[Tekirdağ - MT]

Allah herkese bol kazanç versin mutlu ve esen kalın inşallah...

para.jpg

Tabi bu kadarı adamı bozar :)

zaten adam bozulmasa bile adamı mafya bozar:)

bu aksam saat 6-7 arası corlu cerkezkoy yolu uzerınde gıderken bır kopeğe carptım ben motordan uctum kac takla attım bılmıyom motor bır tarafa gıttı ben yolun ustunde .arkamdakıler bereket durdular yoksa ustumden gecıcekler. yoldan yardım ettıler motoru kaldırdık benım ustum parcalanmıs hertarafı bereket tam korumayım. motor pert ben saglam . polıs cardım rapor tutuldu cekıcı cağırıldı saat 10 da zor geldım eve. carsamba sabahı cekıcıyle ıstanbula goturcez servıse kasko yaptıracak.......

bu aksam saat 6-7 arası corlu cerkezkoy yolu uzerınde gıderken bır kopeğe carptım ben motordan uctum kac takla attım bılmıyom motor bır tarafa gıttı ben yolun ustunde .arkamdakıler bereket durdular yoksa ustumden gecıcekler. yoldan yardım ettıler motoru kaldırdık benım ustum parcalanmıs hertarafı bereket tam korumayım. motor pert ben saglam . polıs cardım rapor tutuldu cekıcı cağırıldı saat 10 da zor geldım eve. carsamba sabahı cekıcıyle ıstanbula goturcez servıse kasko yaptıracak.......

Abi NEdir Bu ? 2 Oldu. Haberin Detayını Öğrenmek Açısından aradım şimdi ARkadaşlar Olay Doğrudur. Kendisinde Full Koruma Oldugu İÇin Sunayda Bİşey yoktur fakat maddi Hasarı var Biraz. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM

Bu arada ORhan ARkadaşımızda Bugün 15 te YOla Çıkarak Kıbrısa gitmeye Karar verdi. Saat 20.30 civarlarında kocaelide olan arkadaşımız şu sıralarda ANkara YOlunda Bir Yerlerdedir yarın Öğle SAatlerinde Mersine VArmayı düşünüyor zira o saatlerde kıbrısa feribot varmış.

sunayım çok geçmiş olsun, bu aralar dolanıyo bi uğursuzluk zaten, senide takdir etmek lazım her zaman full korumasın ne zaman ne olacağı belli olmuyo işte kader kısmet ne diyelim.

Nasılsınız arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın..

Sunaycım çok geçmiş olsun kardeşim ya....nedir bu talihsizlikler zinciri...

Extrama kardeşim hoşgeldin...

Moderatör
Sunay geçmiş olsun, sende birşey olmamasına sevindim..

Emrah'ım gelirmiş MT'ye de girermiş amanda aman :)

geçmiş olsun dostum,ne oluyor bize böyle yav.

Sunay abi geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin diyoruz elden birşey gelmiyor.

Deniz abi makinan hayırlı olsun kanuni yi takılmalığına ver bi kaç gün hava atayım :queen:

Emrah abi aramıza tekrar hoşgeldin...Burgazda cıvıl cıvıl tekrar bırakıp nasıl gidicen bilmem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasılsınız arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın..

ateş almaya mı geldin kardeş?
Bak Ankara'ya giderim uğramadan gelirim sonra:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

Bu arada ORhan ARkadaşımızda Bugün 15 te YOla Çıkarak Kıbrısa gitmeye Karar verdi. Saat 20.30 civarlarında kocaelide olan arkadaşımız şu sıralarda ANkara YOlunda Bir Yerlerdedir yarın Öğle SAatlerinde Mersine VArmayı düşünüyor zira o saatlerde kıbrısa feribot varmış.

Helal olsun Orhan'a
Yılın gezisini yapacak Tekirdağ MT de.

ateş almaya mı geldin kardeş?
Bak Ankara'ya giderim uğramadan gelirim sonra:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

Helal olsun Orhan'a
Yılın gezisini yapacak Tekirdağ MT de.

dün saat 17 de taşucuna vardı. feribot perşembe günü kalkacakmış o yüzden gitme fikrinden vazgeçti. bugün dönüş yoluna geçerek antalya dan sahil yolndan ege bölgesini aşarak izmire oradanda çanakkale tekirdağ güzergahından dönmeyi düşünüyor. taşucuna kadar bizim buradan muratlıdan yani 1300 km imiş bakalım dönüş yolu ne kadar tutacak ?

arkadaşlar bayramın 3. günü yani bu gün gezimiz vardı lüleburgazclup.org ile çok güzel bir gezi oldu benim fotoğraf makinam olmadığı için olsada eklemeyi bilmiyom:) görmek isteyenler dereköy gezimizi görebilir

Geçmiş olsun Sunay, korumanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğrendik sayende!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar