helal olsun:cat:
son nefesıne kadar varım diyen cihan kardeşim ne oldu nefesınmi tükendi:queen:
neyse sağlık olsun inşallah bir şeyın yoktur birdahakı buluşmada görüşürüz :cat:önemli olan gönüllerın bır olması hani kulaklarını da cıtlattık orda :rendeer:
cok güzel bir gün yaşadık arkadaşlarımın hepsıne teşekkür ederim iyi gezdık kazasız belasız resımleri topic acıldığında ekleriz değerli diğer arkadaşlarımızıda gözlerımız aramadı değil hani inşallah onlarıda en kısa zamanda bir başka beraberliğimizde aramızda görürüz hepinize iyi akşamlar
Evet arkadaşlar güzel geziydi. acayip yoruldum artçıyken. Valla ilkay senden motoru aldığımda 75cc scooter'a biniyormuşum gibi geldi. Ama değdi doğrusu. Herkese teşekkürler...
Demek garipçeden sonra kilyosa gittiniz bende nerede bunlar diye bayaa merak ettim hatta 13:45 e kadar sizleri orada bekledim neyse iyi eğlendiyseniz ne mutlu size demekki bu buluşmada ben olamıyacakmışım sağlık olsun bir dahaki sarıyer buluşmasına inş.
biz 10.30da bp'den yola çıktık kahvaltı yaptık oradan garipçeye geldik 12ye kadar felan oralardaydık bizde sanırım oradan rumeli fenerine geçtik girişte beklediysen görmemiş olman imkansızale:
ben 12:30 da garipçe köyündeydim 13:45 gibi ayrıldım
hmms tam biz çıktıktan sonra geldin belkide rumeli fenerine doğru kötü olmuş arkadaşım keşke cadıdan birimizin numarasını alsaymışsın :cat:
MT ye üye olduktan 2 yıl sonra ilk geziye katıldım. Çok güzeldi. Geziyi düzenleyenlere teşekkürler
Hocam sizi dönüş yolunda kaybettik bir ara..Yolda problem olmadı değilmi? Ben köprü tabelalarını gördükten sonra nasıl olsa vedalaştığımız için arkama pek bakmadım açıkçası..
Düşündüğün için teşekkür ederim. Bir sorun olmadı. Doğrusunu söylemek gerekirse köprüden pek geçmiyorum. Ve geçmekten de korkuyorum(Rüzgar vs) O nedenle peşinizi bırakmamaya çalıştım. Fakat Köprüde aramıza giren otobüs nedeniyle geride kaldım. Gişeleri geçtikten sonra 200 m. arkanızdaydım. Boğaz çıkışından ayrılırken bir iki korna çaldım. Sanıyorum duymadınız. Gezilerde geride kalmamak için motorumu satıp daha büyük birşey alacağım. Hoşçakalın.
MT ye üye olduktan 2 yıl sonra ilk geziye katıldım. Çok güzeldi. Geziyi düzenleyenlere teşekkürler
bizde seni tanıdığımızaa memnun olduk abicim.burayı takip et...her an gezi olabilir saati zamanı belli olmuyo![]()