slm dostlar nasılsınız...................
iyidir usta senden naber ???
Bayram boyunca giremedim o yüzden geçmiş bayramınız mübarek ola...
slm dostlar nasılsınız...................
buji kablosunun bas tarafı oksit yapmişta olabilir...pipodada sorun olabilir.. Git dadaşa en fazla 20 lira:cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------
hacı o linkteki aküyü hiç kaçirma bedava fiyatı...Hatta iki tane al gezide alırım senden heaplaşiriz... bi daha başka yerde böyle akü bulmazsinnnn
iyidir usta senden naber ???
Bayram boyunca giremedim o yüzden geçmiş bayramınız mübarek ola...
eyv arkadaşlar bayram boyunca bende uzak kaldım maalesef.sıkıntı yoktur kimsede umarım.evt gezi işi nooldu ya plan değişikliği yok dimi 4 ünde hava iyiyse gidiyoruz değilmi düzceye![]()
eyv ramçokeyifler iyimi nasıl gidiyor?
gittim gene dadaşa.bu aralar çok gidiyorumr:
buji başlağını değiştirdi ama gne çalışmaı.meğere orun kontak dymış,birşeyler yaptı şimi çalışmamazlık yapmıyor.
gezi işi n oldu aksaklık feln varmı?![]()
eyv arkadaşlar bayram boyunca bende uzak kaldım maalesef.sıkıntı yoktur kimsede umarım.evt gezi işi nooldu ya plan değişikliği yok dimi 4 ünde hava iyiyse gidiyoruz değilmi düzceye![]()
Öncelikle 1 yıLdır Ybr Hastasıyım Sesine bitiyorum Devir Saati (Kesici ) Sesine Hastayım.Çalıştık çabaladık Paramızı çıkarttık..Babamızın Yardımıylada Bir Ybr alıcağım Bu hafta Baya Bi galeri , Elden dolaştık..aslında 1 yıldır araştırıyorum Arkadaşlarda var.. Geziyoruz takılıyoruz ama özel Sorularım var cahiliyet..Öncelikle Gençiz görüntüye Sese Önem veriyorum Sesde görüntüde ybrde var bence..
Ayrıca ' Bugun Gittiğim bir Galeride 2009 Model 0 ybr Vardı..Satıcıyla sohbet ettik Ben Yuvarlak kafa istediğimi 0 'Lara bakmadığımı söyledim..Oda Bana kafasını değiştiririz yuvarlak far yuvarlak kafa yaparız uzay kafa evinde durur dedi.. Sizce Bi aksaklığı Bir sorunu Çıkarmı ?
İstediğim Ybr
![]()
Bu şekilde Aynalarını Söküp Parama Göre Air Brush
Örnek
![]()
Böyle düşünüyorum..
Sizce Ses İçin Hava filitresi açtırmak Ayrıca Ne yapılabilir ? Performans Vs Bilgi Verirseniz Yapılabilicek Pek birşey yok biliyorum..Olanaklarımızı sayarsanız sevinirim Ybrci Arkadaşlar Vardır burda mutlaka..
Teşekkürler
Ve ek olarak yazıyorum kafama takılan bir şey bugun Sitede Dylanlara bakarken gormuştum
![]()
Gömme Haporlor Ve mp3 çalar ? Bunu nasıL yapıyorlar Ve maliyeti Nekadar tutar
hava filtresini açarsan hiç iyi olmaz, 50.000 km yi bile göremeyebilirsin.
uzay kafadan yuvarlak kafaya çevirmede hiç bir problem olmaz. ayrıca 2009'ların arka sinyalleri daha hoş, r1 sinyali kullanmışlar :bounce:
öneri:
elta 18-19 2 adet yıldız anahtar aldım bijon anahtarı niyetine. (15 tl tuttu) öneririm arkadaşlar motorla bir verilen o uyduruk 1 karış bijon anahtarıyla uğraşmayın...
hava filtresini açarsan hiç iyi olmaz, 50.000 km yi bile göremeyebilirsin.
uzay kafadan yuvarlak kafaya çevirmede hiç bir problem olmaz. ayrıca 2009'ların arka sinyalleri daha hoş, r1 sinyali kullanmışlar :bounce:
yeşil olanı yolda görsem yolumu değiştiririm o ne öyle yar:
öneri:
elta 18-19 2 adet yıldız anahtar aldım bijon anahtarı niyetine. (15 tl tuttu) öneririm arkadaşlar motorla bir verilen o uyduruk 1 karış bijon anahtarıyla uğraşmayın...
bayram da yapttığım 5 günlük şöförlüğün çilesini çekiyorum.... gömlek altında 5 gün 12 derece araç sıcaklığında iken 4 saatlik buz gibi bağaj uykusu bana iyi gelmedi.... travegonun üstün gaz yeme kabiliyetinden sonra ne doblodan nede ybrden bir süre zevk alamıyacağım galiba....
Bilgiler için teşekkürler Ybr den vazgeçtim Ne yazikkiale: F5 alıcağım
slm arkadaşlar benim motorda arka tekerde bi sıkıntı var motor sehpada iken lastik dönüyo ama yolda iken teker dönmüyo ve yani gitmiyo 2 hafta oldu debriyaj balatasını degişeli ama neden böyle yaptı anlamış degilim debriyaj telinide degiştim ama bi degişiklik olmadı motoru 1 vitese geçiriyorum masaya alıyorum lastik dönüyo ama motor gitmiyo debriyaja basmadan vitesde kendiliginden geçiyo ve motoru yere koydugum zaman viteste iken devriyaja basmadıgım zaman istop etmesi lazım etmiyo buna nasıl çözüm bulabilirim
evet yeni üyeyim öncelikle hoş bulduk ama sorunuma çözüm arıyorum nasıl olacak bilmiyorum bugun yeni denememde kendimce düşündüm debriyaj telini degiştirdim ama yine düzelmedi motoru ayaklıga aldıgım zaman teker dönüyo sanki gidiyomuş gibi vitesde iken ama yere indirdigim zaman gitmiyo gaz veriyorum alıyo gazı ama gitmiyo debriyaj balatalarını yenı degiştirdim bikaç kişi dediki yeni balatada sıyrılır ondan gitmiyodur ama bana pek inandırıcı gelmedi daha iki haftalık balatanasıl sıyrılır yardımcı olursanız sevinirimr: