bir sürü mesaj olduğundan hepsini okuyamadım kusura bakmayın da genelde her gün motoru kullanmama rağmen sabahları çalıştırmam zor oluyo.
cikleyi çekip hemen marşa bas dediler yaptım olmadı.bi süre bekleyip ööle basınca 1 saniye çalışıyo motor,sonra duruyo.teknik kelimeleri bilmediğimden bööle anlatıyorum kusuruma bakmayın da bundan sonraki soğuk sabahlarda ne yapmam gerekiyo çalıştırabilmem için.1 ay önce bujinin birini yakmayı becermişim.bi daha olmasını istemiyorum.
bi de motorun aydınlatmasıymış,göstergesiymiş iyi deniliyo da bi de vites göstergesi olsaymış,az mı stop ettirdim motoru trafikte ;meğersem 2.vitesteymişim.bi de yokuş yukarı çıkarken 1.vitesteyim zannedip de 2.viteste gitmeye çalışmam cabası.
Senin jigle teli sanırım gevşek birazcık, onu bi tamirciye ayarlattırdığında sorun kalmaz..aynen burda anlattığın gibi onlara anlat yaparlar hemen

ben 1 hafta tatile gitmiştim, yağmurlarda yağmış arkamdan fakat geldiğimde jiglemi çekip 1 yerine 3 saniye basarak çalıştı motorum...önceden benim jigle telide gevşekti, jigleyi çekiyoruz fakat tel gevşek olduğu için kelebeğe etki etmiyor, siz çektim sanıyosunuz fakat icraat yok karbüratörde

Motor 1.vitesteyken vitesi tekrar aşağı iterek 1.vitesi teyit edebilirsin..1.de aşağısı yumuşak olur, 2.de ise altta 1 vites daha olduğu için vites yerinden oynamaz.. aynı şekilde 4 ile 5 i de bu şekilde ayırt edebilirsin..5 te iken debriyaja basmadan yukarı çek vitesi anlıcaksın, 1deykende aşağı bastır..lafı çok dolaştırdım en iyisi sen bi dene bunu

Zamanla göstergeye ihtiyacın kalmıyo inanki, motorunu tanımaya çalış, eğer araba tecrübende varsa sesinden ve devrinden anlıyorsun zaten kaçıncı viteste olduğunu..
Sen bu işleri yapabilirsin :cat: ramzey güzeldir :wiinkk: bby
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------
Ramzey QM sahibi olan arkadaşlar rahatlıkla merkez fabrikayı araybilirler. İnternet sitelerinde tel. numaraları ve email adresleri mevcut. Birim müdürleri konuya ilgisiz kalmlıyorlar.
Kazasız sürüşler
Sanırım merkez fabrikayı arayanların akibeti budur.. forumdan uzaklaştırılmış

demiştim ben arama sakın, seni buralarda barındırmazlar diye :queen::queen::queen: