[Bursa - MT]

evet başkanım olsun bi gezi biz muratla varız pazar günü bişiler ayarlayaılım oydu buydu kaynadı bi gezi lütfen :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

hemde bu paar olsun hem ön koltuk olsun hem cam kenarı olsun hemde üç kuruş olsun bi zahmet:)

evet başkanım olsun bi gezi biz muratla varız pazar günü bişiler ayarlayaılım oydu buydu kaynadı bi gezi lütfen :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

hemde bu paar olsun hem ön koltuk olsun hem cam kenarı olsun hemde üç kuruş olsun bi zahmet:)

Sen hala motor bulamadıysan ve arıyorsan, 1400 liraya 6000 kmde Cansunun motorundan var, siyah.. pazarlıkla 1300 e alalım sana çok indi dur 1250 anlaşalım:p:p:p

Sen hala motor bulamadıysan ve arıyorsan, 1400 liraya 6000 kmde Cansunun motorundan var, siyah.. pazarlıkla 1300 e alalım sana çok indi dur 1250 anlaşalım:p:p:p

eyvallah ama arkanızdan koşarımda öle motorlara binmem büyük konuşmayayım ama çine hiç binmem helede scooter :) yeterlimi bu arad sen nasıl özgür düşmüyomusun bu taraflara ayrıca ayıp olmasın ama öle bişey i500 den fazlaya almam (cabsu okursan kızma baba senle alakası yok :)...)saygılar

Allah gönlüne göre versin reiz:)
Bende satıyom az kaldı, eski bi piskiletim var onla gelecem yanınıza artık 18 vites hemde:p:p:p

Allah gönlüne göre versin reiz:)
Bende satıyom az kaldı, eski bi piskiletim var onla gelecem yanınıza artık 18 vites hemde:p:p:p

ayıp ediyosun dostum benim şaka yaptrım ama sen bisikletle ben yayan yetişirim artık sana :) bu pazar yapsak ya bişiler bu arda sen seversin gezmeyi filan

nevin hocam geçmiş doğum gününüzü geç de olsa kutlarım.

arkadaşlar ben yarınki buluşmaya katılamıyorum, dün itibarıyle almanya'dan misafirimiz var, hafta sonu kumla'da olucaz, pazartesi de iş sonra da vs. vs.

sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

off işten daha yeni geldim öldüm bittim ben yaa . Yatıyımda biran önce sabah olsun dimi ama buluşma var :)-

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum :) okul vs. biliyorsunuz. yarın bende varım yarın bi tavla turnuvası çevirelim :)

Bu akşam tavla turnuvası iyi olur. Gülbahar tavlası bilen var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

Ben de işten yeni geldim Sertaç... Gece yine gidicem.

ayıp ediyosun dostum benim şaka yaptrım ama sen bisikletle ben yayan yetişirim artık sana :) bu pazar yapsak ya bişiler bu arda sen seversin gezmeyi filan

Yarın hava yağmaz yada aksilik olmazsa Yalovadayım...
Dönüşte müsaqit oılursam müstakbel motorumla yanınızda çay molasındayım...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezı planlıyanlar sertac la soooyyleee bı ıznık yapalım dedıydık ama yagmur olurmu acep dıye vazgectık gıbı bısey katılım olursa arasalım

gezi gerçekten harikaydı gelen herkezle tanıştığıma memnun oldum artık buluşmaları kaçırmamayı çalışıcam:mrgreen:

Yarın hava yağmaz yada aksilik olmazsa Yalovadayım...
Dönüşte müsaqit oılursam müstakbel motorumla yanınızda çay molasındayım...:rendeer:

eyvallah bi terslik olmazsa bende burlarda olurum ararsın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

gezı planlıyanlar sertac la soooyyleee bı ıznık yapalım dedıydık ama yagmur olurmu acep dıye vazgectık gıbı bısey katılım olursa arasalım

olur baba niçin olmasın bizim bi palnımız yogk muratla gelriseniz arayın

Evet arkadaşlar busefer geldim ama katılım azdı bugün güzeldi yeni arkadaşlar vardı hepsiyle taniştik iyide oldu . Bugün oturduk muhabbet arasında konuşuldu bi iznik yapalım diye eger isterseniz bir gün ayarlanır ve gideriz yarında olabilir Sonerle bana kalsa gidecez hemen :)- ama yagış olabilirmiş .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 PM ----------

Karaşeytan bir foto varmı elinde fotograf makinesi aparatının varsa atabilirmisin bakıyım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sayfalardan bırınde vardı ama hangısınde bılmemkı bı ara yollamıstım:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

Evet arkadaşlar busefer geldim ama katılım azdı bugün güzeldi yeni arkadaşlar vardı hepsiyle taniştik iyide oldu . Bugün oturduk muhabbet arasında konuşuldu bi iznik yapalım diye eger isterseniz bir gün ayarlanır ve gideriz yarında olabilir Sonerle bana kalsa gidecez hemen :)- ama yagış olabilirmiş .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 PM ----------

Karaşeytan bir foto varmı elinde fotograf makinesi aparatının varsa atabilirmisin bakıyım.

sertac sabah yagmur olmassa otaraflara gelıcem,
haberınız ola ozcan da gelmek ıstıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

Gelirseniz haberleşelim kardeş bak numaram 0534 303 41 98 . Evet koymuştun ama baya geride kaldı herhalde gelin beklerim yarın gideriz biryerlere takılırız.

abi gelin bişi olursa açıkta bırakmayız sorun olmaz

Nevin ablacim nice yıllara... Bizi yanliz bırakma... ;-)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:57 AM ----------

Yaklaşık 10 dk önce 2006 dan beri kullandıgım yol arkadaşım honda beatimi satmış bulunmaktayım içimdeki bir burukluk var ama aynı zamanda sevinçliyim vitesli bir motor almayı planlıyorum etrafınızda satılık bir motor filan varsa haber verirseniz sevinirim :)

Nevin hocam dogumm gununuz kutlu olsun :rendeer:

Iyi olmuş iyi bende satıcam...
Yok arkadaşlığı bi yere kadar... Tatmin etmiyo artik beni... :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 AM ----------

İznik yağmurla daha bi güzel oluyo... Ilk gezimize gelen arkadaşlar iyi bilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar hava super saat 10 gıbı kacmayı dusunuyorum sonradan katılmak ısteyen arasın 0533 817 26 71
belkı yalova belkı ıznık yapıcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

m@m senın yerınede gezerız kardesım::asker::

:)Bir önceki mesajımdan sonra da doğum günümü kutlayanlara,pasta yapanlara,yaşımın çok geçip gruptan ayrılıcam diye korkanlara,üçgen şapka ve uzayan düdüklerle parti yapmak isteyenlere ve başkana teşekkürlerimi sunuyorum...:rendeer:

:)Buluşmanız güzel geçmiş ne mutlu,bulunmayışımın burukluğu sardı şimdi napalım her zaman işler uymuyor...İznik gezisini daha yeni okudum,önümüzdeki pazar için organizasyon yapılırsa katılabilirim...Maminin dediği gibi geçen yıl bu zamanlarda sağanak yağmurlarla dost bir İznik gezisi maceramız olmuştu ve çok güzel geçmişti...:cat:

:)Mami Bu arada yeniden kutsal görevine dönmek nasıl bir duygu,Erdem sen de buralara akacağın tarihi bize önceden muhakak yazki güzel bir gezi denk getirelim...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar