[MT İstanbul] Garipçe - Kilyos Gezisi Fotoğrafları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------

arkadaşlar yıne hep bırlıkte güzel bir gün gecırdık hepınıze teşekkür ederım haftaya sapancadayız ona göre

Dag keçisi diyoruz biz abim onlar gibilerine inadı inat yapma etmeleri dinlemeden turmandı gerçekten yüregimiz agzımıza geldi.

kazasız belasız çok güzel bir gün geçirdik gerçekten gelen herkese ayrı ayrı teşekür ederim:rendeer:

O kadar yol gezdik bütün gün akşam oldu 1453 e geldik sonra ben kalktım birde Kumburgaza gittim ve gece evime geri döndüm dün iyi gezdim:cherry:

evet ya bu garipçe ye okadar gittim ama sizlerle bi başka güzel oluyo..:)

"garipçe benim için bitmiştir.. dahada gelmem"

şaka bi yana yol 10 numra.. limitlerde viraj almak güzel oluyo.. hatta diz açmak (istersen açma :mrgreen:)

bi ara hava iyiyken bide riva yapalım len..

bu arada motor bozulduğunda benle bekleyen Temel kardeşime, uğraşıp motora hayat öpücüğü veren ismail kardeşime ve bize parçaları getiren Şerif & Hasan Kardeşlerime, ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum..

(Bu arada çiko teli açarsan konuşabiliriz, açmadan konuşulmuyo he haberin olsun..:mrgreen:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir gezi olmuş.daha çok resim bekliyoruz.paylaşım için::thanks:

"garipçe benim için bitmiştir.. dahada gelmem"

şaka bi yana yol 10 numra.. limitlerde viraj almak güzel oluyo.. hatta diz açmak (istersen açma :mrgreen:)

bi ara hava iyiyken bide riva yapalım len..

bu arada motor bozulduğunda benle bekleyen Temel kardeşime, uğraşıp motora hayat öpücüğü veren ismail kardeşime ve bize parçaları getiren Şerif & Hasan Kardeşlerime, ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum..

(Bu arada çiko teli açarsan konuşabiliriz, açmadan konuşulmuyo he haberin olsun..:mrgreen:)

abi ne ara bozuldu bu motor hatırlatırmısın biz neredeydık

abi ne ara bozuldu bu motor hatırlatırmısın biz neredeydık

en son oturduğumuz çay bahçesinden çıktık ya.. tam kilyos kavşağı vardı (4 yol dönel kavşak) orda şerif ile temel bekliyordu siz belki orda durmamış da olabilirsiniz.. ben temelin yanında durdum grup geldi geçti benim motor stop etti.. ve çalışmadı..

tamam sürıe doldu müsade ettık hani nerdesın niye kandırıyorsun bizi ha yakışıyormu al mısketlerını başka yerde oyna :queen:

adaş sizlerle bayramlaşmak kısmet olmadı ben bunu saymıyorum eğer bir daha sarıyere gelirseniz ki gelmelisiniz bu sefer bütün çıkışları tutacağım şaka bir yana gerçekten hoş bir gezi olmuş tekerinize sağlık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------

adaş sizlerle bayramlaşmak kısmet olmadı ben bunu saymıyorum eğer bir daha sarıyere gelirseniz ki gelmelisiniz bu sefer bütün çıkışları tutacağım şaka bir yana gerçekten hoş bir gezi olmuş tekerinize sağlık

Ayrıca kral motorcu arda en sonunda motorunu almış sanırım:queen: darısı senin başına :queen: birde bana cep numaranı özelime atarsan sevinirim...

güzel gezi olmuş.. bayrama denk gelmesi dolayısıyla katılamadım :( hep forumu takip ettim.. bi fırsatını bulsam kaçıcaktım yanınıza ama olmadı ... kısmet değilmiş..

200 tane resim yüklemeye başladım haberiniz olsun geliyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------

usta resımler süper.sen benım dedıgıme baktınmı ....:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------

çok iyi bir gezi olmuş.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar