- Konu Yazar
Okudukça kafam iyice karıştı, her konu yüzlerce sayfaya ulaşmış ve sonu gelmeyen konular başlıklar var ardarda.
İşin asıl kötüsü, yazılan çoğu mesaj çok ciddi değil. Kimisi kendi motoru olduğu için övüyor tabansız yere, kimisi eğlencesine övüyor yada kötülüyor ve yüzlerce sayfa okuduktan sonra bir karara sonuca varamadığımı fark ediyorum.
Galiba en iyisi temel birkaç bilgi ve seviyeli kullanıcı yorumları ışığında bodoslama bir motor almak.
Ankette çıkacak sonuca göre ilgiyi en azından 1-2 motora yönlendirirsem her modeli tarama öğrenme zahmetinden kurtulurum ben ve bir çok kişi.
Benim gibi bir çok yeniler için de arşiv niteliğinde bir başlık açılmış olur.
Umarım mesajlar daha çok kullanıcılardan, yada motoru tanıyan kişilerden ciddi, düzeyli ve bilgi, deneyim vermek amacı ile yazılır, bizim gibi yeni motorcu olmaya çalışan acemilerde gerçekten bir şeyler öğrenir, ikna olur ve karar vermekte aydınlanır.
Bir çok başlığı taradıktan sonra, aklımda kalan enduro modeller bunlar;
Amaç olarak dağ bayır dere tepe gezmenin yanında, yerine göre uzun yollara çıkıp ulaşım ve gezi amacı ile de kullanılabilmesi de önemli.
Kara verirken crosstan ziyade enduro karaktere dikkat edilmesini rica ediyorum.
Hangisi hangi yönden daha iyidir? nedenleri?
Bedavaya bunlardan tek bir motoru alma hakkı tanınsa hangisini alırdınız neden?
Ve özellikle kişisel ricam, Ankara da bu modeller yada önereceğiniz başka modelleri satan bayi, mağaza vs. nerede vardır?
Biliyorsanız lütfen yardım.
Anketimiz ve tartışmamız hayırlı olsun, hak eden kazansın :rendeer:
İşin asıl kötüsü, yazılan çoğu mesaj çok ciddi değil. Kimisi kendi motoru olduğu için övüyor tabansız yere, kimisi eğlencesine övüyor yada kötülüyor ve yüzlerce sayfa okuduktan sonra bir karara sonuca varamadığımı fark ediyorum.
Galiba en iyisi temel birkaç bilgi ve seviyeli kullanıcı yorumları ışığında bodoslama bir motor almak.
Ankette çıkacak sonuca göre ilgiyi en azından 1-2 motora yönlendirirsem her modeli tarama öğrenme zahmetinden kurtulurum ben ve bir çok kişi.
Benim gibi bir çok yeniler için de arşiv niteliğinde bir başlık açılmış olur.
Umarım mesajlar daha çok kullanıcılardan, yada motoru tanıyan kişilerden ciddi, düzeyli ve bilgi, deneyim vermek amacı ile yazılır, bizim gibi yeni motorcu olmaya çalışan acemilerde gerçekten bir şeyler öğrenir, ikna olur ve karar vermekte aydınlanır.
Bir çok başlığı taradıktan sonra, aklımda kalan enduro modeller bunlar;
Amaç olarak dağ bayır dere tepe gezmenin yanında, yerine göre uzun yollara çıkıp ulaşım ve gezi amacı ile de kullanılabilmesi de önemli.
Kara verirken crosstan ziyade enduro karaktere dikkat edilmesini rica ediyorum.
Hangisi hangi yönden daha iyidir? nedenleri?
Bedavaya bunlardan tek bir motoru alma hakkı tanınsa hangisini alırdınız neden?
Ve özellikle kişisel ricam, Ankara da bu modeller yada önereceğiniz başka modelleri satan bayi, mağaza vs. nerede vardır?
Biliyorsanız lütfen yardım.
Anketimiz ve tartışmamız hayırlı olsun, hak eden kazansın :rendeer: