Olamaz Böyle Bişey :(

:farao::farao:Aci Ama Gerçek Devletin bize Bahsettigi 3aylık tatilin dün gece sonuna geldik:(.
Geç Yatabilmek Ögleye Kadar uyuyabilmek gezip Tozabilmek Pc basında sabahlamak.Şubat Tatiline Kadar Son Buldu.Acimiz Büyük AMa Dayanacagız Metin oln okuyan herkese geçmiş olsun ( Allaha Şükür Son 5-6 Senem Kaldı Suanda Lise4 Oldum Bakalim Sorunusuz Üniverstie kazanır Ve Basarıyla bitiririsen 5-6 yıl Sonra Rahatım ):pale::pale::salut:

ben geçen gün hesapladım hayatımın 21 yılı okuyarak geçmiş. bu yılı doldurmayan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. :)

:farao::farao:Aci Ama Gerçek Devletin bize Bahsettigi 3aylık tatilin dün gece sonuna geldik:(.
Geç Yatabilmek Ögleye Kadar uyuyabilmek gezip Tozabilmek Pc basında sabahlamak.Şubat Tatiline Kadar Son Buldu.Acimiz Büyük AMa Dayanacagız Metin oln okuyan herkese geçmiş olsun ( Allaha Şükür Son 5-6 Senem Kaldı Suanda Lise4 Oldum Bakalim Sorunusuz Üniverstie kazanır Ve Basarıyla bitiririsen 5-6 yıl Sonra Rahatım ):pale::pale::salut:

sen öle san mumla aricaksın bu günlerini.. :p

ben geçen gün hesapladım hayatımın 21 yılı okuyarak geçmiş. bu yılı doldurmayan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. :)

1 Yıl Kreş
1 Yıl Anaokulu
8 Yıl İlkögretim ve ortaögretim
4 Yıl Lise ( 4 yıldayım )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

sen öle san mumla aricaksın bu günlerini.. :p

Neden Abi :S :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Okumak ne güzel şey, güzel şey okumak...

Sakın ağlamasın kimse, o fırsatı bulamayan milyonlar var dünyamızda.

Hepimiz iyi bir iş ve yaşam standardı peşinde koşuyoruz ve eğitim bunun için en büyük anahtar.

Ayrıca eğitim sadece iş bulmak için değil, dünyamızı ve onu çevreleyen kainatı tanıyabilmek için yegane el feneri.

Not: Lütfen konu başlığını oluştururken daha dikatli olunuz ve daha açıklayıcı olmasına özen gösteriniz. Ne olduğunu anlamadan sırf merakımıza yenik düşerek girip bakıyoruz, bazen çok alakasız şeyler çıkabiliyor.

Forum kurallarına arada göz atmak gerekir.

Ben de dedim kaza falan mı oldu, ne alaka yaaa ? Konu dışına açacaksın can sıkıntısından açtığın topicleri !

23 YAŞINDAYIM HALA okuyorum...okumak bitince ev olmak derdi sarıyor insanı....

Motosikleti
Hornet

Nisan ayında kaza yaptığımdan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım.Lise 4'teydim.bitmiş olabilirdi şuan belkide üniversteye gidicektim.Okulu pek sevmem doğru evlat acısı gibi.Ama üniverste gibiside yok bana göre.hem okul bitince sabahlıyabilceğini sanıyosan yanılırsın.Şuan kendi yerimi açtım ve sabah 7de qelip qece 3-4 te qittiğim günler oluyo.bu sene lisede kalan bölümü açıköğretimle bitirip üniverste sınavlarına giricem ve kazanırsam 1o sene okumayı düşünüyorum benden bıkmazlarsa:)

Bu arada okul bittikten sonra;

-İş bulma derdi
-Askerlik
-Yaş kemale erdi evlilik falan
-Bir dünya sorumluluk
Hala aynı fikirdemisin:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlarımızla buluşacaz işte fena mı :) tatil de bi süre sonra bayıyor zaten . son 1- 1.5 aydır canım sıkılıyordu , iyi oldu :p

Nisan ayında kaza yaptığımdan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım.Lise 4'teydim.bitmiş olabilirdi şuan belkide üniversteye gidicektim.Okulu pek sevmem doğru evlat acısı gibi.Ama üniverste gibiside yok bana göre.hem okul bitince sabahlıyabilceğini sanıyosan yanılırsın.Şuan kendi yerimi açtım ve sabah 7de qelip qece 3-4 te qittiğim günler oluyo.bu sene lisede kalan bölümü açıköğretimle bitirip üniverste sınavlarına giricem ve kazanırsam 1o sene okumayı düşünüyorum benden bıkmazlarsa:)

-İş bulma derdi
-Askerlik
-Bir dünya sorumluluk

Ewet Gerçekten Haklısın Okul Okumak Daha Mantikli Konuyu Actıgıma Pişman Oldum Çünkü Okumak İSteyipte Okuyamıyan COk Kişi Var Bu Konuyu Mod. GA.lardan Rica Etsem Silebilirlermi

arkadaşlarımızla buluşacaz işte fena mı :) tatil de bi süre sonra bayıyor zaten . son 1- 1.5 aydır canım sıkılıyordu , iyi oldu :p

Güzel ama 6-7 ayda Çekilmiyolar

lisede okuduğuna dua et dua , bende senin gibi sabahlıyorum ama pc başında değil , önümde ders notlarım yanımda uyumamak için kutu kutu red-bull :bounce: . ama sona yaklaştıkça yaşayacağın heyecan herseye değer .ve üniversite bitirip bi iş sahibi olup kendi kazandığın paran ile kendi emeğin ile bişeyleri satın almanın zevkini yaşadığında iyiki okumuşum diyeceksin :wiinkk:
İyi hayat = Para = iyi bir iş = iyi bir üniversite = iyi bir lise . lütfen bu zamanını boşa harcama , sonucunda güzel bir hayatın olacak :wiinkk:

sen lisedemi okuyon ? :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan :p

-İş bulma derdi
-Askerlik
-Bir dünya sorumluluk

:bounce::bounce:

bak bende kreşten lise sona olsun, hep arka sıradaki öğrencilerdendim..
Öss ye sırf aileme ve 14 senelik eğitim öğretim hayatıma ayıb olmasın diye girdim, ancak es kaza nasıl olsuysa bir üversite kazandım. Inan bana onun ayrıcılıgını dha kayıt olmaya gittiğinde anlıyorsun..:cat:
aklın varsa bu seneni iyi değerlendir kardeşim..:wiinkk:
:rendeer: :rendeer:

:bounce::bounce:

bak bende kreşten lise sona olsun, hep arka sıradaki öğrencilerdendim..
Öss ye sırf aileme ve 14 senelik eğitim öğretim hayatıma ayıb olmasın diye girdim, ancak es kaza nasıl olsuysa bir üversite kazandım. Inan bana onun ayrıcılıgını dha kayıt olmaya gittiğinde anlıyorsun..:cat:
aklın varsa bu seneni iyi değerlendir kardeşim..:wiinkk:
:rendeer: :rendeer:

Herkes Diyo Üniversite Ortamı Çok Güzel Yaşamanı İsteriz Ayıptır Söylemesi ZeKi Çocuk Derler HErkes Bana.Sınıfta 24 kız 3 erkek Oldugmuzdan Mecbur En Arkada oturuyoruz En Arkadada Ders Dinlemek Sarmıyo Bakalim En olcak Öss Sistemide Değişti

21 yıl mı? ne kadar azmış :)

1 yıl yuva
1 yıl anaokulu
5 yıl ilkokul
3 yıl ortaokul
4 yıl lise
4 yıl üniversite
2 yıl master

ettimi 20?

üstüne 7 yıl da öğretmenliği ekle..

eder 27 YIL! :)

Herkes Diyo Üniversite Ortamı Çok Güzel Yaşamanı İsteriz Ayıptır Söylemesi ZeKi Çocuk Derler HErkes Bana.Sınıfta 24 kız 3 erkek Oldugmuzdan Mecbur En Arkada oturuyoruz En Arkadada Ders Dinlemek Sarmıyo Bakalim En olcak Öss Sistemide Değişti

öss' nı kazan söz sınıfta istediğin yere oturabileceksin.....
dert etme böyle ufak şeyleri istediğinde dersten çıkacak istediğinde girebileceksin....
ortam öyle güzel gelecekki üni. hiç bitmesin diyeceksin

tabi yine yaptıklarından sen sorumlusun ve sonuçlarını da kabul etmelisin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O okulun kıymetini bilin ben koşa koşa giderdim o okula neyi zorunuza gidiyor anlamadım ders çalışmaktan başka ne zorunuz gideriniz var okul bitince mumla arayacaksınız o okulu ..

Motosikleti
Pulsar NS400Z
8 yıl ilkokul
4 yıl lise (4teyim)
İnşAllah Devamıda Gelecek

Tatilin Bitmesine Sevindim 12-Aml Nin Ortamını Özlemişim Ya Yeni Hocalarımız Gelmiş Tanışmak Lazım Cuma Günü YEni Gelenlerden Birinin Evini Taşıdık :D Çok Güzel Geçti Eğlenceli İdi Tabi Herkes Böyle düşünmez

8 yıl ilkokul
4 yıl lise (4teyim)
İnşAllah Devamıda Gelecek

Tatilin Bitmesine Sevindim 12-Aml Nin Ortamını Özlemişim Ya Yeni Hocalarımız Gelmiş Tanışmak Lazım Cuma Günü YEni Gelenlerden Birinin Evini Taşıdık :D Çok Güzel Geçti Eğlenceli İdi Tabi Herkes Böyle düşünmez

okul ortamını bende özlemişim ama hocaları özledigim söylenemez Bazi hocalar Hariç :D En çOkta mdr. yrdmcsını özlemişim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar