Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

yuh be abi örnek bir iki resım koysaydın birtek ben cıkıyorum yazacam :wiinkk:
neyse mete abi sağol iyide gezmişsiniz şimdi örneğe bakarak birde kar ararlar bunlar:mrgreen:nerden bulcaz karı resımlerden özendırdin şimdi neyse hepimize hayırlı yolculuk olsun bakalım inşallah

Ulen pandacan, öncelikle zilyon tane resim ve video yükleyerek topiğin içine ettiğini belirtmek ve seni yuhlamak istiyorum. :pr:

Ardından, o resimlere bakacak olursak, kafana çöp poşeti geçirerek özgür willy triplerine girmene ne demeli? :bounce:

Ya peki kendini enduro sanan CBF'inle dağ tepe bayır gezmene...? :queen:

Sein bu dünyaya, bu aleme isyanın varsa ve gücünü bu uğurda yaz kış motosiklet depesinde kilometrelerce yol alarak harcıyorsan kime ne? :wiinkk:

Bekliyordum, Metehan ne zaman gelir de topiğe sulanır diye. :p

Bu konu ile birlikte aklıma patagonyalıların şu vecizeli lafı geliverdi.

Yönet, olmadı bize katıl, o da olmadı yolumuzdan çekil!

Çekil len adamların yolundan, gölge etme. ::144::

süper gezi olmuş ayaklarınıza,tekerinize sağlık.bir gün bizde gideriz Allah izin verirse.şimdilik kısa koşu ben çıktım bu arada.:cherry:

yuh be abi örnek bir iki resım koysaydın birtek ben cıkıyorum yazacam :wiinkk:
neyse mete abi sağol iyide gezmişsiniz şimdi örneğe bakarak birde kar ararlar bunlar:mrgreen:nerden bulcaz karı resımlerden özendırdin şimdi neyse hepimize hayırlı yolculuk olsun bakalım inşallah

evet abiler foto olayını biraz abartmışım pardon...:rendeer:

Tamer seninde motorun var ya ona yanarım...:cherry:

biraz geç mi kaldım ne?

evet..anadolu yakasından şuanda hemen buluşup garipçe ye gidecek olan varmı? :p

metehan abi bir iki foto beklerken bütün geziyi paylaşmışın ya:mrgreen:

Birde çöp poşetlerinle aram iyi beden ölçülerini ver ben sana yapıyım bir yağmurluk alt üst takım :p

lo metehandrooo dağda,bayırda kurda kuşa yem edecen adamları :p alıp götürmüşsün dağın başına karada kış'ta alla alla :p

yahuuu arkadaşlar siz garipçe köyüne gitmeyecekmiydiniz saat 12:30 da oradaydım ve 13:45 e kadar sizleri bekledim acaba geziden vazmıgeçildi yoksa benmi rotayı şaşırdım valla üzüldüm bekle bekle kimse yok gerçi listeye adımı yazdırmadım ama ben sarıyerde oturduğum için sizlere bir merhabe demek ve bayramlaşmak istedim neyse görüşemedik ama gerçekten oraya gidip sizleri görememek üzücüydü :(

yahuuu arkadaşlar siz garipçe köyüne gitmeyecekmiydiniz saat 12:30 da oradaydım ve 13:45 e kadar sizleri bekledim acaba geziden vazmıgeçildi yoksa benmi rotayı şaşırdım valla üzüldüm bekle bekle kimse yok gerçi listeye adımı yazdırmadım ama ben sarıyerde oturduğum için sizlere bir merhabe demek ve bayramlaşmak istedim neyse görüşemedik ama gerçekten oraya gidip sizleri görememek üzücüydü :(

garipçeye gitmişler nasıl karşılaşamadınız ki? yokmu sende ordakilerin numeroları?

Valla Cadı göremedim kimsenin numerosuda yoktu:) bayaaaa bi bekledim üstelik hayır ben sarıyerli olarak ev sahipliği yapayım dedim ama göremedim açıkçası yolda başlarına bişeymi geldi diyede korktum bekledim bekledim yoklardı:salut: bende arkama baka baka geri geldim neyse artık bir dahaki organizasyona kısmet diyelim :salut:

Valla Cadı göremedim kimsenin numerosuda yoktu:) bayaaaa bi bekledim üstelik hayır ben sarıyerli olarak ev sahipliği yapayım dedim ama göremedim açıkçası yolda başlarına bişeymi geldi diyede korktum bekledim bekledim yoklardı:salut: bende arkama baka baka geri geldim neyse artık bir dahaki organizasyona kısmet diyelim :salut:

Merhaba ben de garipçeye doğru bir kahve içmeye gidiyorum. Birazdan çıkarım belki gruba rastlarım..:wiinkk:

saglık olsun akşam sanırım 1453 de olucaklar müsait olursan oraya gel :wiinkk:

Merhaba ben de garipçeye doğru bir kahve içmeye gidiyorum. Birazdan çıkarım belki gruba rastlarım..:wiinkk:

şuan garipçe gezisinde gittiğimiz ikinci balıkcıdalar. istersn ordan birinin telefonunu verebilirim

şuan garipçe gezisinde gittiğimiz ikinci balıkcıdalar. istersn ordan birinin telefonunu verebilirim

Teşekkür ederim herhalde onlara yetişemem. Zira garipçe gezisine katılmadığım için bahsettiğiniz balıkçının yerini de bilmiyorum. Artık sahile yakın bir yerdeki cafeye geçerim..

Ewet sağlık olsun :pale: lakin şu tel. nolarını ( numeroları ) alsam iyi olur lütfen özelime mesaj atarsanız sevinirim kıyıköy gezisinde tanıştığımız bir kaç arkadaş no larınızı yazınız lütfen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

1453 nerede yahu tam adresssss lütfen

Ewet sağlık olsun :pale: lakin şu tel. nolarını ( numeroları ) alsam iyi olur lütfen özelime mesaj atarsanız sevinirim kıyıköy gezisinde tanıştığımız bir kaç arkadaş no larınızı yazınız lütfen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

1453 nerede yahu tam adresssss lütfen

benim- gürkanın ve kadirin numarasını attım sana. 1453ü tarif etmiyim kaybolursun :p ama istrsen karşıya geçicem ben haberleşir birlikte ideriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar