motosiklet.net den örnek davranış

Hem gelmiyorsun hemde cevap vermemizi bekliyorsun :silent:
Yok oyle hanımefendi...

Geleceksin birşeyin ucundan da sen tutacaksın :wiinkk:

kanka bişey sorucam...şimdi bayanın mesajında bir cevap beklentisi yoktu...gelemediğini makul bir bahaneyle bildirmek istedi...aynı mesajı tekrarlayarak biraz üzgün olduğunu ve keşke gelseydimvari içinde ukde kaldığını belirtti...gelemeyenler neden çok şey kaçırmış olabilirler...

şahen kanımı ACİL durumlar için saklamayı tercih ederim...buda benim bakış açım...yaptığınız iş ayakta alkışlarım...ama gelemeyenleride bu şekilde rencide etmek iğneli laflar yazmak hiç hoş değil..

yav bu arada kızın niçın bu kadar tatlı...çünkü sana çekmiş...:p

kanka bişey sorucam...şimdi bayanın mesajında bir cevap beklentisi yoktu...gelemediğini makul bir bahaneyle bildirmek istedi...aynı mesajı tekrarlayarak biraz üzgün olduğunu ve keşke gelseydimvari içinde ukde kaldığını belirtti...gelemeyenler neden çok şey kaçırmış olabilirler...

şahen kanımı ACİL durumlar için saklamayı tercih ederim...buda benim bakış açım...yaptığınız iş ayakta alkışlarım...ama gelemeyenleride bu şekilde rencide etmek iğneli laflar yazmak hiç hoş değil..

yav bu arada kızın niçın bu kadar tatlı...çünkü sana çekmiş...:p

Yok be latife yaptım sende yani beni tanımıyormussun gibi konusmussun :mrgreen:

Abi Allah ın emaneti işte...
Elimizden geldigince emanete sahip cıkmaya calısıyoruz.
Allah begenmiş yaratmıs guzel olmazmı :wiinkk:

Kan bağışı yapmak örnek bir davranış ama kızılayın ihtiyaç sahiplerine 1 ünite kanı 70 liraya satması hiç hoş değil.
Bağış yapmam. Tanıdığım bildiğim birine lazım olursa gider kan veririm.

tek kelimeyle mükemmel bir gün idi gerek kan bağışında bulunan gerekse tek tek broşür dagıtıp insanları ikna eden ve kan veremesede yanımızda olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler :rendeer:

bu ve bunun benzeri etkinliklerde tekrar bir arada olmak dileğiyle ...

teşekkürler MT :rendeer::rendeer:

Yok be latife yaptım sende yani beni tanımıyormussun gibi konusmussun :mrgreen:

Abi Allah ın emaneti işte...
Elimizden geldigince emanete sahip cıkmaya calısıyoruz.
Allah begenmiş yaratmıs guzel olmazmı :wiinkk:

tamam muhabbetinizi bilmem araya dereye girmeyim...

harbi sevimli eşşek sıpası...nazlı olurlar kendilerini sevdirirler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinizi kutluyorum.. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ama anlamadigim birsey var..
Sakin yanlis anlasilmasin. Niyetim sizi elestirmek degil kesinlikle.. Siz gercekten harikasiniz. Baska kelime yok sizlere.. Gercekten.

Elestirecegim sey Kizilay..
Seneler önce bir arkadasin cok yakini kanser oldu..(6 sene sanirim)
Onun o kisi icin nasil kan aradigini biliyorum ben. Gece yarilari kan aradigini ilac icin gece yarilari eczane eczane dolastigini biliyorum. Bayan olarak..:pr::pr::pr:
Benim bile ilac tasidigim oldu o kisi ile..
Korkunctu.. Anlatamam.. En dogrusu igrencti..

Sizin bu cabalarinizi görünce nasil oluyor bu demekten kendimi alamiyorum kizilayin yaptigi..

Yeniden kutluyorum sizleri..:rendeer:

Hepinizi tebrik ederim.Sadece motosiklet tutkunlarına degil tüm insanlara karşı örnek bir davranış sergilemişsiniz.:cat:

Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel geçen bir gündü ... Benim için...
Fotoğraflar da keza öyle ... arada 1-2 fotom kalmış o kdr.:)

aşkımcımla tesadüf katıldık :) tam da oradan geçerken gördük ben o gün oldugunu unutmuştum :) iyide oldu bizde geldik katıldık. katılan katılmayan herkese teşekkürler

Katılan, katılmak isteyipde orada olamayan herkese teşekkürler..

Orada insanları kan vermeye ikna ederken duyduklarımdan bir İNSAN olarak UTANDIM..! Biz NEREYE GİDİYORUZ, İNSANLIK NEREYE GİDİYOR.. Allah yardımcımız olsun..

Çok güzel bir gündü.. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim, ayrıca AYFER sanada tekrar teşekkürler bizi evine kabul edip ağırladığın için...

ayakta alkışlıyorum. motosiklet net üyelerinin bu hassasiyeti gerçekten takdir edilesi.

bu arada taksim meydanı da çok güzel görünüyor. özledim be istanbul'u

Çok özlediysen gelir görürsün artık Taksimi de meydanınıda,

Başata sevgili arkadaşım Ayfer ve eşi Dilaver olmak üzere böylesine önemli bir organizasiyona ailevii nedenlerden dolayı katılamadıgım için özür diliyorum. MT adına yapılabilecek en anlamlı organizasiyonlardan biri olan kızılay kan bagaşı kampanyasına katılan herkesi çok tebrik ediyorum:rendeer:
. Aranaızda olmayı gerçekten çok isterdim

unutulmaz bir gün ve mükemmel ötesi huzur :rendeer:

mt çatısı altında gelen ve yardım eden herkeze allah kabul etsin :rendeer:

degerlerimize sahip cıkalım bundan sonrada inş:rendeer:
:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aşkımcımla tesadüf katıldık :) tam da oradan geçerken gördük ben o gün oldugunu unutmuştum :) iyide oldu bizde geldik katıldık. katılan katılmayan herkese teşekkürler

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Herşeyimsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar