motorun ısınmasını beklemek istemiyorum artık

her sabah veya iş çıkışı 5 dakka motorun ısınmasını beklıyorum bazen marşa basıyorum çalışıo sonra gıdıo stop edıo kendı kendıne

sıkıldım motoruma marşa basıp dırek gıtmek ıstıyorum napabılırım :pale:

rölantiyi arttır biraz ayar vidasından . bin motora çalışır çalışmaz gazla. biraz çabuk eskir ama 5 dakikan değerliyse önemli değil.

en önemlisi ise ince yağ koyman 10w-40 yağ koy oldukça faydasını görürsün

rölantiyi arttır biraz ayar vidasından . bin motora çalışır çalışmaz gazla. biraz çabuk eskir ama 5 dakikan değerliyse önemli değil.

en önemlisi ise ince yağ koyman 10w-40 yağ koy oldukça faydasını görürsün

cok teşekkur ederım denıcem bazende yolda gaz kesıo bende yagdan suphelendım olabılırmı ?

bende motora benzin almaktan sıklıdım yokmu çaresi :mrgreen:
artık benzin almadan motor sürmek istiyorum ne yapa bilirim..:cyclopsan:p

cok teşekkur ederım denıcem bazende yolda gaz kesıo bende yagdan suphelendım olabılırmı ?

gaz kesmesinin bir kaç nedeni olabilir.elektrik aksamından olabilir buji alternatör vb. karbüratör veya depo biraz tıkanmış olabilir. motorunuzda yağlama problemi de olabilir.

servise baktırabilirsiniz gaz kesmesini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------

babasının petrol istasyonu olan bir kızla seni evlendirelim sorun çözülür:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru sogukken direk basıp gitme pek saglıklı degil kardeşim ..bence 5 dk ölmezsin biraz ısıt ve 10 40 yag kullan

5 dakika erken biniver. aracının istikrarlı çalışması için bunu çok görme

aslında olay şu benım motor normaldı calıstırıp gaz verıp gıdıodum klas bı sekılde
tamırcıye soktum zıncır falan degıstı sıbop ayarını yaptı sonra bole bı sorunla karşılaştım
acaba sıbop ayarını yapamadımı yada başka bişeyımı bozdu anlamadım :S

aslında olay şu benım motor normaldı calıstırıp gaz verıp gıdıodum klas bı sekılde
tamırcıye soktum zıncır falan degıstı sıbop ayarını yaptı sonra bole bı sorunla karşılaştım
acaba sıbop ayarını yapamadımı yada başka bişeyımı bozdu anlamadım :S

subap ayarı çok sıkı olursa söner. ama belkide hiç sorun yojtur bir rölantiyi az arttır bakalım düzelecek mi

valla yarınkı işim bı cıft tırnaklı kalıtelı bı bujı ve yag alıp kendı işimi kendım gormek olcak
tamırcıden sıkıldım bujıyle yagı degıstırım bırazda rolentı arttırayım bakım nolcak

elektrikli battaniye örtün akşamdan , sabah kahvaltı yaparken açarsınız ve ısınır!! :p şaka bir yana rölantiyi artırın ayrıca dediğiniz gibi çift tırnaklı iridium buji işinizi görecektir.

Rölantiyi arttırırsan hallolur sanırım. Havalar soğuduğu için artık sabahları motorlar zor çalışıyor ısınması da zaman alıyor.

Motosikleti
ZX12R
:cyclopsan: bende bi benim skotır bööle sanırdım..demekki genel bi sorunmuş..

çalıştıkdan sonra bazen 3 kez bile stop ettiği oluyor...sinir bi durum.. :pr:

allah kurtarsın..

Ya arabada bile bikaç dakika bekliyoruz, cabuk eskimesindense 2-3 dk beklesen bişey kaybetmezsin sanırım....

Sen gel ben deponu fullerim .1 sene benzin almazsın.:cyclopsan:)

Pisanor Motosikletinde ilerde çeşitli arızalar yaşamak istemiyorsan en az 2 dakika rolantide çalıştır derim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar