[Kütahya - MT]

Kütahya mt bizde kütahyadayız ama hiç tınlayan yok..
Kusura bakmayın ama misafir ağırlamayı hiç bilmiyorsunuz..
Biraz istanbul tekirdağ mtye falan bakın diğerleri geldiğinde biz onları nasıl ağırlıyoruz diye..
Neyse 1 ayım kaldı sonra gidiyorum iyi günler dilerim sizlere...

Kütahya mt bizde kütahyadayız ama hiç tınlayan yok..
Kusura bakmayın ama misafir ağırlamayı hiç bilmiyorsunuz..
Biraz istanbul tekirdağ mtye falan bakın diğerleri geldiğinde biz onları nasıl ağırlıyoruz diye..
Neyse 1 ayım kaldı sonra gidiyorum iyi günler dilerim sizlere...

:rendeer: Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşım ama siz haber verdinizmiki biz geldik buradayız die:silent: Her türlü ev sahipliğini yaparız size müsait zamanınızı belirleyin yeterki:cat:

Bas bas bağırdım topic altında kütahyaya askere geliyorum diye ama neyse..

Topic altında yazmış olduğun konuyu biz takip edememiş olabiliriz kusura bakma ama sayfamıza yazdınmı? Neyse tugaydamısın? hafta içi yanına gelelim seni anons ettirelim ziyaretçi parkınada bi çay içelim hiç olmazsa eğitimden 1-2 saat arazi edelim seni:)

Topic altında yazmış olduğun konuyu biz takip edememiş olabiliriz kusura bakma ama sayfamıza yazdınmı? Neyse tugaydamısın? hafta içi yanına gelelim seni anons ettirelim ziyaretçi parkınada bi çay içelim hiç olmazsa eğitimden 1-2 saat arazi edelim seni:)

Özel mesaj attım arkadaşım bakarsan sevinirim :p

merhabalar... uzun bir süre artçılık yapmış biri olarak sonunda hayallerime kavuştum... dostlarım saolsun yazacam arkasına:queen:... hadi alp sıra sende:queen:

Son düzenleme:

mtk

herkese iyi haftalar.. hüseyin gv250'yi sen aldıysa volkana bi bisiklet al artık :D

hüsocum yeni hyo'cuğun hayırlı olsun.Eksozları kapattır başımı çok ağrıtma yolda :p :p :p

Ahmet abi eline sağlık hepsini favorilere ekledim..:cat:

Cuma günü bir toplanalım arkadaşlar..... herkese uygun olsun diye saatide 20.00 olsun.Aramıza yeni katılanlarda var.Eskiden katılıpta tanışamadıklarımız var.Yer Vodoonun altındaki çay ocağı olsun ki haberdar olamayanlarda gördüğünde uğrayabilsinler....

Son düzenleme:
ne zman? duyamadım... Cuma mı ? ben tamamım... Cuma saat 8de herzamanki çaycıda... Ey kütahya mt hadi eski günlere taş çıkarır bi toplaşma yapalım

:))) patırtı iyidir emrah ya:p:p bu buluşmaya bir motor sahibi olarak geleceğim :) hadi ömer kalk gel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar