Abant Gezisi

Hayır bolu-gölcük ten bahsediyorum... Bolu merkeze girdikten sonra tabelalar seni yönlendircektir...

dsc01063816x612qh9.jpg

buraya google earth ten baktım da abant çıkışının yakınındaki göl burası galiba dikkat etmemiştim böyle bir yer olduğuna dair. adı gölköy diye geçiyor sanırım neyse havalar iyice soğumadan belki gidebilirim belkide önümüzdeki sezona kalır bilgi için teşekkürler :cat:

Arkadaşım güzel bir gezi olduğuna inanıyorum amma benim gibi bu forum aktivitelere katılamayıpta bunları takip edenler vardır. Ben kendi payıma 400 km yol katetmişin sadece gölün etrafından enstanteneler koymuşssun anladığım kadarıyla izmitten gazı bi verdin abantta kadar Allah ne verdiyse insan bi duru soluk alır bi foto çeker olmadık yerlerdeki görüntüler biz izleyicilere daha bi heyecan katar.. Bu arada 2.5 tl vermek istemeyen arkadaşlar için memleketim akyazı-dokurcun-taşkesti-mudurnu-üzerinden abanta ulaşırlarsa hem kat kat eğlenceli bir yol hemde abantın arka girişinden girişler ücretsizdir. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir gezi olmus,abant 7 gölleri hep sevmişimdir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek kelimeyle güzel

28-29 ekim İçin Gİtmeyi Düşünüyorum. Tekirdağdan oraya gidiş geliş toplam 800 tutar herhalde. bu arada kamp yeri var mı burada ?

çok güzel gezi olmuş, geçen sene bende arkadaşımın sayesinde motosikletle abantı gezme şansı yakaldım:p ahahhhhhhh çok güzel bir mekan paylaşımın için sağol:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 PM ----------

28-29 ekim İçin Gİtmeyi Düşünüyorum. Tekirdağdan oraya gidiş geliş toplam 800 tutar herhalde. bu arada kamp yeri var mı burada ?

çadır kurabileceğin kamp alanı var:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar