[İzmir - MT]

wert_35 ılgın ıcın cok sagol gecenın bu saatı oldu hala uyuyamadım her dakka motor ne olacak dıye dusunuyorum yarın olsun artık dedıgını yapıp motoru kahramanlara goturecem ınsallah bırılerı cozum bulur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------

arkadaslar motor elektrik tesisatından anlayan bır usta bılen eden varmı lutfen cok zor durumdayım acılıyetı var...

arkadaslar ızmır karabaglarda motosıklet ıcın elektırık tesısatı yapan bı yavuz abi varmıs elektırıkcı yavuz adresini ve telefonunu bılen varmı daha cok telefonu lazım bana yada elektirikten anlayan baska usta bılen varmı derbi gpr 125 icin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:57 PM ----------

arkadaslar ne olur yardım cok acıl motoru yenı aldım ve vızesını yaptırmaya gıttım ama cıkmadı vıze sorunları var en gec bu hafta bıtene kadar yapmam gerekıyobana bı cozum onerın lutfen ruhsatı alamıyorum

yetkili servise gitmeni tavsiye ederim,Çınarlıda Motopit var
açık adresi 1561 Sokak N:21 Çınarlı - İZMİR
0.232.435 22 82 - 0.232.435 21 87
0.532.734 76 53

yetkili servise gitmeni tavsiye ederim,Çınarlıda Motopit var
açık adresi 1561 Sokak N:21 Çınarlı - İZMİR
0.232.435 22 82 - 0.232.435 21 87
0.532.734 76 53

aynen öle onu yapsa yapsa eyüp abinin ustaları yapar izmirde üstlerine tanımam hd bmw aprilla derbi vs.vs. adamlar sağlam adam ya TT custom dan bile motor geliyo mekanlarına :cat:

:)selam arkadaşlar bornova stadının karşısında haktan motor olarak hizmet vermekteyim.motorla ilgili sorularınıza cevap verebilir,tamir ve bakım işlerinizi yapabilirim.herkese kazasız hayırlı sürüşler dilerim.

hoşgeldin kardeşim ..:rendeer: tanışmak dileğiyle..benim scooter geliyo senin oraya gaz teli sorunu vardı ..ilgilenip yapmışın ...:cat:

yaw niye görüşemedik pistte.

hasan, erdem ve bir kaç arkadaş daha çekti yükleriz yakında.

kesin çay fincanını görmüşsündür.:queen:

hay yaşa

Abi beni GSR600rün üstünde gördkten sorna eve gittim ben ugrayamadım Özer,Sertaç ve Naci abimle görüşmüştüm. malum öss genciyiz :p

adsl modemimi yakmışım :)
Bu arızadan dolayı hafta sonu ineternetim yoktu.. fotoğraflar yükleniyor şuanda. Öyle çok çok resim yok elimizde.. wallace sağolsun bol bol çay ısmarladı yerimden kalkıp çayı bırakıp fazla resim çekmedim :)

Abi beni GSR600rün üstünde gördkten sorna eve gittim ben ugrayamadım Özer,Sertaç ve Naci abimle görüşmüştüm. malum öss genciyiz :p

ben o naked motoru bırakınca gelirsin sanmışım öss li olduğunu unuttum. bak gel bari sana öss çalıştıralım sayısalım fazlasıyla iyidir. özelliklede matematiğim. ciddi olarak takıldın mı çekinme gel sor.

Bu arızadan dolayı hafta sonu ineternetim yoktu.. fotoğraflar yükleniyor şuanda. Öyle çok çok resim yok elimizde.. wallace sağolsun bol bol çay ısmarladı yerimden kalkıp çayı bırakıp fazla resim çekmedim :)

bak yaw suçu böyle güzelce üstünden atanıda ilk kez görüyorum. kardeşim hem çay içip hem foto çekerdik yaw

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaslar ızmır karabaglarda motosıklet ıcın elektırık tesısatı yapan bı yavuz abi varmıs elektırıkcı yavuz adresini ve telefonunu bılen varmı daha cok telefonu lazım bana yada elektirikten anlayan baska usta bılen varmı derbi gpr 125 icin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:57 PM ----------

arkadaslar ne olur yardım cok acıl motoru yenı aldım ve vızesını yaptırmaya gıttım ama cıkmadı vıze sorunları var en gec bu hafta bıtene kadar yapmam gerekıyobana bı cozum onerın lutfen ruhsatı alamıyorum
Aradığın yavuz usta 1412 sokakta... Fuarın cumhuriyet kapısına yakın.... Kahramanlar da daha doğrusu.....

ben o naked motoru bırakınca gelirsin sanmışım öss li olduğunu unuttum. bak gel bari sana öss çalıştıralım sayısalım fazlasıyla iyidir. özelliklede matematiğim. ciddi olarak takıldın mı çekinme gel sor.

bu hafta gelecem yanına murat abi malum biz de ünili öss genciyiz :p :)

wert_35 ılgın ıcın cok sagol gecenın bu saatı oldu hala uyuyamadım her dakka motor ne olacak dıye dusunuyorum yarın olsun artık dedıgını yapıp motoru kahramanlara goturecem ınsallah bırılerı cozum bulur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------

arkadaslar motor elektrik tesisatından anlayan bır usta bılen eden varmı lutfen cok zor durumdayım acılıyetı var...

rica ederim:cat:

iyi geceler arkadaşlar,forumda yeniyim İzmir'liyim aktiviteler olursa katılmayı isterim forumda henüz acemi olduğum için yanlış başlıklara yazarsam bir süre idare etmenizi rica ediyorum henüz forumu inceliyorum görüşmek dileğiyle

Moderatör (forrap)
iyi geceler arkadaşlar,forumda yeniyim İzmir'liyim aktiviteler olursa katılmayı isterim forumda henüz acemi olduğum için yanlış başlıklara yazarsam bir süre idare etmenizi rica ediyorum henüz forumu inceliyorum görüşmek dileğiyle

Aramıza hoşgeldiniz:cat:

Gezi ve Etkinlik duyuruları bölümünde duyurusu yapılıyor yapacağımız buluşma ya da gezilerin.Oradan takip etmeniz mümkün..

hoşgeldiniz toplantılar ve aktiviteler burdan ve ayrıca özel bi topicten bildiriliyor en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:cat:

hoşgeldin en kısa zamanda görüşür tanışırız :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

Haftasonundan bir kaç foto koyalım da forumumuz şenlensin,Metinin herkese selamı var :cat:

ya hasan modemi nasıl yaktın ya ilk defa duydum böle bişeyi:cherry::cherry:
o kadar baharatlı resimler koyarsan sonunda yanar tabi modemin su içir su:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 AM ----------

sagol Erman sen uyanabildin mi :)

uyandım ama gec oldu biraz bi daha ki sefer gelcem söz :cat:
denize falan girmişiniz bende geleydim keşke canımistedi denize girmeyi valla.elif i bırakamadım bizdeydi onunda inadı tuttu ikna edemedim bi daha ki sefere katılcam inşallah:cat:
resimler cok güzel bu arada:rendeer::rendeer: tekerinize sağlık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------

hoşgeldin doğru adrestesin en kısa zamanda tanışırız inşallah:rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-fotograflari-04-ekim-2009-a.html#post1811388
bu da benim hafta sonu etkinliğim.. hoş fotoğrafları hep ben çektiğimden benim görünüm bulunmamakta :)

04.ekim.2009 pazar..

s6302191.jpg

By kaptanh, shot with KENOX S630 / Samsung S630 at 2009-10-05

s6302190.jpg

s6302189.jpg

s6302188.jpg

s6302187.jpg

By kaptanh, shot with <KENOX> at 2009-10-05

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar