G0-Kart yapıyoruz!!! 27.09.2009 Pazar Saat:15.00

ben binmiştim bir kere, virajlar da becerememiştim, spin atmak çok kolaydı sanki:) direksiyonları çok sertti, dönmüyordu ...

gelin yol yapalım:)

"my way is highway"

yav gelin binelim motorlarımıza yol yapalım..nedir bu alternatif etkinlikler :mrgreen:
bende istiyorum ama sığmam diye düşünüyorum o araçlara..sığarmıyım? :queen:

sığarsın jr. boy değil bunlar :cat:

ben binmiştim bir kere, virajlar da becerememiştim, spin atmak çok kolaydı sanki:) direksiyonları çok sertti, dönmüyordu ...

gelin yol yapalım:)

"my way is highway"

yolu her zaman yapabiliyoruz dostum kış tam gelsin tatlı su motorculuğumuzda kalmıyor yağmur çamur binmeye başlıyoruz bu seferde :mrgreen:
ama bu paintball go-kart aktivitesi yapılsın diye hep konuşuluyor hiç bişe yapılmıyor 1 seneden fazladır en azından bununda bi ilkini yapalım yollar bi yere kalmıyor ama yağmur yağarsa go-kart yapamayız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee katılım bu kadarcık azmıı:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------

ozaman herkes arkadaşa çalışcak önünü felan keseriz :D

Eyvah.. Son önümü kesen simdi hastanede haberiniz olsun . :p

Eyvah.. Son önümü kesen simdi hastanede haberiniz olsun . :p

çıkıp autodromda kapışmak lasım kocaman pist var profesyonel pist hemde bu yarışlarda göründüğü gibi dönüşlerin iç kısmında bordür deniliyordu sanırım kırmızı beyaza boyanmış köşeliklerden işte (=
araçlarda en az 15hp olucak tadından yenmez işte o zaman :queen:

çıkıp autodromda kapışmak lasım kocaman pist var profesyonel pist hemde bu yarışlarda göründüğü gibi dönüşlerin iç kısmında bordür deniliyordu sanırım kırmızı beyaza boyanmış köşeliklerden işte (=
araçlarda en az 15hp olucak tadından yenmez işte o zaman :queen:

Sen iyicene azitmaya basladin..
Yarinda dersin hadi otobanda varmisin yarisa. :mrgreen:
Motor haric bütün yarislara varim ben...:p

Kivirmak yok simdi :)
Motor haric herseye heryerde varim ben...
Simdi ben seni az gaza getireyim....:p:p

istediğin kadar ara gaz ver benzinie yazık benim trafikte işim olmaz
gece boş yolda bile gündüze nazaran daha yavaş giderim o yolun keyfini çıkara çıkara basıcaksamda bomboşken basarım az :cat:

arkadaşlar sabah 10:00 da ilkayın ayarlayacağı yerde kahvaltı yapalım.ilkay top sende olayı netleştir kardeşim.sonra go -come bir şey illakı yaparız.:pr:eek:sbourne sende mutlaka gel kardeşim yol yapalım.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

kahvaltıda bir araya gelirsek illaki yol yaparız.:pr:

arkadaşlar sabah 10:00 da ilkayın ayarlayacağı yerde kahvaltı yapalım.ilkay top sende olayı netleştir kardeşim.sonra go -come bir şey illakı yaparız.:pr:eek:sbourne sende mutlaka gel kardeşim yol yapalım.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

kahvaltıda bir araya gelirsek illaki yol yaparız.:pr:

cadıyla konuştuk akşam kuzguncuk için söyledim maviyeşilik hemen az ilersinde güzel bi pashatne biliyordum ama ters olur dedi yani fethipaşa korusu felan boğaz manzaral iyi olur diye düşündüm ben ama uzak olur diyorlar

bunun haricinde iner sahilde çayıra çimene piknikte yapabiliriz maltepe taraflarında

hiç olmadı ben ağırlarım sizi cnm :queen:
sorunmu yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

1. İlkay + 2 yada 3
2. aargh (Tamer) +1
3. Capanord
4. Reşit19
5. osbourne
6. kuyucadısı
7. ilhan1154
8. Akileos
9. eee nerde o iddialı arkadaşlar?

çok özür diliyorum, gelemeyeceğim :pale: çünkü yarın adapazarına gideceğim. bugün belli oldu zaten, keşke adımı yazdırmadan önce haber alsaydım :pr: inş bundan sonraki buluşmaya katılabilirim, size iyi eğlenceler :rendeer:

1. İlkay + 2 yada 3
2. aargh (Tamer) +1
3. Capanord
4. osbourne
5. kuyucadısı
6. ilhan1154
7. Akileos
8. eee nerde o iddialı arkadaşlar?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24

1. İlkay + 2 yada 3
2. aargh (Tamer) +1
3. Capanord
4. osbourne
5. kuyucadısı
6. ilhan1154
7. Akileos

Pist güzel görünüyor resimlerde. :)

çok özür diliyorum, gelemeyeceğim :pale: çünkü yarın adapazarına gideceğim. bugün belli oldu zaten, keşke adımı yazdırmadan önce haber alsaydım :pr: inş bundan sonraki buluşmaya katılabilirim, size iyi eğlenceler :rendeer:

sorun değil sanada iyi yolculuklar :cat:

1. İlkay + 2 yada 3
2. aargh (Tamer) +1
3. Capanord
4. osbourne
5. kuyucadısı
6. ilhan1154
7. Akileos

Pist güzel görünüyor resimlerde. :)

evet benimde şu ana kadar gördüğüm en iyi pistlerden birisi şimdiye kadar bole köprü geçişli felan görmedim :queen:
yarın görücez :mrgreen:

şimdi çıkmam lasım sabah 10da buluşur kahvaltı içinde birşeyler yaparız onada bi çözüm bulayım hemen yolda :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar