Yazılı Basın Haberleri..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Usta yukarıdaki resme baktığımızda ayrıca 2 tane leşi var bu adamın hiç kaçarı yok bunun mühebbet yer:queen:

sen yinede taraflılığını bozma canım benim...biz seni bölede seviyoruz:rendeer::rendeer::rendeer:

bende sizi seviyorum.. ayrıca taraf demiyelim.. kişileri haklarını korumak, birlik ve bütünlüğü bozmamak diyelim.. sen anla beni.. :wiinkk: :rendeer:

yarın bir gün manşetlerde olan sen olmayasın :queen::queen:

URL=http://img26.imageshack.us/i/dddtj.jpg/]
dddtj.jpg
[/URL]
Hakan abi sen yapma bari.:cyclopsan
bunlara ne diçeksin korkut efen di az mı hediye verdin bana :wiinkk:

davadan vaz geç diye:bounce:

son resimdede kadirle yan yanalar görüldüğü gibi bütün herkeze yemek ısmarladılar
Sapık:queen:

Korsan:queen:

Burda Medyayı Kim Önüne almış belli:cyclopsan

ahanda rüşvet verirken yakalnmış korkut şimdi ne diyeceksin bakim.......

biz tarafsız yargı tarafsız bir gazate istiyoruz..:queen:
Kaşınma Temel.:queen:

Habere iyi bakın..

Bunlar Korkut'un açıklamaları... hiç de kendisinden tarafmışım gibi görünmüyor..

Çakma medya haberleri yayımlamak, asılsız iddialarda bulunmak.. bunlar elbet temize çıkar.. sizde birgün manşetlerde yerinizi alırsınız Hakan bey.. Ben olabildiğince tarafsız olmaya çalışıyorum... Ama bu davranışlar bizi yıldırma politikasıdır.. bu tutumuzdan vazgeçmenizi ve haberlerimizi doğru bir objektifle izlemenizi rica ederim.. sizi sukunete davet ediyorum..

sizinle ilgili olayları haber yapmamamızın ödülü bu olacaksa, elimizdeki haberlerinizi gazeteye iletiyimde herkes ne kadar doğru haberler yapıldığını görsün..

Bu açıklamanızda çelişki var.. yukarıda taraf tuttuğum iddialarında bulunuyorsunuz burada ise korkutun beni serhoş edip taraflı yayın yaptırmaya çalıştığını söylüyorsunuz, demekki tarafsız haber yaptığımı kabul ediyorsunuz bu açıklamanızla..

bildiğim kadarıyla ısmarlayanlar baş köşede oturur.. Sen gibi? nede olsa ağanın eli tutulmaz... :wiinkk:
:rendeer::rendeer::rendeer:
GAZCI TİM olarak KORKUT abi arkandayız... :)
Kardeşim benim. Sende olmasan.:rendeer:

Korkut selam :)
Üzerindeki Honda yazılar bulunan montu nerden aldın

korkut haciz gelmeden o montu bana ver sonra veririm sana :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar