Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sizin iş yatar Tüm marmara sağanak yağışlıymış 3 gün boyunca

(şaka şaka ben gidemiyorumya. Bilgim yok hava durumu hakkında)

mangal işi ne oldu ?

dediğim kişiyi de cağırdım,mangal var diyor ama götürmek çok zor diyor.ızgara yapalım diyor.hee birde ben o işlerde ustayım diyor:)

abi nerde bulasıcaz,düzcenin neresinde??

hee birde R1 gelebilir,bana kızmıyorsunuzdur umarım:pale::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------

cevabı tele msj atarsanız sevinirim:)

Yarin saat 10 gibi düzce merkesde olucaz allahin izniyle belediyenin karşisindaki otobüs durağina gel erdi Lokmanı görürsün mutlaka orda... çağir R1 de gelsin R6 ida hiç fark etmez sonucta ybrnin arkasından gelecek:wiinkk::mrgreen::):)Varsa ekstradan TA -DL falanda çağirabilirsin:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

aman bıanda okuyunca moralım bozuldu kac gundur bu gezıyı beklıyorum...ufaktan yagmur atıstırabılır sorun olmaz...

hakan sapancaya geldigimizdede seni ararız ok:wiinkk::wiinkk:

Herşey hazir arkadaslar merak etmeyin yedek iç lastik foto makinesi yagmurluk sidi marka botlar yedek bujiler :):)):):):

burda buluştuktan sonra sakaryaya hakanı alana kadar mola vermek yok hatirlatayimda ihtiyaclarınız evden çıkmadan karşilayın en az 120 km mola vermeden gitmemiz lazim....Sık sık mole vermek Motorcuyu yavşatiyor sonra yol bitmiyor...

Arkadaşlar baş sayfalara bakmadım ama 10-40 castrol 1 lt yağ 22tl. Bizim motosikletlere bu yağ konuyormu marketten alıp serviste yağı değiştirmek istiyorum nedersiniz.:cat:

Arkadaşlar baş sayfalara bakmadım ama 10-40 castrol 1 lt yağ 22tl. Bizim motosikletlere bu yağ konuyormu marketten alıp serviste yağı değiştirmek istiyorum nedersiniz.:cat:

10W - 40 castrol kullanabilrsin bende rodaj yağ değişimini yamalube olmadığı için onunla yaptım. bi problem yok. ama kullanacağın yerin koşulları göz önünde bulundur. 10w-50 de işini görür. ama dediğim gibi motoru kullandığın yerin iklim şartları önemli, kullanma kılavuzundaki tabloya bak hangisi uygunsa sana onu kullan. ama arada çok ciddi fark ta yok. için rahat olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

arkadaşlar gezi telaşındalar bu ara gözleri görmeyebilir kimseyi, ama dönerler emin ol...

elinden geliyorsa kendin yap elinde yagla servise gitmek bence ayıp.....ya Servisin koydugu yaga razı geleceksin yada kendi yagımı kendin degiştiriceksin bilen birinden yardimda alabilriisn....bahsettiğin yag ybr 125 için uygundur:wiinkk:

slm ybr sahipleri biraz geç oldu ama ben de katıldım ybr grubuna..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

ya bi sorum olacak benim ybr neden 97 yi geçmiyor:pr: tamam diğer göstergelere göre 107 ama kendi göstergemde 97:pale:

slm ybr sahipleri biraz geç oldu ama ben de katıldım ybr grubuna..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

ya bi sorum olacak benim ybr neden 97 yi geçmiyor:pr: tamam diğer göstergelere göre 107 ama kendi göstergemde 97:pale:

hoşgeldin :)

motorun yeni mi ?
düz yolda mı 97 yi geçmiyor yoksa yokuş aşağıda denedinmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar