TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Apache için 100 km sabit hız ile gitmek çocuk oyuncağı, ben 2 kişi ile 110 km sabit gittiğimi bilirim.:cat:

ister inanın ister inanmayın arkamda 100 kg lik bir arkadaşım varken rüzgarsız yolda 137 km yi gördük nasıl oldu bilmiyorum ama gördük bi 3-4 dk da aynı hızda gittik :queen:

Bizim motorun herşeyini seviyorumda bir şu vites atarken çıkan tak sesi deli ediyor adamı :queen: dışardan gören şanzıman dökülüyor sanıyor:queen:

işte kardeşim millet onun için ybr alıyor hehehe :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------

olay video :mrgreen:

Sahibindeni incelerken gördüm 150 km ye dayadı resmen :)

bu arada ilanında kendi yöntemiyle vibrasyonu ybr seviyesine çektiğini söylüyor :)

ne dersiniz ? :)

http://www.sahibinden.com/14000_km_...79wqqaxqq17051012wqqpxqqdisplayitem?tab=video

inanma sen ona motoru satmak için söylüyo kimse yoğurdum ekşi demez:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------

benim ybr ye yıkamacıda 160 yaptirmiştik gidonu zor tutuyodum o derece:queen::queen:

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 22:32 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 22:30 pm ----------[/sıze]

:queen::queen::queen::queen: Apacheler gene bi derecede cbf 150 lerin vites geçişleri çok sesli heleki 1 den 2 ye atarken... Vites geçişinde en sessiz olan commuter bence ybr....

sedat konuşma şöyle atıcaklar seni siteden hehehe:)

işte kardeşim millet onun için ybr alıyor hehehe :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------

inanma sen ona motoru satmak için söylüyo kimse yoğurdum ekşi demez:)

Vallahi kardeş renkler ve zevkler tartışılmaz:cat:

YBR 125 3.760TL
TVS Apache 4.139 TL

Ki apache dandik bi makine olsa fiyatı ybr den yüksek olmaz.
Yan yana getir görüntü açısından apache daha güzel:cat:
Ben ybr 125 e binermiyim BİNMEM çükü incecik cılız bir motor :cat:

Şanzıman konusuna gelince Seri şanzıman olduğu için sesi böyle büyük ss makinelerde olduğu gibi vites geçişleri biraz sert.

Ama sonuç olarak alan memnun satan memnun ybr 2001 (2001 diye hatırlıyorum) senesinden beri piyasada bırakta kulanan sayısı fazla olsun apache daha 3-4 senedir bu piyasada 3-4 seneye görede kullanıcı kitlesi bi hayli fazla :cat:

Vallahi kardeş renkler ve zevkler tartışılmaz:cat:

YBR 125 3.760TL
TVS Apache 4.139 TL

Ki apache dandik bi makine olsa fiyatı ybr den yüksek olmaz.
Yan yana getir görüntü açısından apache daha güzel:cat:
Ben ybr 125 e binermiyim BİNMEM çükü incecik cılız bir motor :cat:

Şanzıman konusuna gelince Seri şanzıman olduğu için sesi böyle büyük ss makinelerde olduğu gibi vites geçişleri biraz sert.

Ama sonuç olarak alan memnun satan memnun ybr 2001 (2001 diye hatırlıyorum) senesinden beri piyasada bırakta kulanan sayısı fazla olsun apache daha 3-4 senedir bu piyasada 3-4 seneye görede kullanıcı kitlesi bi hayli fazla :cat:

Abi yorma ağzını ya paramız yoktu mecbur apache aldık dimi :queen: hahahaha

şu apacheyi biraz daha uzun yapsalardı çok şahane olcakmış ama ... 2 teker arası biraz daha uzasaymış keşke...

ama şaseyi uzatsalardı bu motor o kadar kıvrak olmazdı kalkışta daha hantal ve daha ağır olurdu bence çok iyi dizayn edilmiş

ama şaseyi uzatsalardı bu motor o kadar kıvrak olmazdı kalkışta daha hantal ve daha ağır olurdu bence çok iyi dizayn edilmiş

Kesinlikle :cat:
Şöyle düşünün 2 km lik bir yeremi daha çabuk gidersiniz 5 km lik bir yeremi ?
2 teker arası ne kadar kısa olursa güç okadar artıcaktır:cat:

bunu biliyiorumda eski yazılanlarda çoğu kişi bu yüzden ön tekerin çabuk havalandığından bahsetmişti hele 2 kişiyseniz !!

siz daha iyi bilirsiniz tabide artçı olduğu zaman sıkıntı yaratır gibi uzun soluklu gezilerde arada boşluk yok sıkışık olur gibi

birde boyum 1.83 falan kısa olması bu yüzden kafama takılıyor cbr a ince dedik sırıtır diye buda kısalıktan sırıtıcak gibime geliyor.:mrgreen:

şasenin kısa oluşu daha rahat viraj almanıza yardimci oluyor ben mesela apachede koruma demirini sürtene kadar yatiririm ama ybr de cbf 150 de korkarım yapamam:cherry::cherry:

bırak ya malzemeden çalmışlar kısacık kalmış moto:p

bak geçen geldiğimde hiç yarışmadık . bu geldiğimde alırım anahtarını diyorum:mrgreen:

kardeşim motorlarınız dökülüyor ne o yam yam ismi gibi apache:cherry:

Bahadır gelsene bu sefer osmaniyeye gezdireyim seni biraz:cat:

selam TVS ciler. şöyle söyleyeyim kaliteli motor yağı koyup km aralığını fazla açmadan motor yağını değiştirirseniz vites degiştirmelerde tak diye ses duymazsınız.birde motorun devri o anki vites aralığına uygun olmalı,birde böyle deneyin bakalım ses duyacakmısınız.ben bazen debriyaja basmadan bile çok rahat bir şekilde vites değiştiriyorum ve hiçbir şekilde abes ses çıkmıyor şanzımandan.
ya şu ybr nin ne işi var burda anlamıyorum illaki insanlara gaz vericekler.senelerdir aynı kasa değişim şart kardeşim değiştirin artık bu zihniyeti.kıyasladığınız motora bir bakın ilk önce.şekil desen şekil,güç desen öyle,estetik zaten ayrı ödül almış, yakıt dersen zaten kimse söz söyleyemez 680 km de rezerve düştüm daha ne yaksın.beğenmeyen tüp taktırsın motoruna.kıyaslayacak birşeyler bulup öyle kıyas yapmalı derim :p herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada istanbul TVS ciler bir ara buluşmak motorları tanıştırmak lazım derim.sonuç itibariyle hergeçen gün sayımız çogalıyor :rendeer:

selam TVS ciler. şöyle söyleyeyim kaliteli motor yağı koyup km aralığını fazla açmadan motor yağını değiştirirseniz vites degiştirmelerde tak diye ses duymazsınız.birde motorun devri o anki vites aralığına uygun olmalı,birde böyle deneyin bakalım ses duyacakmısınız.ben bazen debriyaja basmadan bile çok rahat bir şekilde vites değiştiriyorum ve hiçbir şekilde abes ses çıkmıyor şanzımandan.
ya şu ybr nin ne işi var burda anlamıyorum illaki insanlara gaz vericekler.senelerdir aynı kasa değişim şart kardeşim değiştirin artık bu zihniyeti.kıyasladığınız motora bir bakın ilk önce.şekil desen şekil,güç desen öyle,estetik zaten ayrı ödül almış, yakıt dersen zaten kimse söz söyleyemez 680 km de rezerve düştüm daha ne yaksın.beğenmeyen tüp taktırsın motoruna.kıyaslayacak birşeyler bulup öyle kıyas yapmalı derim :p herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada istanbul TVS ciler bir ara buluşmak motorları tanıştırmak lazım derim.sonuç itibariyle hergeçen gün sayımız çogalıyor :rendeer:

ben şaka diyorum yanlış anlamayın:mrgreen:. güle güle kullanın motorunuzu

ben şaka diyorum yanlış anlamayın:mrgreen:. güle güle kullanın motorunuzu

teşekkür ederim.ama yazdıklarım insanları bir birine karşı kışkırtanlara.her motorun hemen hemen site içerisinde topigi zaten mevcut gelipte laf atıp,kötülemenin bir anlamı yok.kimse kimseye zorla şu motora bin demiyor.zevk ile alınıp binmiş olduğumuz motorlar sonuç itibariyle :cat:

şasenin kısa oluşu daha rahat viraj almanıza yardimci oluyor ben mesela apachede koruma demirini sürtene kadar yatiririm ama ybr de cbf 150 de korkarım yapamam:cherry::cherry:

Orjinal lastiğiyle apacheyi yatırda :mrgreen: koruma demiri çarpana kadar bak bakalım sedat abi asvaltın kokusu nasılmış tazemii :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bırak ya malzemeden çalmışlar kısacık kalmış moto:p

bak geçen geldiğimde hiç yarışmadık . bu geldiğimde alırım anahtarını diyorum:mrgreen:

kardeşim motorlarınız dökülüyor ne o yam yam ismi gibi apache:cherry:

Bahadır gelsene bu sefer osmaniyeye gezdireyim seni biraz:cat:

Ya abi gelicemde bu aralar biraz maddi sıkıntım var bi kaç yere para vermem lazım o işleri halledem zaten ilk geliceğim yer orası hep aklımdasın merak etme:cat:

bunu biliyiorumda eski yazılanlarda çoğu kişi bu yüzden ön tekerin çabuk havalandığından bahsetmişti hele 2 kişiyseniz !!

siz daha iyi bilirsiniz tabide artçı olduğu zaman sıkıntı yaratır gibi uzun soluklu gezilerde arada boşluk yok sıkışık olur gibi

birde boyum 1.83 falan kısa olması bu yüzden kafama takılıyor cbr a ince dedik sırıtır diye buda kısalıktan sırıtıcak gibime geliyor.:mrgreen:

Hacım her motorun zaten tasarımı yapılırken 2 teker arası mesafe ö bir ton test yapıldıktan sonra belirleniyor tabi sen arkana 200 kg luk adamı alırsan teke kalkar :queen:

Bide senin uzun şase muhabbetin drag yarışları yaban turbolu makinelerde oluyor ki onlarda mecburen yapıyor orjinal mahsalda makine hemen teke kalkar okadar güç aktarımında :cat:

Renkli vida alana kadar reklamcıda fosforlu kağıda 8 mm çapında 40 adet halka çıkartırdım ve makine kısmındaki bütün vidalın üstüne yapıştırdım ve sonuç :mrgreen:

heeeşşşt arka jant şeridime laf söylemeyin yarısı uçtu yapıcam onu en kısa zamanda :queen:

352gkrd.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka jant serıdının markası ne dıe tuhaf bı soru sorsammı acep vıda ustlerı guzel olmus beyendım :)

sıcakta erimezmi o yapıştırdıkların :)

güzel motorun güle güle bin kazasız belasız:pbende hayırlısıyla dün aldım 2009 sıfır bir TVS daha siyahta bir başka duruyor hani.2008 le 25000 km yapmıştık kazasız belasız.ama yeni yenidir ne de olsa :).şimdi sıra motoru biraz geliştirmeli bakalım sonuç nasıl olucak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar