Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

tamam o zaman ben gelmeyeyim.750 azda değilmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

yok abla alamadım yazılıda çakıyorum biversem yazılıyı direksiyon sular seller gibi :cherry:

söyle hocaya sözlü yapsın yazılıyı veremiyosan :p

dediğim gibi 2 sene önceki fiyattı o söyLediğim =) ki daha emniyete gitmeni savcı karşısına çıkmanı daha sonra otoparkta bekLeme parasını söyLemedim sana =)

bunları ezberleyene kadar 250 tl ye patlayan a2 ehliyetini almaya çalışsan a..daha iyi olurdu herhalde:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1- İznik imren köfteden köfte yemeden dönmeyin..
2- Dilekleri olanlar varsa bayraklı dereye çıkıp adak adasınlar :)
3- Bayraklı dedenin yanından iznik manzarası süper bol bol foto çekin
4- Ben geliyorum demedim benim adımı kim yazmışş bilmiyorum.
Size şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum..

Ahali..Tercihim otobandan iznik ardından dönüşte feribot..yahu ben ehrgün 65 km iş ev arası yapıyorum..iznik 70 km diyorsunuz :)

Bunun haricinde herşeye ok..

Lakin cadı insanı gelmiyormuş diye kulağıma çalındı?
O rotayı bizde bilelim isterim cadı :mrgreen:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Ahali..Tercihim otobandan iznik ardından dönüşte feribot..yahu ben ehrgün 65 km iş ev arası yapıyorum..iznik 70 km diyorsunuz :)

Bunun haricinde herşeye ok..

Lakin cadı insanı gelmiyormuş diye kulağıma çalındı?
O rotayı bizde bilelim isterim cadı :mrgreen:

madem karadan gitmek isteyenler varsa 2 gurup yapılır, biri karadan diyeri denizden gider bence 250cc ve üstü olanlar karadan diyerleri feribot la gitsin derim işte size çözüm

Bende gelmek isterim ama kesin bişey diyemicem. Ehliyetimi üşediğim için bir türlü
trafikten gidip alamadım. Ve tecrübemde yok 1,5 aydır motor sürüyorum ve çok sürdüm. Gititğim en uzun yol gidiş dönüş etse etse 20km. :D Bu yüzden gelemem. Sürmesine sürerim ama riske girmeyede gerek yok.

Ama beni artçı olarak alabilecek varsa. Motorumu Kullanabilir. Yamaha dragstar XVS 650 var bende ilk motorum. Kız gibi motordur. Ama henüz karar vermedim. Bayramda durumlar nasıl olur.

evet yarın Terkidağ, duruma göre uçmakdere yolcusu varmı bakem? :mrgreen:

arkadaşlar ben malesef gelemiyorum. listeden adımı silersiniz artık. size iyi eglenceler
rotamı değiştirdim :bounce:

Bende gelmek isterim ama kesin bişey diyemicem. Ehliyetimi üşediğim için bir türlü
trafikten gidip alamadım. Ve tecrübemde yok 1,5 aydır motor sürüyorum ve çok sürdüm. Gititğim en uzun yol gidiş dönüş etse etse 20km. :D Bu yüzden gelemem. Sürmesine sürerim ama riske girmeyede gerek yok.

Ama beni artçı olarak alabilecek varsa. Motorumu Kullanabilir. Yamaha dragstar XVS 650 var bende ilk motorum. Kız gibi motordur. Ama henüz karar vermedim. Bayramda durumlar nasıl olur.

boşta dragstar varsa hemen kullanıcı olarak yazılabilirim açkçası :)

evet yarın Terkidağ, duruma göre uçmakdere yolcusu varmı bakem? :mrgreen:

yarın derken?
yav gelem diyeceğim ama hep geç haberim oluyor...nere gidiliyor?nedir ne değildir?

boşta dragstar varsa hemen kullanıcı olarak yazılabilirim açkçası :)

şu an için motoru olmayanlar ne yapsın o zaman :salut: :p

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4

yukarıdaki linke göre yağmur var ama başka linklere göre yoktu ...

yağmur yağarsa iptal zaten ...

İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR

avrupa yakası: levent bp, saat 8 ...
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- acemi60
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-KyCd
16-taytıs
17-özdeş
18-ilker
19- ?

NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, belki direk otobandan gidilecek dönüş vapurla olacak, ya da direk arabalı vapur topçular yalova oradan iznik yapılacak ...

ben gidiş otoban dönüş arabalı vapur olsun diyenlerdenim :) ama motor hacmine göre otobancıları ayırmayalım, gaza gelmesinler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------

arjantinli, brezilyalı, uruguaylı, honduraslı neredesiniz...? geziye bekliyoruz ...

korkut kardeşim, savaşan şahin pardon kara şahin:), hell24, berkboyar, sizleri de bekliyoruz ...

mehmetatay gelirsen tanışmış oluruz, oraları bilyorsun galiba, gezdirirdin bizi :)

böyle tek tek çağrı yaptırmayın ....

Son düzenleme:
gidecek arkadaşlar özellikle şu bayram süresinde trafikte olacağınız için çok dikkatli olmanızı istiyorum.tehlikeli hareketlerden kaçınınız hava şartlarını göz önünde bulundurun hayırlı yolculuklar dilerim ;)

ben gelirim demedim ki arkadaş hemen listeye eklemişsiniz yaa..

ben paris'e uçuyorum salı günü.. ordanda hawai ye geçicem..

yağmur yağarsa iptal ha öylemi nerde sızın motorcu ruhunuz yağmur yağınca kaldırıp eve bir kenaramı koyuyorsunuz hadi diyelımki yağmur yok ama metoroloji yanıldıda tam bız yolun yarısındayken yağmura yakalandık ne yapacağız kenara cekıp belkıde saatler sürecek yağmurun dinmesını mi beklıyeceğiz evet şimdi tehlıkelerden bahsedeceksınız ama unutmayın tehlıke zaten hep var kuru havada bile

bana bi zamanlar sen tatlı su motorcusumusun diyenlere şunu söyliyim file mont ile yağmurda motor kullanmak hiçde hoş olmuyor.. ben dün yağmurluğumu aldım isterse sağanak yağsın ben genede çıkarım yola.. nasıl olsa önümüz kış, bana tatlısu motorcusu diyenleri göreceğim bakalım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar