Bengü için düşündükleriniz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten artık forum falan yok keyfinize bakın

OOOooooyyy kıyamam..
s17ms6.gif

çoktan kıydın üzülme hatun milleti alışık nede olsa

Bak şimdi lady mercimek hanım durumunuzu bilmem ama bir konu açıyorsunuz şaka amaçlı ve o doğrultuda bizde şakalaşıyoruz 80 kuşağısın bilmen lazım bizde sevdiğine bulaşır insan lakap takar yerden yere vurur sana kanımız kaynamış ki bulaşıyoruz şu forumun bana demediği yoktur kimseye alınmam kırılmam küsmem bunları düşünmen dileği ile... :wiinkk:

Ekleme: Birşeye canınız sıkıldığında yada dara düştüğünüzde yine bu şakacı arkadaşlar imdadınıza koşar emin ol..Sen 80 kuşağısın bilmen lazım..

Son düzenleme:
Bak şimdi lady mercimek hanım durumunuzu bilmem ama bir konu açıyorsunuz şaka amaçlı ve o doğrultuda bizde şakalaşıyoruz 80 kuşağısın bilmen lazım bizde sevdiğine bulaşır insan lakap takar yerden yere vurur sana kanımız kaynamış ki bulaşıyoruz şu forumun bana demediği yoktur kimseye alınmam kırılmam küsmem bunları düşünmen dileği ile... :wiinkk:

Ekleme: Birşeye canınız sıkıldığında yada dara düştüğünüzde yine bu şakacı arkadaşlar imdadınıza koşar emin ol..Sen 80 kuşağısın bilmen lazım..

ekleme:tavsiyen için teşekkürler 80 kuşağı arkadaşım ozaman susam sokağı..:p

ekleme:tavsiyen için teşekkürler 80 kuşağı arkadaşım ozaman susam sokağı..:p

He şöyle yaaa emin ol ego felan tatmin etmiyoruz emin ol sevdiğimizden bulaşırız şu sitede her sene kavga çıkar bana bulanırlar kimseye cıkım çıkmaz..Alınma sana kanımız kaynamışki bulaşıyoruz.:wiinkk: O susam sokağında kırpığa ayar oluyordum..:mrgreen:

Bu arada bengü olayı aslında geyik ben azra akın hastasıyım neden bengü dediğimi sorarsan bi gün anlatırım...:)

Bak mehmet ağa ölür sarı çizmesi kalır akılda o hesap yarın öbür gün musti denildiğinde bengü akla gelir yada bengü gördüklerinde tvde vay be bi musti vardı hastasıydı bunun derler akılda kalmak için senin içinde hep aklıma ameliyathane gelir...Böyle düşün..Bir imza..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar