[İzmir - MT]

Ben geçmiş olsun dememişmiyim (yüzyüze söyledim sanırım,sitede yazdım mı bilmiyorum ama):silent: Kusura bakma abi..
Çok geçmiş olsun,iyileşmene sevindim..

BİLMEYEN ARKADAŞLARINDA gönülden dileklerini kabul ettim ben zaten:cat:çogununda haberi olmasa gerek bilğileri olsalardı geçmiş olsun derlerdi zaten:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 AM ----------

Abowww oğuz abim iyileşmene çok sevindim :rendeer: sensiz yolların tadı bi garip oluyodu abi:pale: rica ederiz önemli olan iyi ve tekrar aramızda olman hafataya gezi yaparsak senin adına topic açıcam bi nevi geri dönüş gezisi:p:cat:

Evet arkadaşlar metinin balık planı içinde fikirleri alalım yada başka bişeyde olabilir illa o olcak değil:cat:

tamam mert,tim sen bilin artık:rendeer::rendeer::rendeer:

merhaba arkadaşlar uzun bir ayrılıktan sora yeniden yazıyorum eski doslar biliyor bir ufak kaza sonrası bilegim 2 yerden kırılmıştı.mesajda yazamıyordum ve motor da kullanamıyordum.ama artık kullanmaya başladım biraz acı ve agrı olsada kopamıyorum şu motor sevdasından ..eeeeeee görmeyeli nasılsnız dostlarım.iyisinizdir işallah..buradan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ERMAN,MERT,NACİ,CESUR,SAMİ,DAVUT VE BARBOROS TEKNE BÜLENT KARDEŞİM VE arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.İYİKİ VARSINIZ BENİM ÖZEL DOSTLARIM

oguz abim tekrardan geçmiş olsun kuyucadısın istanbuldan geldigi akşam tuncer abim cesur abim ben sami abim gökalp abim ve bir kaç kişi daha vardı hep beraber geçmiş olsun dileklerimizi ilettik sana unuturmuyuz seni abi tekrar tekrar geçmiş olsun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

bu arada arkadaşlar motosiklet arıyorıum kymco olabilir yamaha ybr yada honda titan tarzı uygun fiyatlı bir motosiklet arıyorum bilgilerinize...

Metin35 bilseydim seni de götürürdüm cumartesi günü. çeşmeden açıldık mercanlar, karagözler, iri gopezler daha neler neler. bi dünya balık yakaladık.

oğuz abi hoş geldin yuvaya, iyileşmene sevindin umarım tekrarını yaşamazsın...tekrar geçmiş olsun...benim motor galeride satılık ama gezi olursa çıkarırım haftasonu :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
asıl balık turkuazdaydı abi. biraver vardı daha ne olsun :) aradık ama kaçırdın sen :)
Yarasın....Ama biraver motorcuyu bozar.. Ya vermesse...:p:p Fıçıdan dalsaydın......:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------

Beklemedeyiz hasan abi sözün var unutmadıysan :wiinkk:

Tekne dedin balık dedin gidicez dedin ayarladık dedin

Onu unuttuk bile.... Değil tekne sal bile olsa razıyız.... Yeterki oltalar suya batsın..:cherry::cherry:

asıl balık turkuazdaydı abi. biraver vardı daha ne olsun :) aradık ama kaçırdın sen :)
kardeşim valla tüm gece ve gündüz balıkta olunca bir de teknede açık denizde olunca bir hayli yorgun oluyorsun. eve dönerken kendim biraver gibiydim:cat::queen:

Beklemedeyiz hasan abi sözün var unutmadıysan :wiinkk:

Tekne dedin balık dedin gidicez dedin ayarladık dedin

bak benim gittiğim bir ekip var detayları anlatırım size çok keyifli oluyor

Yarasın....Ama biraver motorcuyu bozar.. Ya vermesse...:p:p Fıçıdan dalsaydın......:p

Onu unuttuk bile.... Değil tekne sal bile olsa razıyız.... Yeterki oltalar suya batsın..:cherry::cherry:

bak bir üste yazdım konuşalım gidelim süper mercanlar karagözler var:cat:

regal verelim mi metin temiz var elimde hemde 2 tane:p

msnden devam edlmim bu konuya istersen abi güzel bi fiyat verirsen düşenebilirim:queen:,

oğuz abi hoş geldin yuvaya, iyileşmene sevindin umarım tekrarını yaşamazsın...tekrar geçmiş olsun...benim motor galeride satılık ama gezi olursa çıkarırım haftasonu :cat:

aykut abi aslında bi tane er5 istiyorum ama o kadar maddi gücüm yok şuanda 125lik bişeyle yola devam yine:cat:

msnden devam edlmim bu konuya istersen abi güzel bi fiyat verirsen düşenebilirim:queen:,

:

metinim bir tane 99 model GS500 var 4750 diyor ama 4500 e iner belki

bir de tanıdık bir arkadaşın 2005 yada 2006 mondial MCT250 si var 19000 km de. Oda tahminen 1500 e bırakır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar