Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

Yağmurluğun nasıl birşey. Bende üst var ama alt lazım.

valla nasıl tarif edeyim dediğim gibi kaliteli, fermuar çıtçıt düğme şapkalı, altı yok aslında satılıyordu da almadım, zaten büyük aldım epey XXL:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

garipçe köyüne gidip balık yemek isteyenler için bir katılım listesi yapabiliriz :)

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon

diyebilirmiyiz?

yalnız garipçe köyündeki balıkçı sosyetiktir, kalabalık olmamız lazım ki iyi indirim alalım, 10-15 tl'ye olayı halledebilelim :)

kararsızlık çok kötü :) uçmakdereye gitmek isteyenler için de ayrı katılım listesi olur istenirse ...

Beyler bende gelemeyebilirim! Cumartesi günü motorumun lastiği patladı, ve bugün tekrar patladı :pale: Bu şanssızlığın üstüne yeni bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum aslında.

Hava da yağmurlu olabilir, eğer gerçekten bir gezi yapacaksak yakın bir yerlere gidelim ıslansakta en azından dönüşümüz kolay olsun.

Kısa yolculuklar pek zevkli olmayabilir ama hep birlikte biyerlere oturup sohbet eder günün tadını çıkarırız.

Ben tüm gün motor kullandım ara ara yağmur yağdı ama hiçbiri beni zorlamadı. Yarında farklı olacağını düşünmüyorum.

garipçe köyüne gidip balık yemek isteyenler için bir katılım listesi yapabiliriz

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60

Beyler ben garipçeye gelirim gayet iyi bir fikir! Kısa ve Öz :mrgreen:
1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas

arkadaşlar yarın saat 10 da levent bp de buluşalım ister beş kişi ister 10 kişi orada karar alırız
uyrasa isim sıralayın polo iş sana düşecek

garipçe köyü için sözleşelim işte, levent bp de 10.00 da toplanırız, beşiktaş sahilden sarıyere gideriz, oradan rumeli fenerine çıkıp, oradan da garipçe köyüne inebiliriz, tarabya ya da sarıyer de çay molası verebiliriz, tavla kağıt okey vs istenirse yarım saat oturabiliriz, 12 de garipçe de olabiliriz, 2 gibi de dönüşe geçeriz ... uyar mı acaba ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------

arkadaşlar yarın saat 10 da levent bp de buluşalım ister beş kişi ister 10 kişi orada karar alırız
uyrasa isim sıralayın polo iş sana düşecek

dediğin gibi de olabilir, 10 da herkes levent bp ye gelsin:)

gerekirse oylama yaparız, ben çıkacak her türlü sonuca razıyım, yeter ki yola çıkmış olalım ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

Garipçe köyü (%51), levent bp, saat 10.00

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas

tamamdır orada rumeli fenerınde kalenın orda boş alan var ben mangal getırırsem daha uygun malıyete mangal keyfi olur manzarası süper yıne manzarası güzel denıze sıfır cay bacesi var yanılmıyorsam uskumru köy olabılır adını hatırlayamıyorum polo ben gıdıyorum arjantınlıyıde yaz benıde lısteyı ayarla

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas

Oyum Garipçe. Mangal'da uygun.

Garipçe köyü (%51), levent bp, saat 10.00, askondan mangal keyfi :)

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas
6- arjantinli

şimdi gurkan abi ile konuştum arkadaşlara duyuru yapacak malum yerdeler bı cok kişi orda yarın levent bp de saat 10 olacağız mangal yapacağız size kolay gelsın ben kaçar iyi akşamlar polo hadi kardeşim

Garipçe köyü (%51), levent bp, saat 10.00, askondan mangal keyfi

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas
6- arjantinli
7- uğur volkan
8-?

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
garipçe köyü için sözleşelim işte, levent bp de 10.00 da toplanırız, beşiktaş sahilden sarıyere gideriz, oradan rumeli fenerine çıkıp, oradan da garipçe köyüne inebiliriz, tarabya ya da sarıyer de çay molası verebiliriz, tavla kağıt okey vs istenirse yarım saat oturabiliriz, 12 de garipçe de olabiliriz, 2 gibi de dönüşe geçeriz ... uyar mı acaba ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------

dediğin gibi de olabilir, 10 da herkes levent bp ye gelsin:)

gerekirse oylama yaparız, ben çıkacak her türlü sonuca razıyım, yeter ki yola çıkmış olalım ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas

buluşma yeri beşiktaş olsa daha iyi olur bence

MFM

bu gün yazlıktan dönerken 3 motorlu arkadaş gördüm pek bizim ordan olmadıkları belliydi acaba forumdan yalıköy karacaköy çilingoz taraflarına giden oldumu :)

beşiktaşta bekleme yapmak zor olabilir, oralarda polis çok oluyor, hem yolu uzatmak için boğazdan manzaralı manzaralı gidelim dedim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar iki gezi var gibi görünüyor sabah 8 de levent bp demi olacağız ilgili rotayımı takip edeceğiz yada 10 da kinimi. net bir şey söylensin.:pr:

arkadaşlar iki gezi var gibi görünüyor sabah 8 de levent bp demi olacağız ilgili rotayımı takip edeceğiz yada 10 da kinimi. net bir şey söylensin.:pr:

SABAH 8.00 -8.30 TOPLANMALARI İPTAL ŞİMDİLİK....

Garipçe köyü, levent bp, saat 10.00, askondan mangal keyfi

1- polo34
2- sudabatmayanadam
3- askon
4- acemi60
5- mehmetelmas
6- arjantinli
7- uğur volkan
8-?

Valla Selim'cim yarın sana telefon ederim bir şekilde buluşuruz gelirsem yanınıza..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar