Honda U3-X: Tekerler yenidenmi Keşfediliyor?

Honda U3-X, dengesini kurmak için ihtiyaç duyduğu teknolojiyi Honda’nın ASIMO robotundan ödünç almış. Bu sayede her yöne rahatça tek tekerlekle gidebilen U3-X, dünyanın 360 derece hareket kabiliyetine sahip ilk sürüş sistemi.

U3-X ‘in hızı ve yönü, sürücünün vücut ağırlığı ile ayarlanıyor. Honda meşhur robotu ASIMO ‘da kullandığı denge teknolojileri aracın teknolojisinin gelişmesine oldukça fayda sağlamış.

10 kg dan daha hafif olan araç lityum-iyon pile sahip. Aracın Tokyo fuarında tanıtılması bekleniyor

Videolar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• honda4h.jpg
    honda4h.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 6,860
bunu zaten bi başkası yapmamışmıydı geçen televizyonda vardı dicoverydemi ne dünyanın en ilginç 10 ürünündemi ne (programın adını hatırlamıyorum şimdi)

hatta çekimleri chris p. gösteri için bmw binasına çıktığı o oval insan yolunda yapılmış bir kısmı :cat:

eski köye yeni adet gibi bişe olmuş bu

Moderatör
Bizi bilmem de bizden sonraki kuşak için şimdi kullandığımız herşey nostalji niteliği bile taşıyamadan direk çöp olacak.

Aynı işe yarayan aletler bile kullandığı teknolojiler nedeniyle başarıyla karşılanabiliyor. Mesela dokunmatik ekran yıllardır var ama Iphone ile bambaşka bir boyuta taşındı. Bu da o gibi birşey olmalı.

Mersin İl Temsilcisi
benim bildiğim tekerleklerin tüm çeşitleri tarihin değişik dönmelerinde bulunmuştu...
ve bulunan en son tekerlek ( hala işlevselliğini korumaktaymış )

yav bunun jiroskopik dengesini nasıl sağlıyor adamlar hala çözemedim..gingerı da çözememiştim ya neyse :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm haber için tskler, moto aktuel olmasaydı, Moderatörler nerden bulurdu ki haberleri_?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar