Hayalleri sorumlulukları çocukları? Siz?
Selam musti naber :mrgreen:
gene dolu dizgin gidiyorsun
sanırım senin konulara cevap yazıyorum diye banada gıcık olmaya başlamışlardır :cherry:
herkesin canı sağolsun
konuya gelince bizim firmada bir zamanlar bir bayan sekreter vardı hep sıkıldığı zaman derdiki ''ne için geldik ne için yaşıyoruz hiç bilemiyorum '' zaman zaman benide düşündürmüştür bu söz..
Ateist miydi o hatun öyle bir yaklaşımı varsa.. :mrgreen:
yok bazı şeyleri derinden düşündüğünde o noktaya çıkıyorsun ama..
Sen ona söyle namaza başlasın oruç tutsun.. :mrgreen::wiinkk:
sence tek ideali bunlarmı olmalı ?![]()
Hayalleri..Kaynana dırdırı.. :mrgreen:
konuyu açtın diye kenara çekilmebende sana sorayım sen ne için yaşıyorsun ?
Bengü için deme onu biliyoruz :cherry:
Ohoo benim ayaklar yere basmaz çoban işi bütün gün hayal kurarım.. :queen:
Farkındayım zatenaslında çoğu insan senin gibi olmalı ,birazda hayatı gırgıra almalı böyle olunca sağlıklı ve uzun yaşarsın ,dünyanın her sıkıntısını kafaya takmak,her şeyi ciddiye almak pisikolojik tarvmalar yaratıyor tansiyon yükseltiyor kısacası motobolizmayı perişan ediyor ,o yüzden işi bilenler bir gülücük bir pirizolaya bedel derler ya ..
![]()
:silent:Amaclari icin yasar insan....r:
İnanamiyorum nirvanaya burdan ulasamassin musticim....:cherry:
Bi hatun düşünüyom dizinde yatmışım saçımı okşuyor derken uyuyakalmışım.. :mrgreen:
sadece o kadarmı :cherry:
şefkatemi ihtiyacın var ?
Ya hatunun ki bi başka olur.. :mrgreen: Sen niye anlatmıyorsun abi topu senin sekretere attın.. :mrgreen: Bende hayal çok ayaklar yere basmaz..:mrgreen:
bir hatunla birlikte olduğunda yukarıda yazdığın olayı yaparsan sana GKN nin imzasını hatırlatırımne yazıyor diye merak edersen git bak imzasına ..
benim konuya gelince ben topu sekretere atmadım ,yazdıklarım bir nebze olsun benimde onun gibi düşündüğüm zamanlar olduğunu anlatır ,ama bu genelde karamsarlığa ,işin içinden çıkamadığım zamanlar ağır basar ..
Yoksa mutlaka bir ideali olmalı insanın, benimkide bu yaşa kadar gördüklerimden sonra çok fazla insanın olmadığı ,doğanın tüm güzelliklerini tadabileceğim sessiz sakin ortamlarda yaşamaktır ,beynim çok yorgun çünkü..