GÜRKAN abi yardıma ihtiyacın varmı senin orada ayaklanma çıkmış...:queen:
sen nedn gelmedin bakimmmm ?? :bounce:
GÜRKAN abi yardıma ihtiyacın varmı senin orada ayaklanma çıkmış...:queen:
Hadi haftaya bağış işinden sonra biryerlere gidelim![]()
4 MEVSİM 7 GÜN 24 SAAT......r: AÇIĞIZ KARDEŞİM MT TÜKKAN İSTANBUL GÜRSEL MAH.ŞUBESİ GÜRKAN ABİYE SELAMLAR
r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 PM ----------
OZİ ZATEN HEMEN MOTORA BİNEMEYİZ ORALARDA KARNIMIZI DOYURALIM SONRA HER YOLBİZE PARİZİENr:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 PM ----------
EFENDİM SENE 1957-58 CİVARIYDI....KALAN KISMINI PAZAR ANLATIRIM ARKADAŞLARr:
ya sabah 8:30 kalktım baktım hava yağdım yağacak dedim ben biraz daha yatayım, yağar açar dedim anam birde ne göreyim sular seller gidiyor,
aha dedim iyiki gitmemişim sıçana dönecektik,
sonradan haberler gelmeye başladı meğersem damla yemeden gidip gelmişler...:queen:
fiyatlar hariç herşey güzeldi
tatlı su motorcusu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 PM ----------
yerler sabunluydu:queen:
yok be SELÇUK abi bütün gün motor tepesindeyiz yağmur çamur kar tipi (biraz abarttım mı ne...)
katılımcı ve paylaşımcı arkadaşlara kucak dolusu teşekkürler.emeği geçenlere bol teşekkürler.hizmetlerinizin devamını bekleriz :queen: birdahakine eti fazla alın sonra şikayet kutusu dolucak
ama resimler harbiden çok güzel çıkmış bu arada.nede olsa güzel insanlarız
az yerinizde otursanız . ya bu hafta sonu nereye gidiyorduk ajandamı kaybetmişim :queen:
dur bee.. biri çıkıp her organizasyonda böle şeyler sölerdi bu organizasyonda kimse bişe sölememiş.. zoruma gitti eksiklik hissettim bari dedim ben söliim.. sazanım faysalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
nerden biliyorsun...
nerden biliyorsun...
bir bildiğimiz vardır elbet hasancım.. :wiinkk:
Saklama bildiklerini açık açık söle.:cat::mrgreen:
söylerim de.. linçten korkuyorum.. :mrgreen:
Korkma Arkanda Temelle Ben varım sana zeval getirttirmeyiz.:cherry:![]()