Bu motoru alsam mı?

Arkadaslar aşağıda verdiğim linkte bir motor var kardeşime doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum.Ben kendim motordan hiç anlamam onun için bu konuda bilgisi olan arkadaslardan acil cevap bekliyorum.bu makşnayı alırsam kaç para versem yeridir ve toplam ruhsatı pilakası devir işlemleri falan bana kaça mal olur .

http://www.sahibinden.com/200kmde_kredi_kartina_taksit_yapilir-06WQQaXQQ16562747WQQpXQQdisplayitem

e-posta : [email protected] yardımcı olabilecek arkadaslar bu adrestende irtibata gecebiliriz..

Kardeşinin tecrübesi var mı? vitesli motorda sonuçta alacağın makina nereden baksan 20-30 beygir...tecrübesi yoksa tehlikeli olabilir...eğer tecrübeli ise bence birazdaha üzerine koy japon al...sonuçta işletim maliyetinide düşün yedek parça-bakım vs...

Kardeşinin tecrübesi var mı? vitesli motorda sonuçta alacağın makina nereden baksan 20-30 beygir...tecrübesi yoksa tehlikeli olabilir...eğer tecrübeli ise bence birazdaha üzerine koy japon al...sonuçta işletim maliyetinide düşün yedek parça-bakım vs...

kardeşimin motor bilgisi var . Kendisi birtane suzuki vardı parcaladı yani kaza yaptı hurdaya verdi şimdi hayattan kopuk gibi davranıyor:) bende makul fiyatlı bir motor almayı düşünüyorum.bunun japonunu nasıl bulacam ...

hocam bunun neresi 20-30 beygir? taş patlasa 10 beygir. 150'lik galiba.

ABS fren yalan. bu markayı hiç duymadım. parçası filan bulunabilen bişeyse alınır. şekil şemal yerinde.

fiyat biraz yüksek ama. ybr parası. sıkı pazarlık et. 1700'e kapat.

Son düzenleme:
benim aklıma takılan 200km kullanıdığı bir makinayı bir insan neden satarki...

illa böyle bişey yada böyle bi fiyatta alacaksan cbr 125 al derim..:bounce:

bunlar kaliteli mal değil kardeşine daha sağlam güvenli bir motor alabilirsin. cbr 125 var bu tipte ama biraz fazladır fiyatı bundan ama çok daha kalitelidir emin ol.. race tipi olmasada olur diyorsan yamaha ybr 125 var hem fiyat olarak uygundur hemde çok sağlam motor yedek parçaları falan ucuz titreşimi çok az.

böyle şeylere gerek yok
ilk sahibine alırken biri demiştir son sahibi olursun die
şimdi sende ondan alıp yalancı çıkartma yorum yapanları bırak son sahibi olsun
yoksa sen son sahibi olursun :)

göktürk kitabelerinde der ki :

çine gidin yamalayın yiyin, için mallarını el koyun ama çinden kadın dahi olsa evinize sokmayın
atalarımız yüzyıllar önce söylemiş biz hala dinlememekte ısrar ediyoruz

kullanıcısı olarak söylüyorum. ederi 1000-1500 arası bazen de 2000 lira verilebilir şehire göre

14 beygir. 150cc çin malı ve de birazcık titreyen bir motor:mrgreen:

1:: 13 beygır,
2:: ultra vıbrasyonlu (piyasadaki en titreşimli motor bu) ,
3:: ist hiçbir yerinde parçası yok (burada bir kardeşimde var ve halen toparlayamadık)
4:: motorun ABS ile uzaktan yakından alakası yoktur,
5:: 220 kadran bulunuyor ve 110 km/h üzerine çıkmıyor,o dahi kendinizden geçmenizi sağlıyor titreşimden...

Kesinlikle Tavsiye Etmem...
Tecrübe İle Sabittir.
Kullandım Biliyorum...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar