[MT İstanbul] Şile Mangal Keyfinin Fotoğrafları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gibi.. ya bi git konuşturma beni şimdi, zorla banlatıcan hee.. :mrgreen::mrgreen:

sen sus gözlerın konusuyo zaten:wiinkk:..ondan banlıcak degıller ya..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

işte bu ya..:cat:

hakkatten 10 numara çıkmışım yaa...

eline sağlık zelişim..

ilk defa resım yükledım artık bende ögrendım ya.bu kadar basıtmıs.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------

hakkatten 10 numara çıkmışım yaa...

eline sağlık zelişim..

evet kadırcım herzamankı gibi süpersin..:cat:

vay be o kadar resim yükledim hiç bir teşekkür görmedim. yok kardeşim bir daha davosa gelmem ben.:pr::salut:

şilenin meşhur kahve içen horozu. arkada taklitçi horozlar var onlara aldanmayın sakın.

Son düzenleme:
vay be o kadar resim yükledim hiç bir teşekkür görmedim. yok kardeşim bir daha davosa gelmem ben.:pr::salut:

şilenin meşhur kahve içen horozu. arkada taklitçi horozlar var onlara aldanmayın sakın.

ben tesekkur edım barı ama senın resım acılmıyo.:wiinkk:

ben geldım burdayım hepınıze ben teşekkür ederım güzellik hepınızın kendi güzelliği bırdahakıne yanıma guneş gözlüğümü getıreceğim maaşallah güneş misali hepınız aydınlatıyorsunuz gıttığınız yerleri serseri motorcular hep gezıyor yerınızde hiç durmuyorsunuz:mrgreen:

ben geldım burdayım hepınıze ben teşekkür ederım güzellik hepınızın kendi güzelliği bırdahakıne yanıma guneş gözlüğümü getıreceğim maaşallah güneş misali hepınız aydınlatıyorsunuz gıttığınız yerleri serseri motorcular hep gezıyor yerınızde hiç durmuyorsunuz:mrgreen:

hosgeldın..:rendeer:kesınlıkle...:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar