bir ihtimal var bizim çamlıcaya çıksınlar basa bildiği kadar bayır aşağı gaz vermesen bile 50 metre sonra bisiklet bile 80e geliyo motorla gaz vererek belki 200 bile geçerbu motorlarla 195 gören gelsin bide beni görsün kardeşim ..bu kadar buyuk konuşuyorum ya...
160 geç zaten motor deli gibi sallanmaya başlıyo
Dostum ben özellikle Hyosung aldım.. ST almadım... Bilmiyorum ama daha cazip geldi bana; ve ayrıca Enjeksiyonlu mtordan öyle her usta anlamıyor... Serviste bile adamlar ne olduğunu bilmeden bazı yerlerini kurcalıyor...
Kendi şahsi fikrim olarak ben gittim Hyosung aldım.. Yine de enjeksiyonludur; daha yeni bir üründür ve ST Kanuni dir.. Bilemem; kendi tercihin...
Bu arada 0 dan 100 e Redline girmeden 7 saniyede cıkıyor Hyosunglar !
Bizim bir arkadasa 2006 model, 14ooo kmde aldık.. Hiçbir sorun yasamadı; faal bir sekilde kullanıyor arkadas... Onu da 45oo TL ye almıstık. Motoru iyi baktırırsan temiz olurunu alırsan alınabilir... Dikkatli kullanımla uzun yıllar kullanılabilir !
ikinci el bir hyo almak isteseniz st kanuni almak dahamı mantıklı olur? bildigim kadarıyla hyoların sınyal far camurluk grenaj felan degılde ,yenileri enjeksiyonlu oldugu için motor kısmında parca tedarik zorlugu varmış dogrumudur? sonucta st ve hyo ıkıncı elde aynı paraya satılıyor..enejksiyonlu motora binmek daha avantajlı gibi gozukuyor bana..siz ne düsünüyorsunuz?
Dostum ben özellikle Hyosung aldım.. ST almadım... Bilmiyorum ama daha cazip geldi bana; ve ayrıca Enjeksiyonlu mtordan öyle her usta anlamıyor... Serviste bile adamlar ne olduğunu bilmeden bazı yerlerini kurcalıyor...
Kendi şahsi fikrim olarak ben gittim Hyosung aldım.. Yine de enjeksiyonludur; daha yeni bir üründür ve ST Kanuni dir.. Bilemem; kendi tercihin...
Bu arada 0 dan 100 e Redline girmeden 7 saniyede cıkıyor Hyosunglar !
bu motorlarla 195 gören gelsin bide beni görsün kardeşim ..bu kadar buyuk konuşuyorum ya...
160 geç zaten motor deli gibi sallanmaya başlıyo
bir ihtimal var bizim çamlıcaya çıksınlar basa bildiği kadar bayır aşağı gaz vermesen bile 50 metre sonra bisiklet bile 80e geliyo motorla gaz vererek belki 200 bile geçer
Hyosung aslında baslangıc için ideal olmayabilir. Cünkü Hem ağır kaslı bir motor hem de hızlı atik bir motor... Ama cok dikkaatli kullanılma düşe kalka kullanabilirsin bu motoru ! Burda secim sana kalıyor !
Hayır sorun Hyo mu ST mi değil... Sorun ; Enjeksiyonlu mu olsun Karbüratörlü mü :cat:
slm gt250 almayı düşünüyorum kullanmadım caba taşıyabilirmiyim 150 kg ben 55 kullanan bayan varmı bildiginiz:silent:
herkese merhabalar
bende bir gt 250 r kullanıcısıyım.geçtiğimiz ay bir kaza geçirdim ve motorun grenajları parçalandı.grenajlar bir yana beni en çok korkutan ön far.komple farda problem yok fakat ön plastik camı kırıldı.bunun tamiri mümkün olabilirmi? sıfır farlar el yakıyor çünkü.ale:
slm gt250 almayı düşünüyorum kullanmadım caba taşıyabilirmiyim 150 kg ben 55 kullanan bayan varmı bildiginiz:silent: