yazık yazık....![]()
seniyakaladıgım yerde elimdekidöşen memiş pimaşları ne yaptığımı görürsün
mahkemelerde söründürecem seni:bounce:
Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.r::queen:
Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.:queen:
Bu fotoda hastaneden kaçıpta görevliler tarafından yakalandığı an.!!!!
:cat::cat:
KORKUT abi sonuna kadar arkandayım yanındayım...
birtek seni değil kaç kişiyi dolandırmış...:queen:
KORKUT abi sonuna kadar arkandayım yanındayım...
birtek seni değil kaç kişiyi dolandırmış...:queen:
Eyvallah kardeşim Safımızı belirliyoruz Mahkeme bitsin birde halı sahada alacağız hırsımızı bu Gürkancılardan.:queen:
Yakında Bengü ile ilgili bir yazı dizisi çıkacakmış Musti kaçırma sakın.:queen:
Tabii bütün foyan ortaya çıktı saldır bakalım. Tehdit yazılarınıda kaydettim sana bir şey söyliyeyimmi Gittikçe batıyorsun .Şimdiden 10 seneyi garantiledin.az daga sabredin bak ne ner yapıcam ben size :bounce:
:queen:
tehdit var korkut abi...:queen:
ordan bakıyo zaten.. :mrgreen: kopanları bağlarım sen devam et.. arada bi bak buraya belkim yarın öbürgün manşette sen olursun belli mi olur.. :mrgreen::mrgreen:

ahanda rüşvet verirken yakalnmış korkut şimdi ne diyeceksin bakim.......
biz tarafsız yargı tarafsız bir gazate istiyoruz..:queen:
Yalancı şahitler sizi yalancının mumu yatsıya kadar yanaar merak etmeyin. Ben etrafımdakileri dost biliyordum.demek yanılmışım aslını astarını öğrenmeden yorum yapmışsınız Sinan bey sizi kın kın kınyorum. :farao:Kendiside aşağıda göreceğiniz gibi itiraf etmiş boruların hepsini döşemediğini.:cat:
Asılsız bir haber yapmışsınız.Gürkan beyin yeşil renkli motosikletini patlıcan moruna ben boyamadım Gürkan fanatiklerinden biri yapmıştır suçu benim üzerime atmak için bu bir komplodur.
Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.r::queen:
Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.:queen:
ahanda rüşvet verirken yakalnmış korkut şimdi ne diyeceksin bakim.......
biz tarafsız yargı tarafsız bir gazate istiyoruz..:queen:
Kadeh tokuşturuyorlar usta yanlı haber yazsın diye sarhoş edip yanlı haber yaptıracak ..:cherry:
Habere iyi bakın..
Bunlar Korkut'un açıklamaları... hiç de kendisinden tarafmışım gibi görünmüyor..
Çakma medya haberleri yayımlamak, asılsız iddialarda bulunmak.. bunlar elbet temize çıkar.. sizde birgün manşetlerde yerinizi alırsınız Hakan bey.. Ben olabildiğince tarafsız olmaya çalışıyorum... Ama bu davranışlar bizi yıldırma politikasıdır.. bu tutumuzdan vazgeçmenizi ve haberlerimizi doğru bir objektifle izlemenizi rica ederim.. sizi sukunete davet ediyorum..
:wiinkk:
tehdit etmek yok ..bunu belge olarak arşivde saklıyacağım....
kullanmak istemesemde elimizin altında dursun..![]()
bunları hakime anlatırsınız :queen:
tehdit etmedim, sadece bazı görüntülerinin yayınlanmasını istememiştim (taraflı davrandım..) ama tarafsız olmak lazım.. hiçbirşeyi gizlememek lazım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
tabii zevkle anlatıcam emin olun..