омерчик;1824787' Alıntı:çok güldüm valla :mrgreen:...bide şu gazcıları yani bizim takımı delici team diye değiştirsek nasıl olur :cherry:
onu zaten bilmiyen mi var ömerim....:cat:
tabi canımm kaçaklar hep biyerleri ni öne atarlar....
yemiyo diyemiyosunuz yok şuram yok buram dimi çuko...
:queen::queen::queen::queen:
uzun zamandır oynamadım.. biraz form yakaladıktan sonra bana halı sahada 3 golden fazla atana anahtarı veririm.. bu kadarda iddialıyım..
uzun zamandır oynamadım.. biraz form yakaladıktan sonra bana halı sahada 3 golden fazla atana anahtarı veririm.. bu kadarda iddialıyım..
len sanki biz her zaman oynuyoz....2 senedir aksaraya tarafına gelmesek top bile görmicez...:queen::queen::queen::queen:
dua edin bıraktım futbolu.. sağ el bileğim ve sağ ayağımdaki problemler olmasaydı direk çıtırların takımda yer alırdım.. o zaman sizi çatırdatırdık.. ama şans işte.. şanslısınız gidin piyango alın siz..
aynen valla ben çok top görüyorumda bana hareketli top lazım pazar vuracaz inş :queen:
len sanki biz her zaman oynuyoz....2 senedir aksaraya tarafına gelmesek top bile görmicez...:queen::queen::queen::queen:
омерчик;1824807' Alıntı:kadircim sen şu çıtırların kadroya bi geç 33 golden aşağı yemezsin![]()
aynen valla ben çok top görüyorumda bana hareketli top lazım pazar vuracaz inş :queen:
en son 3,5 sene önce oynadım.. maçtan önce ısınırken iki parmağımı incittim, o halde oynadım 1 gol yedim o da penaltıdan.. (e tabi ortada iddia vardı.. :mrgreen
diyosun..
gördüklerin sabit mi duruyor genelde? :mrgreen:
uzaktan vurmayı yani... firikik atmayı sevmiyorum :queen:
topun içine girmem lazım
ki patlatınca direkler sallansın:queen:
aman abı dıkkat et dırekler kafana yıkılmasın sağdakı soldakı dırekler neysede ortadakı dırek mazallah
toplar genelde yuvarlak olurda sonradan kare oluyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------
mevzu sakat nereye çekersen oraya gider:queen: