Yazılı Basın Haberleri..

Bu elinizdeki fotoraf arşivi ile hükümet bile devirir siniz valla
Bu ne be her lafa her kelimeye bir fotoraf arşiv mükemmel :)

Yalancı şahitler sizi yalancının mumu yatsıya kadar yanaar merak etmeyin. Ben etrafımdakileri dost biliyordum.demek yanılmışım aslını astarını öğrenmeden yorum yapmışsınız Sinan bey sizi kın kın kınyorum. :farao:Kendiside aşağıda göreceğiniz gibi itiraf etmiş boruların hepsini döşemediğini.:cat:

Asılsız bir haber yapmışsınız.Gürkan beyin yeşil renkli motosikletini patlıcan moruna ben boyamadım Gürkan fanatiklerinden biri yapmıştır suçu benim üzerime atmak için bu bir komplodur.

yazık yazık.... :)

Sendemi İsmaiiiil:farao:

Sayın Gürkan bey burada kendisi itiraf ediyor malzemeden çaldığını bunu niye görmüyorsunuz Gürkancılar Ve medya
seniyakaladıgım yerde elimdekidöşen memiş pimaşları ne yaptığımı görürsün
mahkemelerde söründürecem seni:bounce:

Buda benim Gürkana cevabım.
Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.:pr::queen:

Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.:queen:

Bu fotoda hastaneden kaçıpta görevliler tarafından yakalandığı an.!!!!

:cat::cat:

KORKUT abi sonuna kadar arkandayım yanındayım...
birtek seni değil kaç kişiyi dolandırmış...:queen:

Basının Gözüyle Taksimdeki Kızılay Kan Bağışı Organizasyonu..

Yakında Bengü ile ilgili bir yazı dizisi çıkacakmış Musti kaçırma sakın.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın bir gün manşetlerde olan sen olmayasın

ordan bakıyo zaten.. :mrgreen: kopanları bağlarım sen devam et.. arada bi bak buraya belkim yarın öbürgün manşette sen olursun belli mi olur.. :mrgreen::mrgreen:

yarın bir gün manşetlerde olan sen olmayasın :queen::queen:

URL=http://img26.imageshack.us/i/dddtj.jpg/]
dddtj.jpg
[/URL]

ahanda rüşvet verirken yakalnmış korkut şimdi ne diyeceksin bakim.......

biz tarafsız yargı tarafsız bir gazate istiyoruz..:queen:

Kadeh tokuşturuyorlar usta yanlı haber yazsın diye sarhoş edip yanlı haber yaptıracak ..:cherry:

bunlara ne diçeksin korkut efen di az mı hediye verdin bana :wiinkk:

davadan vaz geç diye:bounce:

son resimdede kadirle yan yanalar görüldüğü gibi bütün herkeze yemek ısmarladılar

Bu delilleri hakime göster usta en az 6 ay yerler..:cherry:

Habere iyi bakın..

Yalancı şahitler sizi yalancının mumu yatsıya kadar yanaar merak etmeyin. Ben etrafımdakileri dost biliyordum.demek yanılmışım aslını astarını öğrenmeden yorum yapmışsınız Sinan bey sizi kın kın kınyorum. :farao:Kendiside aşağıda göreceğiniz gibi itiraf etmiş boruların hepsini döşemediğini.:cat:

Asılsız bir haber yapmışsınız.Gürkan beyin yeşil renkli motosikletini patlıcan moruna ben boyamadım Gürkan fanatiklerinden biri yapmıştır suçu benim üzerime atmak için bu bir komplodur.

Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.:pr::queen:

Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.:queen:

Bunlar Korkut'un açıklamaları... hiç de kendisinden tarafmışım gibi görünmüyor..

yarın bir gün manşetlerde olan sen olmayasın :queen::queen:

URL=http://img26.imageshack.us/i/dddtj.jpg/]
dddtj.jpg
[/URL]

Çakma medya haberleri yayımlamak, asılsız iddialarda bulunmak.. bunlar elbet temize çıkar.. sizde birgün manşetlerde yerinizi alırsınız Hakan bey.. Ben olabildiğince tarafsız olmaya çalışıyorum... Ama bu davranışlar bizi yıldırma politikasıdır.. bu tutumuzdan vazgeçmenizi ve haberlerimizi doğru bir objektifle izlemenizi rica ederim.. sizi sukunete davet ediyorum..

ahanda rüşvet verirken yakalnmış korkut şimdi ne diyeceksin bakim.......

biz tarafsız yargı tarafsız bir gazate istiyoruz..:queen:

sizinle ilgili olayları haber yapmamamızın ödülü bu olacaksa, elimizdeki haberlerinizi gazeteye iletiyimde herkes ne kadar doğru haberler yapıldığını görsün..

Kadeh tokuşturuyorlar usta yanlı haber yazsın diye sarhoş edip yanlı haber yaptıracak ..:cherry:

Bu açıklamanızda çelişki var.. yukarıda taraf tuttuğum iddialarında bulunuyorsunuz burada ise korkutun beni serhoş edip taraflı yayın yaptırmaya çalıştığını söylüyorsunuz, demekki tarafsız haber yaptığımı kabul ediyorsunuz bu açıklamanızla..

son resimdede kadirle yan yanalar görüldüğü gibi bütün herkeze yemek ısmarladılar

bildiğim kadarıyla ısmarlayanlar baş köşede oturur.. Sen gibi? nede olsa ağanın eli tutulmaz... :wiinkk:

tehdit etmek yok ..bunu belge olarak arşivde saklıyacağım....

kullanmak istemesemde elimizin altında dursun..:)

Habere iyi bakın..

Bunlar Korkut'un açıklamaları... hiç de kendisinden tarafmışım gibi görünmüyor..

Çakma medya haberleri yayımlamak, asılsız iddialarda bulunmak.. bunlar elbet temize çıkar.. sizde birgün manşetlerde yerinizi alırsınız Hakan bey.. Ben olabildiğince tarafsız olmaya çalışıyorum... Ama bu davranışlar bizi yıldırma politikasıdır.. bu tutumuzdan vazgeçmenizi ve haberlerimizi doğru bir objektifle izlemenizi rica ederim.. sizi sukunete davet ediyorum..

:wiinkk:

bunları hakime anlatırsınız :queen:

tehdit etmek yok ..bunu belge olarak arşivde saklıyacağım....

kullanmak istemesemde elimizin altında dursun..:)

tehdit etmedim, sadece bazı görüntülerinin yayınlanmasını istememiştim (taraflı davrandım..) ama tarafsız olmak lazım.. hiçbirşeyi gizlememek lazım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------

bunları hakime anlatırsınız :queen:

tabii zevkle anlatıcam emin olun..

tehdit etmedim, sadece bazı görüntülerinin yayınlanmasını istememiştim (taraflı davrandım..) ama tarafsız olmak lazım.. hiçbirşeyi gizlememek lazım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------

tabii zevkle anlatıcam emin olun..

sen yinede taraflılığını bozma canım benim...biz seni bölede seviyoruz:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar