Çin Malı Telefonlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar bu telefonları eminim hepiniz yadırgıyorsunuz çoğumuz kullanmadan iki gün sonra çöpe atarsınız diyorsunuz ama gördüğüm kadarı ile gerçekten çok hoş özellikleri olan telefonlarda var ne bilim yan yatırınca sessize alma insan sesini değiştirme:mrgreen: v.s gibi aynı özellikleri olan bi nokia ya da samsungu 1000 ytlden aşşağı değil biz de zengin bir millet değiliz alanda zaten kontörsüz dolaşıyor :mrgreen: şunu iyi bilirim çin her kalite mal üretir isterseniz dandik üretir maliyeti düşük olsun isterseniz çok kaliteli mal da üretir birde şu var Türkiyenin bilime teknolojiye katkısı sıfır niye şuursuzca eleştiri yapıyoruz bu telefonlara...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

http://urun.gittigidiyor.com/NOVIYA...v950-v970ust-MODELI_W0QQidZZ20569435#aciklama

Novya..:queen:

Ya çin malı olmayan birşey varmı.Bugün doğan çocuklardan şüpheliyim zaten.Sırtına yada bacak arasına bakalım:mrgreen: MADE İN CHİNA yazıyor olabilir.Ama yabana atmayalım bazen 10 numara kullanışlı aletleri de var.

bi sene sonra alalim fiyati duser:mrgreen:
hem varsa curugu carigi ortaya cikar....:cherry:

öZellikler Harika Giriş Yapamdıgım İçin Fiyat Göremedim ne kadr yazıyo

360-400 arası..

biri kapmış telefonu kim aldı ortaya çıksın :D iphone nin çakması ekranı o kadar hassas değildir büyük ihtimal

Motosikleti
Pulsar NS400Z
:D bu çin mallarında sevdiğim 2 özellik sevmediğim tek özellik var

sevdiklerim
1. sesi gayet yüksek çıkıyor(neredeyse 4+1 ile yarışacak):)
2. Ses değiştirme özelliği :) gerçekten harika oluyor

sevmediklerim

ses seviyesi ile bataryanın bitişinin doğru orantılı olması sesi ne kadar yüksek açarsanız batarya o kadar çabuk bitiyor

Demin arkadaş getirdi telin herşeyi resmen nokia ve daha sağlam inanın yalnız kamerası berbat telde yok yok tv radyo v.s menüleri aynı.:mrgreen:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Demin arkadaş getirdi telin herşeyi resmen nokia ve daha sağlam inanın yalnız kamerası berbat telde yok yok tv radyo v.s menüleri aynı.:mrgreen:

bende n99i var bir tane emektarlardan :queen:7610 tamirden çıkana kadar kullanmıştım telefonda 1 tane bile vida yoktu ve çalışıyordu hehe :D

bende n99i var bir tane emektarlardan :queen:7610 tamirden çıkana kadar kullanmıştım telefonda 1 tane bile vida yoktu ve çalışıyordu hehe :D

Vidasız tasarım... :mrgreen: Ya yok hakkat sağlam bi kasası vardı..:cat:

Wireless varmi wireless internet?

Bak o yoktu ama 200 liralık telefon..:cat: Yalnız kasası dikkatimi çekti hakkaten çok sağlamdı hani döküntü gibi durmuyordu yazılımı aynısıydı nokianın..

En yakın Sürede Motoru Aldıktan Sonra Babamı İkna Edip Alicam İphone Vercegime Buna veririm o parayı

1.000 Liralık XX telefon ile doğru dürüst Wireless'a bağlanamazken çin mallarının Wireless'ını hiç düşünemiyorum...:cherry:

Bak o yoktu ama 200 liralık telefon..:cat: Yalnız kasası dikkatimi çekti hakkaten çok sağlamdı hani döküntü gibi durmuyordu yazılımı aynısıydı nokianın..

wirelessli olanlar var ayni ozelliklerde yalniz kamera 1.3 mp diye hatirliyorum markasi yine cin mali biseydi A ile basliyordu markasida onuda bi bak arastir istersen :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 AM ----------

wirelessli olanlar var ayni ozelliklerde yalniz kamera 1.3 mp diye hatirliyorum markasi yine cin mali biseydi A ile basliyordu markasida onuda bi bak arastir istersen :cat:

Ahanda buldum...
http://www.sahibinden.com/16gb_v950...em?source=promotion_topl&keyword=cep telefonu

benim tel bundan kamaralı tel ile takas yaparımm.. özelliği arama yapıyor msj çekiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar