İlk Trafik Kazam...

Gerçekten çok adrenalin yüklü saniyelik ama zevkli bir olaydı..:) olayın gelişimi ..;

- bana çarpan araç ben daha olay da yokken bir bayana çarpmaktan yırtmış haliyle araçtan ses çıkmış önlerinde giden trafik polisi de kaza var diye sağa çekmiş.. bayan da sağa polis arabasının arkasına çekmiş.. ANCAK polisin hiçbir şekil de dur git demesi yok trafiğe karışmıyor yani :).. sağ şeritte bunlar duruyor.. ben de sağ şeritteyim yavaşlıyorum.. kadının arabasıyla aramda yaklaşık 7 8 metre varken bayana çarpıcakken yırtan dediğim araba sol şeritte tam yanımda yan yana ilerlerken o da önceki olayla ilgisi olduğunu düşünerek sağa çekicek ama sağ şeridi bi kontrol eder insan...!!:pr:
Haliyle bi anda direksiyonu kıvırması ile motorumun vites değiştirme ayaklık bölgesi ne arabanın sağ ön çamurluk kısmından ağır şekil de vurdu.. sağ tarafta kaldırım olması sebebiyle motoru az da olsa solu çektim ve güm yere yığıldık :) motor koruma demiri sayesin de zarar almadı ama ben bir kaç takla attım.. diklendim motoru kaldırdım.. sora arkamda oturan kuzenimi kontrol ettim herşeyi güvenliğe aldıktan sora polisle konuşmaya başladık...

Bana çarpan vatandaş eski bir emniyet amiri ve şuan da hacı bir insan :) ama ona kalsa bütün suç biz de :queen::farao: ama polisler herşeyi gördükleri için hacı da işi kurtaramadığı için ardından bu çocuklara bişey olmadı allah 'a şükürler olsun iyimisiniz.. gülmekten yerlere yattım TÜRKİYE.. ne diyim :queen:

UNUTTUĞUM VE EN ÖNEMLİ KISIM...!!

Yere düştüğüm an kafamı asfalta vurdum ama Allah'tan kafam da kask vardı... Yoksa şuan puff ;) KASK KASK KASK !!

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
GEçmiş olsun.. Allah bi daha yaşatmasın:)

Lütfen kaskları ihmal etmiyelim !!!!
Canını seven taksın, Sevmeyede geride bırakıcaklarını düşünsün:rendeer:

Moderatör
Ben kazanın oluş şeklini anlamadım :) Geçmiş olsun.

geçmiş olsun. kask ile çok düşük bir hızda düştüm. başım yolcu alan bir minübüsün arka tekerine sertçe çarptı. kask olmayaydı kabak çiçeği moduna girekcekti az kaldı.

Ben kazanın oluş şeklini anlamadım :) Geçmiş olsun.

bak abi yalovadasın sen en kolay anlayan olursun :) termalden yalovaya gelen mavi-yeşil yol var ya abi.. total'i geçtikten sonra lassa var bir tane.. o lassayı geçtikten 50 metre sonra KISACA.. sol şeritteki adam sağ şeritteki beni görmeden daha doğrusu bakmadan diyim ...!! bi anda sağ şeride geçip bana çarptı bu kadar basit :)

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

"full korumanız varsa yaşama şansınız yükselir.. "

Geçmiş olsun.1400 Km deyim bende bekliyorum öyle garip garip ne zaman olacak diye.Kask konusu çok önemli.İnşalla son kazan olur.

Çok geçmiş olsun Eski emniyet müdürü..O da güzel :).Kask yine göstermiş kendini ...

Valla ben bisey anlamadim yazilandan aciklayici olmamis kullanilarn kelimeler...daha temiz ve net bir anlatim olsa anlardim ama gecmis olsun dicem...Allah bi daha yasatmasin...
Biyerler yirtmis yirtilmis...cekmis kacmis filan hakikaten anlamadim yafu...:silent:

Valla ben bisey anlamadim yazilandan aciklayici olmamis kullanilarn kelimeler...daha temiz ve net bir anlatim olsa anlardim ama gecmis olsun dicem...Allah bi daha yasatmasin...
Biyerler yirtmis yirtilmis...cekmis kacmis filan hakikaten anlamadim yafu...:silent:

ben anladım ama zorla
ayrıca oradaki "de" ayrı yazılmaz. (şekil de)
hele hele "ne" hiç ayrı yazılmaz:) (bölgesi ne)
öyle yazınca garip anlamlar çıkıyor, anlaşılmıyor:)

bu arada geçmiş olsun tabiki
aynı olay benimde başıma gelmişti ama benim olay daha salakça. yol iki şeritli sağdayım, soldada bi araba gidiyo ama anladım şoförünün kadın olduğunu. tam yanından geçerken bi bakiyim dedim hakkaten kadınmı, gözgöze geldik bir saniye kadar, anladım bi mallık yapıcağını, birden üzerime kırdı direksiyonu, temkinli olduğumdan son anda kurtardım. ileride ışıklarda yakaladım bunu, yan tarafında oturan (kocası sanırım) adama el işaretiyle çok güzel kullanıyo dedim. suçu her zamanki gibi bana attılar. sinyal verdiya diyo. (ki vermedi, verse bile ne yazar benim geçmemi bekliyicek eşşşek gibi). neyse dedim bunlarda bir maldır ve yoluma devam ettim

Geçmiş olsun arkadaşım.. Allah kimsenin başına vermesin. Özellikle sağına soluna bakmayan şoförlere denk getirmesin..

çok çok çok geçmiş olsun. her zaman dikkatli olmak lazım.
yahu ne zor iş ya hem sen dikkat edeceksin, hem diğerlerini kollayacaksın,
hem dengede kalacaksın, ama zevkli işte neyapalım:queen:

son kazan olur inşallah

Valla ne diyeyim, bende yazdıklarından birşey anlamadım :queen: ama çok geçmiş olsun, inşallah hem ilk hemde son kazan bu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar