Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Arkadaşlar merhaba.
Bostancı Trafik şubesinde sıra çok oluyormu? İkitelliden gidicem sabah en geç orda kaçta olayım. B ehliyetimi bağcılardan almıştım. A2 de bostancıdan olunca 2 şubeye felan gönderirlermi. Birde kuyrukta sıra çabukmu yoksa yavaş mı ilerliyor. Bostancıya giden arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. İş yerinden kısıtlı zamanım oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

aldık kurtulduk valla yarın trafikteki işi halledecem sonra atla ybrye :D
haydi gözün aydın ibocan hayırlı olsun kardeşimmm:rendeer:
Arkadaşlar merhaba.
Bostancı Trafik şubesinde sıra çok oluyormu? İkitelliden gidicem sabah en geç orda kaçta olayım. B ehliyetimi bağcılardan almıştım. A2 de bostancıdan olunca 2 şubeye felan gönderirlermi. Birde kuyrukta sıra çabukmu yoksa yavaş mı ilerliyor. Bostancıya giden arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. İş yerinden kısıtlı zamanım oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Trafik şubeyi arayarak yoğunluk hakkında bilgi edinebilirsin.
Şahsen öyle yaptım ama gopta baya yoğunluk varmış sabahın köründe 50 numaradan birini alıp(ki çok fazla sıra var) işlem başlatılıyor sonrasındaki 15 gün sonra ehliyet veriliyor....:salut:

İnş. beklemessin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım yerıme sıraya dur sen yakınsın ben gelene kadar:) tmmmı sahin kardeş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayıpsın Hasan abi ne demek :mrgreen:

Bir umut yarın hallolur benim iş belki :) Sonrada gazlamaya çıkarız inş.:mrgreen::rendeer:

sendemi yeni alıyosun :)

ben kurstan haber beklıyom evraklar hazır olunca gıdıcem :salut:

haydi gözün aydın ibocan hayırlı olsun kardeşimmm:rendeer:

Trafik şubeyi arayarak yoğunluk hakkında bilgi edinebilirsin.
Şahsen öyle yaptım ama gopta baya yoğunluk varmış sabahın köründe 50 numaradan birini alıp(ki çok fazla sıra var) işlem başlatılıyor sonrasındaki 15 gün sonra ehliyet veriliyor....:salut:

İnş. beklemessin:rendeer:

Trafiği arıyorum kimse açmıyor :) telefona bakmıyorlar çay içiyorlar heralde :) yav herşey sorunmu bu şehirde şeytan diyor topla pılını pırtını bas gitt...

herkese hayırlı olsun bende aldım. İyişallah kazasız belasız kullanırız...

Son düzenleme:
dun farkına vardım bankada işlem yaparken tc kımlık numarası istemışlerdi cıkardım ehlıyetımı oradakı tc. numaramı yazmaya başladım ama numaralar bı acayıp yabancı geldi gözüme hemen kımlığimi cıkardım kontrol ettım alakası yok ehlıyettekı kımbılır kımın tc. numarası al başına şimdi bır suru iş bu sabah gıttım kalabalık tı yarına kaldı sizler alırken ilk olarak kontrollerınızi yapın arkadaşlar bırde bu konuyla ilgili başınıza gelen varsa nasıl cözmüş lutfen yazsın teşekkür ederım

kaç yaşında ehliyet alınor

arkadaşlar 1994 1 mayısta doğdum ne zaman motor ehliyeti alabilirim yardım lütfen bilen varmı yardım plssss:cyclopsan:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

msnim [email protected] yardım pls annemler sırf bu yüzden motor almıolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdiki kurallara göre Şubat 2011'de kursa yazılırsın : ) yanlış sölemedim inşallah ... yani kim öle kim kala , 2012'ye kadar bisiklete devam :p

Motosikleti
Hornet
şimdiki kurallara göre Şubat 2011'de kursa yazılırsın : ) yanlış sölemedim inşallah ... yani kim öle kim kala , 2012'ye kadar bisiklete devam :p

Bisiklet güzel yöntem ama :)
Bence elektirikli scooter'larada bak hem şarz bitene kadar gaz açabilirsin:p
Hemde hiç yoktan iyidir..
Bende 11 yaşında kardeşim var 1-2 seneye ona olmayı düşünüyorum..
Geleceğin motorcusu olcak:cherry:

acilllllllllllllll yardım lütfeeeeeeennnnnnnn

arkadaşlar sanırım 2006 yılında filan ehliyete başvurdum sağlık raporu gerekli belgeler filan hepsini bir ehliyet kursuna girdim sınavlar geldi ilk sınava girdim motor dersini verdim 2. sınava girdim sağlık verdim 3. sınava girdim trafiği veremedim 4. ve 5. sınavlara bankaya para yatırmadım şimdi sadece trafik dersinden girebilirmiyim yıllar sonra biliyorum ama çok önemli dosyam kapanmışmıdır normalde 2 sınav hakkım daha olması lazım hiç girmedim çünkü son 2 sınava

son iki sınavada girmen gerekiyordu, girmezsen hakkın yanıyor
şimdi tekrardan bir kursa kayıt olup tüm sınavlara tekrar girmek zorundasın.
Gelişim sürücü kursu sana bu konuda yardımcı olabilir daha detaylı bilgi istersen.Kendisi forum üyerlerimizden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar