saol sahın sende ıyı bak kendıne:cat:
yettim abi:mrgreen:
kart ücretine zamn gelmiş 40 tı 60mış olmuş:salut:
71 lirada vergi hobaa:mrgreen:
saol sahın sende ıyı bak kendıne:cat:
yettim abi:mrgreen:
kart ücretine zamn gelmiş 40 tı 60mış olmuş:salut:
71 lirada vergi hobaa:mrgreen:
ne kartı bunlar sahin kardeşale:
seneye daha cok bindirirler alan kurtulduAbi ehliyeti almak için trafiğe verdin para varya o kart ücreti 60 lira olmuş:salut:
seneye daha cok bindirirler alan kurtuldu![]()
:queen:
+ şubat gibi yeni sistem geliyormuş stajer ehliyet olayı
Elinizi çabuk tutun valla ha:cat:
haydi gözün aydın ibocan hayırlı olsun kardeşimmm:rendeer:aldık kurtulduk valla yarın trafikteki işi halledecem sonra atla ybrye![]()
Trafik şubeyi arayarak yoğunluk hakkında bilgi edinebilirsin.Arkadaşlar merhaba.
Bostancı Trafik şubesinde sıra çok oluyormu? İkitelliden gidicem sabah en geç orda kaçta olayım. B ehliyetimi bağcılardan almıştım. A2 de bostancıdan olunca 2 şubeye felan gönderirlermi. Birde kuyrukta sıra çabukmu yoksa yavaş mı ilerliyor. Bostancıya giden arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. İş yerinden kısıtlı zamanım oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
benım yerıme sıraya dur sen yakınsın ben gelene kadartmmmı sahin kardeş
![]()
Ayıpsın Hasan abi ne demek :mrgreen:
Bir umut yarın hallolur benim iş belkiSonrada gazlamaya çıkarız inş.:mrgreen::rendeer:
haydi gözün aydın ibocan hayırlı olsun kardeşimmm:rendeer:
Trafik şubeyi arayarak yoğunluk hakkında bilgi edinebilirsin.
Şahsen öyle yaptım ama gopta baya yoğunluk varmış sabahın köründe 50 numaradan birini alıp(ki çok fazla sıra var) işlem başlatılıyor sonrasındaki 15 gün sonra ehliyet veriliyor....:salut:
İnş. beklemessin:rendeer:
şimdiki kurallara göre Şubat 2011'de kursa yazılırsın : ) yanlış sölemedim inşallah ... yani kim öle kim kala , 2012'ye kadar bisiklete devam![]()