neyse ben kaçar kendinize iyi bakın gezi ile ilgili gelişmeleri 1. mesaja yansıtırsanız çok olmasada seviniriz
yani öle işte ya
hee şimdi sen kawasakiyi delemiceksin yani artık . ee aynı zamanda rad-R a da giremiceksin ozaman benzin alabilirsin ge gelebilirsin :queen::queen: ya bırak şimdi dallamasını mallamasını sen gelmessen bende gelmem:rendeer:
Yok be usta kaybolmayız motorları iple birbirine bağlarız olmazmı![]()
sen avcılar bp de kadirle buluşsun artık caner :queen:
ben gelirsem GKN nin motoruna baglarım kendimi daga cabuk gidiyor![]()
Şile kaç Km ki çokmu uzak kaç saatte gidilir çok benzin yakarmıyız :silent:
abi ne cabuk 3 sayfaya gectık mıllete hareket lazımmışcumartesıden gıdıp cadır kuracak varmı arkadaşlar
benim geldiğimi kim söyledi ki? ben gelmem o kadar yolu.. hele ki iki kez kaldıktan sonra.. üçüncü yemez canım..
gkn durunca, sen duramazsan arkadan girersin bak demedi deme..
benim motor tamırden çıksın o dakka ordayım cadı liste yapsana 1. sıraya beni yazmazsan gelmem ona göre:bounce:
rüyamda gördüm canımcım![]()
benim motor tamırden çıksın o dakka ordayım cadı liste yapsana 1. sıraya beni yazmazsan gelmem ona göre:bounce:
yokuş diyorum.. motor diyorum.. kalmak diyorum.. sende puzzleları birleştir artık..
anca orda görürsün zaten..
yokuş diyorum.. motor diyorum.. kalmak diyorum.. sende puzzleları birleştir artık..
anca orda görürsün zaten..
Cağla birazdaha ağlasamıydım belki sırtına alır götürürdü benzini karşıyorsa bunuda yapar değilmi :queen:
Cağla birazdaha ağlasamıydım belki sırtına alır götürürdü benzini karşıyorsa bunuda yapar değilmi :queen:
varmı bi gelişme helim motorla ilgili... listeyi yapıcam az sonra :rendeer:
hacı evde 3000 parçalık puzzle var başladım kenerlarından az kaldı merak etme:bounce:
korkutmasana helimi :cherry:
geliyosun diyorum noktayı koyuyorum. konu kapanmıştır canımcım :rendeer:
bir haber yok ama hafta sonuna kadar çıkar
eğer sen bi yokuşta kalırsan ve ben olurda tersime gelir gelmiş olursam ve seni yokuşta görürsem emin ol ağzımla gülmicem..
bende noktadan sonra büyük harf ile başlıyorum Gelmiyorum..
kadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ::144::::sapka::::stretche
vaz geçtim bende gelmiyorum .......eğer sen bi yokuşta kalırsan ve ben olurda tersime gelir gelmiş olursam ve seni yokuşta görürsem emin ol ağzımla gülmicem..
bende noktadan sonra büyük harf ile başlıyorum Gelmiyorum..
vaz geçtim bende gelmiyorum .......