TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arka jant serıdının markası ne dıe tuhaf bı soru sorsammı acep vıda ustlerı guzel olmus beyendım :)

sıcakta erimezmi o yapıştırdıkların :)
o arka janttakiler standart fosforlu şeritlerden değil:queen: şu araba çıtalarının üstüne yapıştırdıkları kabartmalı şeritlerden eski motorumdada bundan vardı çok güzel duruyor ve göze batıyor :p

beneklerde motor bloğunda olmadığı için pek ısınmıyor onun için erimiyor:cat:

güzel motorun güle güle bin kazasız belasız:pbende hayırlısıyla dün aldım 2009 sıfır bir TVS daha siyahta bir başka duruyor hani.2008 le 25000 km yapmıştık kazasız belasız.ama yeni yenidir ne de olsa :).şimdi sıra motoru biraz geliştirmeli bakalım sonuç nasıl olucak :p

hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler :cat: bu arada her reng'in kendi has bir güzelliği vardır:cat:

o arka janttakiler standart fosforlu şeritlerden değil:queen: şu araba çıtalarının üstüne yapıştırdıkları kabartmalı şeritlerden eski motorumdada bundan vardı çok güzel duruyor ve göze batıyor :p

hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler :cat: bu arada her reng'in kendi has bir güzelliği vardır:cat:

teşekkür ettim :p aynen her renk güzel.yalnız siyah renk biranz sıkıntı yaratıyor durmadan elinde bez sil dur.toza karşı alerji var bende :pale: malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

biz nerden buluruz bu şeritlerden :) malıyetı ne kadar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

güzel motorun güle güle bin kazasız belasız:pbende hayırlısıyla dün aldım 2009 sıfır bir TVS daha siyahta bir başka duruyor hani.2008 le 25000 km yapmıştık kazasız belasız.ama yeni yenidir ne de olsa :).şimdi sıra motoru biraz geliştirmeli bakalım sonuç nasıl olucak :p

Hayırlı olsun güle güle kullan 2008 i nabtın :)

biz nerden buluruz bu şeritlerden :) malıyetı ne kadar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

Hayırlı olsun güle güle kullan 2008 i nabtın :)

araç aksesuar satanlarda var bu parçadan :cat: metreside 75 kr mu neydi

Selam arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum iş değişiklikleri vs. sebebiyle siteye. Herkesler iyidir inşallah.

Arkadaşlar yurtdışına çıkacağım için canavarımı satıyorum :salut:
İlgilenen arkadaşlar benimle 535 376 45 65 nolu telefondan irtibata geçsinler.
2009 model siyah Apache 15400 km de. 17.10.2008 de trafiğe çıkardım motoru. Arka ve ön tekerlekler Michellin' dir. Bir kaç kez kaygan zeminden dolayı yatırdım motoru hafif çizikleri var. Onun harici hiçbir sorunu yoktur. Tüm bakımları nizami bir şekilde Hasanpaşa' daki yetkili servis Aydın Usta tarafından yapılmıştır. Yurtdışına çıkarken maddi kaynağa ihtiyacım olduğu için satıyorum :( İmkanım olsa satmayıp döndüğümde kullanmak isterdim ama maalesef.
Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
saolasın sayenızde baya bi bilgi birikimi oldu tesekkurler :cat:arjantinliyide unutmamak lazım :cat:

ne demek sen saol.bildiklerimizi paylaşırız.ben 2008 sattım.25000 km olmuştu yeterli.ama çok temiz ve bakımlı bir motordu.km görmeyenler sıfır sanıyordu o derece.2400 tl ye gitti.satanlara burdan duyurulur.aldığım motor 2009 model 900 km de idi rodaj tamamlanmamış daha.2800 tl + noter,ruhsat masrafı(230 tl) geldi bana.en son sıfırına 3500 + ruhsat masrafı idi.yani 1000 tl kar etmiş durumdayım.
kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşlar.:cat:

Daha önce söylemiştim motoru yıkarken tazikli suyu ön tekere vurarak 160 gösterdim demiştim bi abimiz telefonuyla çekmişti fotoğraf sonunda elime geçti işte o resim :mrgreen:

Herşey REAL :p
2cp9vgm.jpg

bu gün itibariyle gazyememe sorunundan dolayı motoru Aydın ustaya bıraktım.akşam üzeri aldım daha 1000 km de motorun karbüratörü komple değişti.akşam da bi beykoz yaptım 50 km dönüşte biraz yol verdim motora rampa aşağı rüzgara karşı 10.000 devirde 115 km hıza çıktı gaz bitti başka yok.eger diğer gibi bu motorda bu hızda kalırsa 1-2 ay içinde kesin satıcam dahada 150 cc motor almam artık.en az 250 cc.:p

aboooo noluyo size neden şikayetçisiniz siz şimdi:mrgreen: arjantinli senin karburatör değişti git bir ayarda yaptır eski hızını döner :cat: ki zaten daha motorun 1000 km de rodaj dönemi bitmemiş :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dişliler ne kadardır bilen varmı 14 dişli yabtırıym bari :)

bende aranbıza katıldım 3 gun once super motor su an 200 kmdeyım ve bı rampada asıldım hafıf bi kereye masus 135 gordu acılsın bakalım yenı neler gorecez bende onceden ybr vardı ama bunun performansını alamıordum superrrr:p

bende aranbıza katıldım 3 gun once super motor su an 200 kmdeyım ve bı rampada asıldım hafıf bi kereye masus 135 gordu acılsın bakalım yenı neler gorecez bende onceden ybr vardı ama bunun performansını alamıordum superrrr:p

dostum naptın yav
önemli ölçüde motoruna zarar verdin rodajdasın daha motorun parçalar uyum sürecindeler ve metal parçalar bırakıyorlar bu hızlarda umarım motoruna zarar vermemiştir ilk 1000 km yüksek devirde ve hızda kullanma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun aramıza hos geldin :cat:

dişliler ne kadardır bilen varmı 14 dişli yabtırıym bari :)

öne 15 dişli taktır fiyatıda 15TL civarıydı :cat:

Hayırlı olsun ama arkadaşımında dediği gibi ilk 1000 km de çok basma :cat: acısını sonra çıkarırsın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öne 15 dişli taktır fiyatıda 15TL civarıydı :cat:

Hayırlı olsun ama arkadaşımında dediği gibi ilk 1000 km de çok basma :cat: acısını sonra çıkarırsın:cat:

14 taktırırsam artısı eksisi ne olur ?

15 taktırırsam artısı eksisi ne olur ?:silent:

14 taktırırsam artısı eksisi ne olur ?

15 taktırırsam artısı eksisi ne olur ?:silent:

vallahi kaç tane arkadaşım var hep 15 taktırdı 14 kimse takmadı :cat:
+ olarak kalkış rampada çekiş son hızda bir nebzede olsa artış var ama eksisi hiç yok :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar