[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse ben kaçar kendinize iyi bakın gezi ile ilgili gelişmeleri 1. mesaja yansıtırsanız çok olmasada seviniriz ;) yani öle işte ya

hee şimdi sen kawasakiyi delemiceksin yani artık . ee aynı zamanda rad-R a da giremiceksin ozaman benzin alabilirsin ge gelebilirsin :queen::queen: ya bırak şimdi dallamasını mallamasını sen gelmessen bende gelmem:rendeer:

gitmeyin tabi len ne işiniz var oralarda gidiyorlar sonra aç kalıyoruz yollarda:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------

Yok be usta kaybolmayız motorları iple birbirine bağlarız olmazmı:p

ben gelirsen GKN nin motoruna baglarım kendimi daga cabuk gidiyor :)

abi ne cabuk 3 sayfaya gectık mıllete hareket lazımmış :) cumartesıden gıdıp cadır kuracak varmı arkadaşlar

Şile kaç Km ki çokmu uzak kaç saatte gidilir çok benzin yakarmıyız :silent:

senin benzini gürkan karşılıycakmış abi :p

abi ne cabuk 3 sayfaya gectık mıllete hareket lazımmış :) cumartesıden gıdıp cadır kuracak varmı arkadaşlar

bu havada mı :silent: ben bilmem kurucak olan gitsin kursun :p

benim geldiğimi kim söyledi ki? ben gelmem o kadar yolu.. hele ki iki kez kaldıktan sonra.. üçüncü yemez canım..

gkn durunca, sen duramazsan arkadan girersin bak demedi deme..

rüyamda gördüm canımcım :p

benim motor tamırden çıksın o dakka ordayım cadı liste yapsana 1. sıraya beni yazmazsan gelmem ona göre:bounce:

Cağla birazdaha ağlasamıydım belki sırtına alır götürürdü benzini karşıyorsa bunuda yapar değilmi :queen:

Cağla birazdaha ağlasamıydım belki sırtına alır götürürdü benzini karşıyorsa bunuda yapar değilmi :queen:

dikkat et abi sırtına alırmı felan diyosun sonra sana demesin abi gel en önde otur V.I.P götüreyim seni diye :mrgreen: aman hee ramazanda geçti zaten..

hacı evde 3000 parçalık puzzle var başladım kenerlarından az kaldı merak etme:bounce:

eğer sen bi yokuşta kalırsan ve ben olurda tersime gelir gelmiş olursam ve seni yokuşta görürsem emin ol ağzımla gülmicem..

korkutmasana helimi :cherry:
geliyosun diyorum noktayı koyuyorum. konu kapanmıştır canımcım :rendeer:

bende noktadan sonra büyük harf ile başlıyorum Gelmiyorum..

bir haber yok ama hafta sonuna kadar çıkar

inşallah helim hafta sonuna kalmaz ama çıkar bugün yarın :rendeer:

eğer sen bi yokuşta kalırsan ve ben olurda tersime gelir gelmiş olursam ve seni yokuşta görürsem emin ol ağzımla gülmicem..

bende noktadan sonra büyük harf ile başlıyorum Gelmiyorum..

kadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ::144::::sapka::::stretche

daha 2 saat önce acın topic deniliyordu :mrgreen: 3 sayfa maşallah :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar