİNİZ OLASILIKLAR.
1-Yaz aylarında, iyi havalarda , kent civarında günübirlik geziler yaparım.
2-Uygun havalarda ,uzun ciddi geziler yapar , turlara katılırım.
3-Kırda , arazide, bozuk yollarda da dolaşabilmek isterim.
4-Daha çok şehir içinde ve ulaşım için kullanırım.
5-Hızı seviyorum,sürate aşığım, bunu yaşamak istiyorum.( illede asfalt olsun)
6-Arazide ,bozuk yolda hoplamak zıplamak hatta yarışmak istiyorum.
7-Benim için rahatlık konfor önemlidir.
8-Motosiklete genel olarak 2 kişi binmek isterim.

Buradan indirebilirsiniz..
http://rapidshare.com/files/293450112/hangi_motor.xls.html

Bu tablo Dr. Turgut GÜMÜŞ tarafından hazırlanmıştır.

İyi de ben tüm kriterleri en yüksek puanı vermek isterim hemen hemen herkeste öyle olabilir indirip bir bakayım merak ettim:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 PM ----------

Tahminim vede tarzım doğru çıktı teşekkürler paylaşım için :):D

Motosikleti
BWS 100
helal hocam çok güzel birşey çıkmış elinize sağlık

Paylaşım için teşekkürler, maxi scooter çıktı bana.

Başka bir ekleme şekli varsa , öylede yüklebilirim ama link çalışıyor. tbk_1980 kardeşim dediğin gibi ben aynı durumdayım. nasıl bişey istediğimi hala çözemedim ama tecrübeli arkadaşların fikirlerinden çıkan. hem maliyeti ucuz, hem çalışma prensibi kolay, bakım masrafları az bişey kafama yatıyor. 2010 da çok alımlı bişey çıkmazsa cbf 150 şu an motorsiklet yangınıma bir bardak soğuk su gibi gelicek...

ya benim için en iyi cevap BMW1200gs adventure ondan sonra VN800 intruder.programı indirmeye bile gerek yok.ben biliyorum kendimi.illa uzun yol,illa arada sırada toprağa çıkmam lazım.

test sonuç olarak marka ve model mi veriyor yoksa hangi tür motosiklet alman gerektiğini mi?
Sanırım başlık "hangi tür" şeklinde olmalı

indirme limiti dolmuş tekrar upload etmeniz gerekiyor. rapidshare.com eğer üyesi değilseniz 10 defadan fazla indirilmesine izin vermez.

Yaş ilerledikçe Cross >> Enduro >> Touring >> Chopper/ Maxi Scooter’a geçiş önerilir
Diger öneriler tamamda maxi scooter olayı işi bozuyor:)

test sonuç olarak marka ve model mi veriyor yoksa hangi tür motosiklet alman gerektiğini mi?
Sanırım başlık "hangi tür" şeklinde olmalı

:cat:

Son düzenleme:
Excel'de 8. soruda Chopper bölümü hatalı bir önceki satırdan değer okuması yapıyor. 7.soruya verdiğiniz cevapla çarpma yapıyor.

Boşverin testi mesti, motosiklet almayı hayal etmeye başlayan adam motor denince aklına ne tür bir motor geliyorsa, almak istediği ve kendine uygun olan odur. (Tarzdan bahsediyorum, cc'den falan değil)

Hangi tarz motoru görünce içinizde tatlı bir kıpırdanma oluyorsa almak istediğiniz ve size en uygun tür odur. Gene de böyle bir emek harcayıp bu testi hazırlayana teşekkür etmek lazım o ayrı mesele. Sonuçta adam kafa patlatmış.

Benim enduro başta görütüyordu maxsi scooterle çekişiyordu yakın takipte tournik vardı son virajda(soruda) tournigten müthiş bir atakla birinci geldi.

Soru---- SPEED -CROSS -CHOPPER- ENDURO -TOURING -SCOOTER -MAXİ Sctr.

Top.---184-----211------363----- 396----- 402-------252------ 395

Alınan En Yüksek Puan TOURING 402

Kendim sıralasydım yine aynı sıralardım ama maxi scooter yerine normal scooterı tercih ederdim.

1-Tournig
2-Enduro
3-Scooter

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boşverin testi mesti, motosiklet almayı hayal etmeye başlayan adam motor denince aklına ne tür bir motor geliyorsa, almak istediği ve kendine uygun olan odur. (Tarzdan bahsediyorum, cc'den falan değil)

Hangi tarz motoru görünce içinizde tatlı bir kıpırdanma oluyorsa almak istediğiniz ve size en uygun tür odur. Gene de böyle bir emek harcayıp bu testi hazırlayana teşekkür etmek lazım o ayrı mesele. Sonuçta adam kafa patlatmış.

al benden de o kadar.
bu arada imzanı da sevdim arkadaşım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar